Van neki szint jelző. Ha azért kérded, megtudd mennyit vegyél bele, akkor javaslom a mérést. cmXcmXcm és megkapod hány köbcenti. ezer köbcenti 1 liter.
Nem tudjátok véletlenül, hogy kb. mennyi akkusav kell cellánként az akksiba? Úgy érzem lassan be kell hergelnem a mocekot. Itt az idő. Vagy azt is mondhatnám, hogy többen vagyunk mint gondolnátok. Esetleg: Adjon az Isten!
Én személy szerint a gyári cimkét semmiképpen nem cserélném le matricára. Cimke lefúr, felpolíroz, lakkoz és akkor nem rozsdásodik. Többet ér a szemnek és eredetinek is néz ki.
18 volt? Polírozás, fekete festék? Carbon. Nem nyúlok hozzá.
A kis fém tábla ami viseltesebb.
Popszegecselve van.
Nemtudom ám, ha lefúrom a popszegecset, hová esik be a vége.
Nem akarnám, hogy csörömpöljön benne.
Lehet csak jól meg lesz súrolva, majd pedig a hosszanti ezüscsík, meg a fekete részek a pepecs maszkolás után kapnak frissebb festéket.
De, persze ha motoron van a sérülések nem is nagyon látszanak.
Nagyon szép a Yoshi barátod. Szerintem állj neki, kicsit polírozd fel koronggal, maszkold ki és fújd le feketére, menjen rá az új matrica és gyönyörű lesz...mi pénz volt ha szabad kérdezni?
sziasztok kellene 1 kis segítség most szeretnék venni egy 1000 es fzr és érdekelne hogy vane neki valami tipusra jellemző hibája
ha tudvalaki segíteni megköszönném
Ember, ez FZR topic, van itt egy csomó És persze ez a világ legjobb motorja
Komolyan, én 1,5 idényt mentem vele, semmi baja, megy, mint állat, de az enyém viszonylag jó állapotú. Ez a lényeg, mert van itt, akinek leharcoltabb a gépe, bár ment az is.
Ami vicc pénzekért adják, sztem nagyon megéri.
A méret az fzr1000 genesis 1987-88 hoz athena 41x53x10,5-ös ami benne volt az 41x53x8 és alatta van 1 hézagoló gyűrű ami 2mm es. Én azt kihagytam mert nem ment volna bele az új szimering.
Elértem az olajbetöltés feladathoz mennyi olaj is kell bele? 3,55 vagy 4,25dl ?
Sok mindent csinálok, de legfőképp kisdinnye, krumpli, káposzta. Fóliába saláta, karalábé, paprika.
Boronáltam a krumpli alá, és az egyik tag leakadt. Siettem volna, mert menni kellett a bölcsibe a lányért, na mondom hopp felakasztom. A váltóba megakadt a gatyám, pofával bele a homokba.
Állatok nincsenek csak én. Régebben volt koca, de nem éri már meg.
Ha átfúrom, mi lesz a popszegecs belül lévő részével?
Az beesik?
A kis fém tábla ami viseltesebb.
Popszegecselve van.
Nemtudom ám, ha lefúrom a popszegecset, hová esik be a vége.
Nem akarnám, hogy csörömpöljön benne.
Lehet csak jól meg lesz súrolva, majd pedig a hosszanti ezüscsík, meg a fekete részek a pepecs maszkolás után kapnak frissebb festéket.
De, persze ha motoron van a sérülések nem is nagyon látszanak.
ha tudvalaki segíteni megköszönném
Komolyan, én 1,5 idényt mentem vele, semmi baja, megy, mint állat, de az enyém viszonylag jó állapotú. Ez a lényeg, mert van itt, akinek leharcoltabb a gépe, bár ment az is.
Ami vicc pénzekért adják, sztem nagyon megéri.
Jó, hogy nem mentem a kiállra, sorban álljak azért, hogy fizethessek
Elértem az olajbetöltés feladathoz mennyi olaj is kell bele? 3,55 vagy 4,25dl ?
Boronáltam a krumpli alá, és az egyik tag leakadt. Siettem volna, mert menni kellett a bölcsibe a lányért, na mondom hopp felakasztom. A váltóba megakadt a gatyám, pofával bele a homokba.
Állatok nincsenek csak én. Régebben volt koca, de nem éri már meg.