Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÖÖÖÖöööö ácsi. Nem ízt írtam, hogy ahoz nem jó, hanemhogy az enyémet addig töltené. Nekem 74 AH-s a kocsiba az akku. Egy kis Suzukijé pl csak kb. 45 AH, ráadásul ha nem nagyüzemben használod, működik az...
12 V: 1,2 Ah – 120 Ah
Ezt írtad. Eszerint a 12 V-os aksik közül az 1,2 Ah-tól 120 Ah-ig alkalmas. Az egy dolog, hogy lassú. De, ha 1 fél évben egyszer töltened kell az akkut, szerintem mind1, hogy 2 óra alatt eléred a 90 %-os töltöttséget, vagy kell hozzá 5 óra is..
Akkor lehet inkább olyat kéne akkor már, ami kocsihoz is jó... köszi
Motorhoz bizti jó, de hogy a kocsi akkumat 1 hétig egyfolytában töltené, az hótziher.
Akkumulátortöltő*
4 499 Ft/darab*

(4 499 Ft/db)

* minden 6/12 V akkumulátorhoz, motorkerékpárokhoz is használható
* típus: 12 V: 1,2 Ah – 120 Ah / 6 V: 1,2 Ah – 14 Ah
* tartós és tároló töltőfunkció
* LED töltésjelző lámpa
* túlmelegedés és polaritás-felcserélés elleni védelemmel
* bemeneti feszültség: AC 220 V – 240 V, ~50 Hz
* töltőáram: 0,8 A és 3,8 A
Nyomd bele a slagot,mintha ürgét öntenél,apám így csinálja,egy darabig nem jön vissza!
na megyek a kertbe pucokturásokat gereblyézni van vagy kb 80 remélem ma végzek vele
töltö nem tudom milyen olyant nem vettem nekem saját gyártásu van 1fokozat 1.7A al tölt motorhoz használom 2fokozat 4,6 A tölt ezt autohoz
Jó lesz ez. Egyenlőre legalábbis tuti. Jobb mint kesztyű nélkül.
A tavalyi szezon úgyment végig...
Az az ALDI-s akkumulátor töltő 4.490-ért nagyon gagyi? Mert az viszont kéne...

Nekem a Caberg 407-esemen amikor 100 fölött megyek és szembe szél van akkor sípol mint a picsa...pedig assemegy gagyiféle...

Csizmából pedig szerintem azért nem mindegy, hogy milyen van, mert mióta megvettem az OutStars-t azóta azért sokkal jobb érzés motorozni...
az ujjainál gyenge de a bütykeidet megvédi mert ott kemény
ez tavaly volt a tescoban árulták 1490 ft ért onnan tudom ,hogy vettem belöle egyett de ,hogy megnyuktassalak elég jó az árához képest a protektor kemény rajta ebben estem és a kezem egyben maradt
gyonyoru
A helyére tesó, a helyére.
Én most nagyon csóró vagyok. Megvettem ezt, remélem jó lesz:
http://www.vatera.hu/motoros_k...
Mér kiakarod magad állítatni a mauzolumba mint lenin elvtárs?
A Kama3 kitapossa a belem, de... Legalább lehet nyitott a koporsóm, mert a fejem egybe van...
Lehet akármilyen sisakod ha a kamaz kitapossa a beled.
Ne légy buta. lehet egy szarabb szelőzésű low end bukó (sőt biztos) kevésbé zajos mint egy versenybukó. kbc-m se halk.
felcsiszolni ne mlehet?
Nekem Arai RX7 Corsair-em van, ami 170 pént volt újonnan. Iszonyat zajos, viszont állitólag nem halok meg benne. Verseny sisak. Nem feltétlenül a hangját tükrözi az ára. Egyébként javasolt füldugó.
Tegnap néztem a Lidl-ben kesztyűt,de nem nyerte el tetszésemet.Elég vékony volt,nem bőr,és kicsik rajta a protektorok.Majd áprilisban veszek egy Shox Knight-ot,igaz 9000 pénz,de az már bőr és más kategória.
francba,elkestem:D
sztem manualis rendszamtabla emelo volt.
Van füldugó is rakj be 1et és nem cseng :D