Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha abból indulunk ki hogy egy agv gp1es bukó ami 30 pénz ujonnan, és cseng a fülem fél napig ha 200km fölött megyek 1 nap
akkor milyenek a "teszkós" bukók?
Én is az aldiban vettem a kesztyűt, teljesen jó.
egész jó árúak...
a sisak nem semmi adnak tartalék plexit, arcpárnát+beépített napszemüveg... milyen lehet menet közben? huzat, szélzaj.. párásodás?
én félek tőle hogy az ára erősen tükrözi a minőségét..
JAJA de ne is mondtam hogy az életbe.
Igen,játékprogramban!
Én már rengetegszer végig mentem rajta autóval motorral mondhatom felejthetetlen élmény volt. ha jól emlékszem 7:30 körüli időt mentem.
igen az volt az a müsör de a lényeg 29km durván 1500 pénzért vagy rosszul hallotam de az abaj szerintem nem mertelég érthetöen mondták
Azt én is láttam,az akkori új Tranzitot hajtotta a szőke versenyző nő(Viki)10 perc alatt végigkergette a nagy pályán,igaz hátsó ülést és minden felesleges dolgot kiszedtek belőle.Bárki végigmehet a régi nagy pályán potom összegért,persze ezt versenyre már rég nem használják.
ez nem lenne rossz nekünk ha valoban ez a cél még janurban nézztem a parabolát és a nürburgring röl volt szó ott probálgattak egy mikrobuszt de a lényeg az az volt hogy melletük a motorosok csak ugy suhantak ell és beszéltek rola ,hogy 5 euroért lehet rajta körbe menni ,hogy most 1 kör vagy több azt nem mondták részletesen de a hosszú régi verzión mentek és ha csak 1 kör is akkor is 28.8 km hát kérdem én ithon nálunk ennyiért a hungaroring parkolojába engednek csak be kb ez magyarország és elvárják hogy a motorosok gyakoroljanak . Hát amig ithon ilyen árakat kérnek addig a motorosok nagy réssze az utakon fogja kiélni a versenyzési szellemét
Igen. Mostár én is vágom. Köszi.
Az kicsi lesz,a BDST32-es Mikuni 52mm-es torkú.
robertgida!
fényező vagy?
Jó reeegggeeelt vashuszárok. Mi ez az erőszak kora reggel.
Igazából azért érdekelt, mert van a vaterán fenn 4 db használt. 48 mm-es. Azt akartam megtudni, hogy esetleg jó-e.
Igen,a Nagyvasról rendeltem,52mm-es torokra kell az 500/600-hoz.Nekem még 1800/db. volt.
anyádér, má beszóltak ilyet, ha nem tetszik nem regelszm, vagy ha nem buta geci vagy mint ahogy igen , akkor játszós mailcímmel teszed míg nem vagy biztos benne.
Miért is jó az Nekem, ha elhalmoznak hírlevelekkel?
A négy dugattyú és a gyűrűk 130-140-ből megvan.
A többit a fantáziádra bízom.
na én asszem elmegyek aludni jó éccakát! vagy nem megyek még nem tudom de álmos vagyok a mai motorozás kimeritett
Budi sisak kéne hozzá Neki...lelógna mondjuk a motorról, amekkora darab
Whisky Vörösbor+kóla
ja baze, bírnám nagyon, azzal az fz blokkal hasít is, ki is néz
mad max