Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozzád illene is csak kéne hozzá valami kromos rohamsisak
ez elölröl olyan brutális
Gyula, itt vagy valamerre? A karbikon neked sport szűrő van igaz? Mekkora átmérőjű?
Köszi előre is.
esti elfoglaltság a whisky
lassan kezdek bebaszni és a whiskym is kezd elfogyni
de holnap vissza térhetünk rá
ha kell bárkinek segítek! dőlök
a tavalyi K3 fejidomott 4 nap volt mirre befinomitottam a lényeg a fejidom belsö takaro idomok kb 2 napot vettek ell darabonként mert ot meg ugye sok a kanyar és cm-ről cm-el változott az irány
a sablonrol nem beszéleltem azt már ugy számoltam megvan és akkor van ez az anyag ár ha én csinálom a sablont akkor valobban sok munkaora az én fejidomomat kb 3 nap volt mirre kifaragtam hungarocel a nagya és gyurma a finomabb részek mert azt jol tudod faragni vag ymég gipsz de nem a modell gipsz én ezeket használom
a munkaórák sokakok inkább
1 fejidomsablont megcsinálni nem 2500 pengő!
nagyon sokkal kell szorozni h tökéletes legyen gagyit olcsóbban ki lehet hozni de ezeket azért csináljuk h szép legyen nem pedig kontár
itt igazából az időt és a hozzáértést kell megfizetni
kurva sok ideget meg lehet enni mire tökéleteset alkotsz
ha sokat kéne csinálni egy tipusbol akkor érdemesebb gyárit venni mert nem olyan egyszerü negativot csinálni sokan csak o hát csinálok egyett azt kész hát nem ilyen egyszerü azért robertgida gondolom te is tudod nem kell mondani
kár hogy messze laksz lehet jobb lenne összeálni nyitnák egy motoréppitő mühelyt de akkor te fujnál mert én annyira nem szeretem
de ha összintén tudni akkarja valaki bár evvel rontom az üzletett kb egy fejidom anyaga gél+ mügyanta +ü,paplan kb 2500 ft csak mert egy fejidomért min 15 öt elkérnek persze az ujjért
Tehát elvben ha megveszek egy R6-os idomszettet, abból csinálok egy negatívot, máris lehet gyártani az idomszetteket mint őrült? És akkor ezek az utángyártott cuccok miért olyan "drágák" ha csak ennyi... Rejtély
ha széria idomrol van szó akkor nem kell tisztáznod meg durváznod mert a negativrol simma géles felülettel veszed le már csak alapozni és fényezni kell az egyénikel van baj mert ahoz elkelkésziteni a sablont azért drága a majosházi gyárto is mert egyedi sablont készitennek
mondomn csak az irásjel van és atankon lévö ezek nem simma matricák és átcsiszoltam azokat is hogy lematuljon és majd megláttom elvben már csináltunk igy kb 3 éve és még áll rajta mondjuk az igaz ha megunod akkor nem tudod leszedni
eltudsz egy ilyen komplett cuccot készíteni műgyantából?
egy páran itt vevők lennénk rá.
Mi lecsiszoljuk, letisztázzuk, csak csináld meg. na? Biznisz !
bármikor szivesen segítek már jópárat csináltam
4 év alatt folyamatosan ezt gályátzam napi 12 órában
jah és pár műgyantaidomon is túl vagyok
bármilyen fényezésről bármit meg tok mondani
ha valakit érdekel vegyen fel nyugodtan msn re
müanyag az oldalakak és a farok a tank fém az eleje mügyanta
robertgida egyszer ha éppen ráérsz és van kedved leírhatnád Nekünk hozzá nem igazán értőknek, hogy hogyan készül el egy szép idom fényezés, festés, gyakorlatilag minden mondjuk engem az is érdekel, hogy az idom, hogyan készül...
1 nem áll meg rajta olyan sokáig a lakk főleg ha nagy felület
2 a matrica anyaga puha igy könyen sérül a lakk, ha puha felületre van fújva
3 ha nem lakkozod rá bármikor leszedheted nyomtalanul ha meguntad és ujat rakhatsz máshová uj festés nélkül
Mekorra átmérőjűek ezeken a vasakon a karbi levegőszűrő felőli része? Engem konkrétan a 600-as érdekelne.
Oks. Akkor eltéve neked... Szólj majd időbe, hogy megtudjam oldani, hogy odaadjam...
Miért nem jó rá lakkozni a matricát?
Ezek az idomok neked gyantás üveges témák, vagy műanyag?