jogviták miatt csak nem veszem meg a 400ast
esetleg ha valakit érdekelne alkatrésznek?
mert megvenném aztán elbontanám, nekem pár cucc kellene csak
kerekek idomok lengéscsillapítók épek
blokkban is egy csomó ép dolog van
en vettem 6500-ert tavaly egy gecijo toltot.kocsit motort is tolt.tulfesz vedelem,autobiztositek,gyors,lassutoltes,aramfelveteljel
zo. tenyleg nagyon jo. ejszakara raraktam kocsiakksit,v a motorakksit,maxra feltoltotte.1-2 ora alatt minimumszintre feltoltotte,h mar vigan tekerte az oninditot. majd ha talalok kepet,belinkelem. http://www.edigital.hu/Gepjarm...
eh
hez hasonlo,csak nagyobb amperoras.
hát ádám! vhogy nem akar ez összejönni..
holnap megyünk kiállításra, vasárnap tanpálya, hétfőn vizsga! de jövő hét lemegyek már aterembe.
Jah holnapra haverom délutánra is csinált egy kis programot... összebalhézott valakivel, azt hívott, h legyek hátvéd. Hát remélem nem te leszel a másik oldalon.. mert akkor nem fogok bunyózni azt hiszem. Meg remélem nem lesz semmi komoly... mert nincs kedvem fightingolni, fő a peace. Dehát ha haverom, akkor nincs mese. Meg nem árt végre egy kis edzés.
hát tisztítani mindenképp kell..., mert amikor eljön a fordulat, amikor dolgozna a főfuvóka... na akkor nem megy. :D
meg úgy érzem mintha kicsit sokat kapna. de lehet én tévedek, ezért kéne megnézned. ha tudod. és ha ráérsz... sasszem.
nem tudom neked hétvégén jó-e? mert hétköznap dolgozom én is.. csak későn érnék ki gödre is.
AZért kell a ruha, mert érhet baleset. Nem írtam, hogyha csizma van rajta, vagy komolyabb bukó, akkor túléli.
A ruha akkor jó, ha csúszol, illetve, nem törik olyan könnyen a csontod ahol protektor van.
fix tárgynak történő ütközéstől nem véd meg semmi meg a saját hülyeségtől sem ezért nem motorozunk mi utcán. Mikor az R1-et megvettem párszor gurultam utcán, de messze nem olyan jó, mint a pálya
Azért kiváncsi lennék milyen ruha volt rajta. Az hogy edzőcipő még nem sokat jelent, mert nem hiszem hogy egy bokatörés halálos kimenetelű lenne, meg a sisak is ránézésre egyben van.
Meg arra azért kiváncsi lennék milyen ruha véd meg attól ha így nekicsattan valaminek az ember. Met ha Lfexel és kicsúszod akkor ok.
http://motor-alkatresz.hu/inde...
esetleg ha valakit érdekelne alkatrésznek?
mert megvenném aztán elbontanám, nekem pár cucc kellene csak
kerekek idomok lengéscsillapítók épek
blokkban is egy csomó ép dolog van
zo. tenyleg nagyon jo. ejszakara raraktam kocsiakksit,v a motorakksit,maxra feltoltotte.1-2 ora alatt minimumszintre feltoltotte,h mar vigan tekerte az oninditot. majd ha talalok kepet,belinkelem.
http://www.edigital.hu/Gepjarm...
eh
hez hasonlo,csak nagyobb amperoras.
Gurultam 113-kilométert nyugodt tempóba,és bogaras lett a plexim.:-)))
holnap megyünk kiállításra, vasárnap tanpálya, hétfőn vizsga! de jövő hét lemegyek már aterembe.
Jah holnapra haverom délutánra is csinált egy kis programot... összebalhézott valakivel, azt hívott, h legyek hátvéd. Hát remélem nem te leszel a másik oldalon.. mert akkor nem fogok bunyózni azt hiszem. Meg remélem nem lesz semmi komoly... mert nincs kedvem fightingolni, fő a peace. Dehát ha haverom, akkor nincs mese. Meg nem árt végre egy kis edzés.
meg úgy érzem mintha kicsit sokat kapna. de lehet én tévedek, ezért kéne megnézned. ha tudod. és ha ráérsz... sasszem.
nem tudom neked hétvégén jó-e? mert hétköznap dolgozom én is.. csak későn érnék ki gödre is.
A ruha akkor jó, ha csúszol, illetve, nem törik olyan könnyen a csontod ahol protektor van.
Csak fura volt a képekkel a komment, hogy ezért kell e ruha.
Meg arra azért kiváncsi lennék milyen ruha véd meg attól ha így nekicsattan valaminek az ember. Met ha Lfexel és kicsúszod akkor ok.