Nekem még nincs kesztyüm. Kingának viszont van. Ezt is használtan vettük 900 Ft volt. (igaz, 20 percig súroltuk mire kiderült, hogy a tenyerén a bőr fehér) Háttérben a sisakom.
Viszont elvben ma megkelleni érkezni Yoshi barátomnak...
Ritkán megyek 100 körül...ha igen, akkor is csak meghúzatom kicsit, de semmiféleképp sem olyan helyen ahonnan bármikor bárki jöhet, zebra, kereszteződés. SOSEM lehet tudni, hogy a másik is szabályosan közlekedik-e...és amikor éppen lapáttal szednek fel, akkor mondogathatod, hogy: De Nekem volt elsőbbségem...
Igen, nincs rá mit írni. Nem volt szerencséje. Én is sokszor van, hogy nem 50-el megyek, de legalább felöltözök, és nem egy ilyen helyen teszem mint ahol a baleset történt. Szinte semmit nem látni ebből a kereszteződésből, és a középen fasorral elválasztott uttestek között még zebra is van.
Igen, rákerestem a cikkre...közel 100-al ment a gixer...erre sajnos nem tudok mit mondani, valószínűleg a motoros volt a hibás...és még az Ignis-est is kórházba kellett vinni...
Simán elcserélném egy kisebb kocsira a Berlingo-t. Ez annak való, aki húzgál cuccokat a raktérben.
Kényelmes és jó ha bármit kell vinni, de mégse személyauto.
Városba furikázni, minden nap bemenni 30 km-t nem ez a tökéletes autó? Nővéremé...és abszolút megfelelő Neki. Mondjuk néha Én is szívatom azzal, hogy 10 lóerővel le van maradva a frézimhez képest jó kis kocsi az...
Viszont elvben ma megkelleni érkezni Yoshi barátomnak...
cikk
Kényelmes és jó ha bármit kell vinni, de mégse személyauto.
Dugd rá a mobil töltődet.