Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Hívtalak többször is,de nem voltál bekapcsolva. Holnap ha jó neked elviszem megmutatom.
Én megsétáltattam ma magamat gyalogoltam vagy 15km-t míg a motor még a konyhába pihen. Nem hiszem el hogy nem lehet sehol alkatrészt venni pesten. :( A kormánycspágy jó vagy 100 motorba suzuki-yamaha vegyesen és sehol nincs. A kuplung felújítom meg sehol.
Én is meg sétáltattam a gépem. Mentem 101-kilométert.:)
valakinek egy diesel citroen berlingo ?
Kéne egy 5 személyes kisautó helyette.... beszámitok kissebb 5 személyes kocsit.
Ja és qrva hideg szél fújt
37 km
Tegnap én is ott mentem el a fűzfatornyos falud mellett. Mondjuk jó későn.
többszörös jobb lábszártörés egy lépcsőfok miatt még jan. közepén. bevasalták, oszt most tanulok járni. A mai nap qva hosszú volt. sajog is rendesen...
most értem én is haza megint meg kellet jártattni a kicsikét
jó lett ez a kék paszol hozzá
Elég sok meló van már a Sárgával! Szerencséje van a Zsoltinak hogy van aki ilyen lelkiismeretesen áll a dolgokhoz. Nekem fenntartásaim vannak a szervizekkel legyen az autó,motor, vagy elektronikai! Helyből hülyének nézik az embert (tisztelet a kivételnek) persze úgy állítok oda mintha sík hülye lennék mindenhez. Ezt megneszelvén, oltári nagy gáz van az autóval,motorral,ill számítógéppel,de nagy szerecséd van.... Na szóval sztem ez a bevett gyakorlat. Nekem is mákom volt a Szilveszterékkel,na nem olcsók de legalább jól dolgoznak,és nem basznak át.
Engem is vittek volna de én csinálom ezt a ......... Sárgát.
Én aztán nagyon.
Az igazi királyok(Zsolti és Sanya)felmentek az IMET-be akksit venni,aztán motorkiállításra mentek és a végén elmennek alkatrészt hiénázni a Sárgához(talán Esztergomba) visszafelé meg lehet beesnek hozzám is.
Megpróbálom megfűzni a feleségem hogy ne fagyassza be teljesen a motor projectet, mert kb fél liter benzin van benne. És ugye a sok meló után az a min. hogy kipróbálja az ember. Mondjuk erre nem sok az esély.
Azért próbálkozik az ember
Na ez azért van mert te nagy KIRÁLY vagy!
Bár járt már nálam más is mankóval.
Nem akarok arcoskodni de nekem is van.(kettő)
Nekem is van ám! Igaz nem gyorsasági,de jó szolgálatot tett januárban.
Természetesen nem.(kifelejtettem a léghűtést)
Hát sztem ha mindezt egyedül csináltad,nyugodtan elmehetsz kerülni 1-et.
Mit csináltál ,hogy 3 lábú vagy?
Ja, mindezt mankóval, és féllábon.
Aksit kivittem a garázsba, beszereltem a motorba. 12V-os minikompressorról a Berlingo régi akksijáról beállítottam hátra 2,5-es előre 2,3-as guminyomást. Ebédet főztem (Carbonara spagetti), reggel egy F Astrabe beszereltem egy távirányitós központizárat. (szerencse nem a nulláról, mert a motorok az ajtókba voltak, csak állítani kellett, meg a távos vezérlőt bekötni. Ill. reggel elvittem Kingát melózni 7-re, és most indulok mert pár perc és végez. Ezenkívül a gázolajat amit hoztak átfejtettem saját kannába, ami nem is lenne nagy kunszt, ha a golyós üzemanyag cső nem lenne vastagabb mint a kanna szája.
Féllábon álva át kellett öntsem egyik kannából a másikba. (+ lassan tankolni kell a tankban is a kocsin, de nemtok beállni az udvarra, mert fater felásta a fél telket (csatornázás + egyúttal a vízvezeték ami a földbemegy újra cserélése.)
Na eddig ennyi ára.
Gratulálok hozzá.