Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kombájn csere vagy marhatrágya nem érdekel esetleg?
Nem hívtál töki...mindegy. Majd holnap ha felébredtem felhívlak. Te mikor akarnál kimenni? Én semmiképpen sem nagyon korán. Perpill Pilisszentivánon vagyok Asszonynál. De azért jó lenne kilesni..
hülye. évekkel utána.
amúgy a hitel miatt nem tudnám cserélni hivatalosan. :) deee, nem gondoltam volna hogy ennyi ideig is hibátlan lesz, de alig fogyaszt, indull mindig, és kényelemre jobb mint sok pár éves millás kocsi. plusz 5ajtós, méretileg is jó, és jól iss néz ki. há ééév autója volt :)
Kép?
Akkor nagyon komoly ellenfelek lehettek!
Akkor Én megynyerem !
Pontosítok. 5 személyes nem olasz és nem francia autó kellene. Erre a szar Berlingo-ra költöttem már vagy 160-180 pénzt. Komplett fék (tárcsák újak, betétek újak, 1 munkahenger lett cserélve, dobok fel lettek szabályozva) kuplung szett (tárcsa, csapágyak) főtengő szimering, torony csapágy, adagoló felújítás, kormány szervó motor cseréje, és most hangot hallat a jobb eleje, és olyan dolgokkal, mint hogy nem megy a ford szám mérő mióta megvettem (ami valljuk be egy diesel kocsinál qva fontos ), a központi nem nyitja és/vagy zárja az oldalajtót nem is foglalkozom.
Lehet ha most valaki megveszi kurva jól jár, mert mindent kicseréltem ami pénzesebb, de már nem érdekel. Utálom, oszt kész.
Adatok: 1.9D (WJZ) 2000 év 12 hó. ára 350 mely mérsékelten alkuképes. A kocsi körbe televan huplikkal. Munkásótó volt. Vezetett szervízkönyv. 223 e futott kilóméter. mp3-as rádió és télikerék garnitúra jár hozzá. Megrendeltem 5 liter olajat, egy olajszűrőt, és egy gázoljszűrőt. Természetesen odaadom hozzá.
A Brava-ról. Szép autó nagyon, de szinte csak rosszat olvasni róla neten. Neked mi a tapasztaltod róla.
Berlingo-ra visszatérve. Egy Suzuki Swiftre akár el is cserélném.....
Komolyan gumiból vagyok!
énkettős lábszártörés után lettem magyar bajnok 2. thaiboxban
3 embereset pukkantam ebből 2 szer csúsztam vagy 20-30 métret
egyik alkalommal sem volt rajtam ruha
igaz a bőrkabátot meg a farmert nem kellett többet felvenni
de mindig kapásból felálltam csak a bőröm kopott le
szerintem kibaszott nagy mázlista vagyok
remélem a szerencse továbbra is velem lesz!
aha ok köszike.
Én már így vettem, az első villa nem eredeti FZR, állítólag Ducatti.
Nekem elég kényelmes, bár így is elöl van, de nekem hosszú a kezem, nem gond.
brava? :) de mit kéne még faragni a berlingón?
Megkapod a melóra a jó kis zsíros borítékot és felújítod a mocit, és lerakod a jogsit. Ezt a megoldást se hagyd ki.
Azaz csak az 1 termosztátot.
Én pedig eldöntöttem, hogy a szerencsére bízom az eladást. Ha a meló összejön és megkapom a megígért pénzt akkor eladom és veszek belőle egy kocsit és leteszem a jogsit...ha nem, akkor megtartom és akármi árán, de felújítom amennyire csak tudom.

Apropó. Nem motorozott valaki a Határ út környékén, közel a Nagykőrösi úti felüljáró közelében? Láttam egy olyan FZR-t mint mlas-é... ment előtte egy másik motoros is
Én is elforgattam kapott jó kis féltengely zsírt és megszűnt középen az akadás.
Vannak még rejtélyek hogy hova tudnám átkötni a víz betöltőt és a termosztátokat.
Én is mendtem vagy 20km-t közben kiderült az én kormánycsapágyam is akad középpen, ugyhogy ithon gyorsan kivettem elforgatva vissza 1 óra alatt megvolt és már tökéletes.
A kormány felfogatót te fúrtad ki vagy másik villahíd van benne? Mert kicsit kényelmetlen a motorom a nagy légzsákom miatt és kicsit kényelmesebb pozíciót találnék 1 túrásabb kormánnyal de benne van a levegőben 1 streetfighter átalakítás.
Wow, közbe megjelent, itt van.
Én is beröffentetem a vasat, motorozni nem mentem el, időm sem volt, ruhám se volt ott Tettem is fel róla 1 kis vidit, ha érdekel valakit, csak még nem jelent meg.
Nem voltam benne biztos, hogy elindul rögtön, ezért nem készültem motorozásra, inkább szerelésre , de végülis indult könnyen, akksi frissen töltve, az a benya benne úgy, ahogy leraktam.