Én megsétáltattam ma magamat gyalogoltam vagy 15km-t míg a motor még a konyhába pihen. Nem hiszem el hogy nem lehet sehol alkatrészt venni pesten. :( A kormánycspágy jó vagy 100 motorba suzuki-yamaha vegyesen és sehol nincs. A kuplung felújítom meg sehol.
többszörös jobb lábszártörés egy lépcsőfok miatt még jan. közepén. bevasalták, oszt most tanulok járni. A mai nap qva hosszú volt. sajog is rendesen...
Elég sok meló van már a Sárgával! Szerencséje van a Zsoltinak hogy van aki ilyen lelkiismeretesen áll a dolgokhoz. Nekem fenntartásaim vannak a szervizekkel legyen az autó,motor, vagy elektronikai! Helyből hülyének nézik az embert (tisztelet a kivételnek) persze úgy állítok oda mintha sík hülye lennék mindenhez. Ezt megneszelvén, oltári nagy gáz van az autóval,motorral,ill számítógéppel,de nagy szerecséd van.... Na szóval sztem ez a bevett gyakorlat. Nekem is mákom volt a Szilveszterékkel,na nem olcsók de legalább jól dolgoznak,és nem basznak át.
Én aztán nagyon.
Az igazi királyok(Zsolti és Sanya)felmentek az IMET-be akksit venni,aztán motorkiállításra mentek és a végén elmennek alkatrészt hiénázni a Sárgához(talán Esztergomba) visszafelé meg lehet beesnek hozzám is.
Megpróbálom megfűzni a feleségem hogy ne fagyassza be teljesen a motor projectet, mert kb fél liter benzin van benne. És ugye a sok meló után az a min. hogy kipróbálja az ember. Mondjuk erre nem sok az esély.
Azért próbálkozik az ember
Aksit kivittem a garázsba, beszereltem a motorba. 12V-os minikompressorról a Berlingo régi akksijáról beállítottam hátra 2,5-es előre 2,3-as guminyomást. Ebédet főztem (Carbonara spagetti), reggel egy F Astrabe beszereltem egy távirányitós központizárat. (szerencse nem a nulláról, mert a motorok az ajtókba voltak, csak állítani kellett, meg a távos vezérlőt bekötni. Ill. reggel elvittem Kingát melózni 7-re, és most indulok mert pár perc és végez. Ezenkívül a gázolajat amit hoztak átfejtettem saját kannába, ami nem is lenne nagy kunszt, ha a golyós üzemanyag cső nem lenne vastagabb mint a kanna szája.
Féllábon álva át kellett öntsem egyik kannából a másikba. (+ lassan tankolni kell a tankban is a kocsin, de nemtok beállni az udvarra, mert fater felásta a fél telket (csatornázás + egyúttal a vízvezeték ami a földbemegy újra cserélése.)
Na eddig ennyi ára.
Kéne egy 5 személyes kisautó helyette.... beszámitok kissebb 5 személyes kocsit.
Az igazi királyok(Zsolti és Sanya)felmentek az IMET-be akksit venni,aztán motorkiállításra mentek és a végén elmennek alkatrészt hiénázni a Sárgához(talán Esztergomba) visszafelé meg lehet beesnek hozzám is.
Azért próbálkozik az ember
Féllábon álva át kellett öntsem egyik kannából a másikba. (+ lassan tankolni kell a tankban is a kocsin, de nemtok beállni az udvarra, mert fater felásta a fél telket (csatornázás + egyúttal a vízvezeték ami a földbemegy újra cserélése.)
Na eddig ennyi ára.