Te mit gazdászkodsz?
Már ha nem túl indiszkrét a kérdés. Csak mert nekem is van hasonló elfoglaltságom Régebben voltak marhák is, de most már csak talajmunkát végzek. Leesni meg hogy sikerült?
lenne egy kérdésem.. van itt valakinek 1000es FZR-je? egyik cimborám venni akar egyet, és szeretnénk tudni mit mond róla egy tulaj.. van e valami tipushiba esetleg, mire figyeljünk jobban, ilyesmik.. köszi előre is
Nem tudom, egyszer élünk pénz nem számít.
No megnéztem, 7700 a színtelen, +1000 a kék
Erre jön rá a posta miegymás......
Az adataimnál a felső képen látható levő kék valami nem plexi hanem valami iszonyatosan ronda műgyanta alapú "bogárfék". Az eredeti plexi már heggesztett, ragasztott volt, és amint levették róla a műgyanta mintát szét is esett. A jelenlegi ronda kéket meg azért akarom cserélni, mert az okos szakemberek az eredeti plexi külső méretéről vettek mintát, minek következtében a műgyantás basz nagyobb lett egy anyagvastagsággal, és úgy kell ráfeszegetni az idomra. És nem tudom mondtam-e nagyon ronda.
Siker fény csillogás megjött a telószétszedőm. haladás van vashuszárok haladás! mingyá szimeringcsere olaj bele vissza teló féklégteleníés, olajcsere szűrő és kész lehet indíani. reggelre meg is leszek vele nem kapkodok. csak a kuplungom nem jött meg! mennyi olaj is kell bele száranként 41es ezredesbe 355 vagy 425 vagy összesen mennyi és osztani még tudok. bocs de feldobódtam.
pl megtudod,h milyen konnyu kiegyenesitenie a kanyart az utasnak. amikor eloszor vittem not,aszittem osszeszarom magamat tokeletesen bedoltem, o meg az ellenkezo iranyba.olyan szepen mentunk tovabb egyenesen,h orom volt nezni.hal' isten nem vaganykodtam,igy eleg lassan mentem,h be tudjam venni.na azota mindig elmondom,velem egyutt dolni,engem nem elengedni,labak mindig fent maradnak,meg pirosnal is,nem fordulok vissza se noert,se cipoert
ok. akkor érdekel a dolog.
A hétvégéig kellene bővebb info, mert megyek megnézni egy másikat is. Meg lehet egy kollégám a jövő héten valamelyik nap fel tudná venni a cuccot.
Már ha nem túl indiszkrét a kérdés. Csak mert nekem is van hasonló elfoglaltságom Régebben voltak marhák is, de most már csak talajmunkát végzek. Leesni meg hogy sikerült?
lenne egy kérdésem.. van itt valakinek 1000es FZR-je? egyik cimborám venni akar egyet, és szeretnénk tudni mit mond róla egy tulaj.. van e valami tipushiba esetleg, mire figyeljünk jobban, ilyesmik.. köszi előre is
No megnéztem, 7700 a színtelen, +1000 a kék
Erre jön rá a posta miegymás......
Az adataimnál a felső képen látható levő kék valami nem plexi hanem valami iszonyatosan ronda műgyanta alapú "bogárfék". Az eredeti plexi már heggesztett, ragasztott volt, és amint levették róla a műgyanta mintát szét is esett. A jelenlegi ronda kéket meg azért akarom cserélni, mert az okos szakemberek az eredeti plexi külső méretéről vettek mintát, minek következtében a műgyantás basz nagyobb lett egy anyagvastagsággal, és úgy kell ráfeszegetni az idomra. És nem tudom mondtam-e nagyon ronda.
A hétvégéig kellene bővebb info, mert megyek megnézni egy másikat is. Meg lehet egy kollégám a jövő héten valamelyik nap fel tudná venni a cuccot.
Ha 3,5" felett van érdekel a dolog.