ÖÖÖÖöööö ácsi. Nem ízt írtam, hogy ahoz nem jó, hanemhogy az enyémet addig töltené. Nekem 74 AH-s a kocsiba az akku. Egy kis Suzukijé pl csak kb. 45 AH, ráadásul ha nem nagyüzemben használod, működik az...
12 V: 1,2 Ah – 120 Ah
Ezt írtad. Eszerint a 12 V-os aksik közül az 1,2 Ah-tól 120 Ah-ig alkalmas. Az egy dolog, hogy lassú. De, ha 1 fél évben egyszer töltened kell az akkut, szerintem mind1, hogy 2 óra alatt eléred a 90 %-os töltöttséget, vagy kell hozzá 5 óra is..
* minden 6/12 V akkumulátorhoz, motorkerékpárokhoz is használható
* típus: 12 V: 1,2 Ah – 120 Ah / 6 V: 1,2 Ah – 14 Ah
* tartós és tároló töltőfunkció
* LED töltésjelző lámpa
* túlmelegedés és polaritás-felcserélés elleni védelemmel
* bemeneti feszültség: AC 220 V – 240 V, ~50 Hz
* töltőáram: 0,8 A és 3,8 A
ez tavaly volt a tescoban árulták 1490 ft ért onnan tudom ,hogy vettem belöle egyett de ,hogy megnyuktassalak elég jó az árához képest a protektor kemény rajta ebben estem és a kezem egyben maradt
Nekem Arai RX7 Corsair-em van, ami 170 pént volt újonnan. Iszonyat zajos, viszont állitólag nem halok meg benne. Verseny sisak. Nem feltétlenül a hangját tükrözi az ára. Egyébként javasolt füldugó.
Tegnap néztem a Lidl-ben kesztyűt,de nem nyerte el tetszésemet.Elég vékony volt,nem bőr,és kicsik rajta a protektorok.Majd áprilisban veszek egy Shox Knight-ot,igaz 9000 pénz,de az már bőr és más kategória.
12 V: 1,2 Ah – 120 Ah
Ezt írtad. Eszerint a 12 V-os aksik közül az 1,2 Ah-tól 120 Ah-ig alkalmas. Az egy dolog, hogy lassú. De, ha 1 fél évben egyszer töltened kell az akkut, szerintem mind1, hogy 2 óra alatt eléred a 90 %-os töltöttséget, vagy kell hozzá 5 óra is..