Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért cseréljem le a telefonom?
cseréld már le a telefonod
Én vettem egy SV650 fejidomot 6000Ft-ért,és annak a plexijét tettem fel.
Te mit gazdászkodsz?
Már ha nem túl indiszkrét a kérdés. Csak mert nekem is van hasonló elfoglaltságom Régebben voltak marhák is, de most már csak talajmunkát végzek. Leesni meg hogy sikerült?
Na ma én is gurultam.(leestem a traktorról.)
Skacok 41x53,10,5 ös a telószimeringem ami benne volt 41x53x8-as de van alatta hézagoló lemez ha berakom az ujjat akkor nem kell alá a hézagoló ugyi?
2-es legyen .Állítólag tipushiba. Nekem is Szar volt.
Szerintem is
Nekem van de semmit nem tudok róla mondani 3 hete vettem és gurultam vele 40 métert azóta szétszedve itt pihen.
szerintem feltétlen fontos
Egy gyors kérdés. Feltétlenül 100%-ig fontos, hogy csontszáraz legyen a tank, vagy nem olyan vészes ha egy pár csepp víz marad benne?
hejj emberek !

lenne egy kérdésem.. van itt valakinek 1000es FZR-je? egyik cimborám venni akar egyet, és szeretnénk tudni mit mond róla egy tulaj.. van e valami tipushiba esetleg, mire figyeljünk jobban, ilyesmik.. köszi előre is
Akkor nézd meg a másikat,mert ez kb 2 hónap. Még benne van a motorba, és itthon sincs.
Nem tudom, egyszer élünk pénz nem számít.
No megnéztem, 7700 a színtelen, +1000 a kék
Erre jön rá a posta miegymás......

Az adataimnál a felső képen látható levő kék valami nem plexi hanem valami iszonyatosan ronda műgyanta alapú "bogárfék". Az eredeti plexi már heggesztett, ragasztott volt, és amint levették róla a műgyanta mintát szét is esett. A jelenlegi ronda kéket meg azért akarom cserélni, mert az okos szakemberek az eredeti plexi külső méretéről vettek mintát, minek következtében a műgyantás basz nagyobb lett egy anyagvastagsággal, és úgy kell ráfeszegetni az idomra. És nem tudom mondtam-e nagyon ronda.
Siker fény csillogás megjött a telószétszedőm. haladás van vashuszárok haladás! mingyá szimeringcsere olaj bele vissza teló féklégteleníés, olajcsere szűrő és kész lehet indíani. reggelre meg is leszek vele nem kapkodok. csak a kuplungom nem jött meg! mennyi olaj is kell bele száranként 41es ezredesbe 355 vagy 425 vagy összesen mennyi és osztani még tudok. bocs de feldobódtam.
nekem egy moszkvicsom volt laposelemmel mukodo vilagitassal.ja es ket pedallal
pl megtudod,h milyen konnyu kiegyenesitenie a kanyart az utasnak. amikor eloszor vittem not,aszittem osszeszarom magamat tokeletesen bedoltem, o meg az ellenkezo iranyba.olyan szepen mentunk tovabb egyenesen,h orom volt nezni.hal' isten nem vaganykodtam,igy eleg lassan mentem,h be tudjam venni.na azota mindig elmondom,velem egyutt dolni,engem nem elengedni,labak mindig fent maradnak,meg pirosnal is,nem fordulok vissza se noert,se cipoert
Mennyiért adják a plexit a szatunánál? Az eredeti nem jó,ami rajta van a gépeden?
Mennyiért adják a plexit a szatunánál? Az eredeti nem jó,ami rajta van a gépeden?
ok. akkor érdekel a dolog.
A hétvégéig kellene bővebb info, mert megyek megnézni egy másikat is. Meg lehet egy kollégám a jövő héten valamelyik nap fel tudná venni a cuccot.
Szerinte 3,5 Mert a 180-ast már összehúzta. már
Na megyek parasztizálni, 16 után jövök.
3-tól 4-4,5-ig bármi lehet, az hogy mi lett ráfeszegetve meg tökmind1
Ha 3,5" felett van érdekel a dolog.
160-as gumma van vele
Nemtom gyári genesis felni.