Ja még 1 az első fék betéteket párba kell cserélni vagy lehet felesbe is? Oka a jobbos megúszott a rossz szimering miatt az olajba de újjak mert min a 2 oldalon 8,5mm és 8,9 a gyári. Cserélhetem felesbe?
Érdekes, nekem van fenn friss víruspajzs, és tűzfal, és soha nem is kapok be vírust, vagy trójait. Bár van, hogy prüttyög, hogy ezt-azt letiltott.... Rakjatok fel AVG full-t, oszt az jó mindenre. Egész levés memóriát és proci időt használ, stabil és jól szuperál. Nem vergődik minden szarér, de a dolgát ellátja.
Mivel sokan vagyunk jöjjenek az én gondjaim.
A kormányoszlop alsó csapágya ugye felfelé jönne le? mert nekem nem akarodzik. Véső felex vagy milyen segédeszköz alkalmazandó lebontásához?
ezzel vettem és vagy fél napon keresztül gondolkodtam mire végigfuttatva kezem a bovdenen eljutottam a tábláig. zsanéros rendszámtábla tartó. Azt hittem teló állító kar. De leszedem mert a rendőr a hejszinen kivégez, és még az előző tulaj azt mondta csak lazán túrázgatott. Igen nagyon lazára vette a túrázást.
Meg kell mérni a 17es fullos tengelytávját és kihézagolni. De ha jelentősen kisebb akkor fennáll a veszélye a lánc nem lesz egyenes vagy pedig ha ott egyenes akkor a fékbetétek fognak ferdén kopni.
Az apriliámba raktam előre supermoto szettet és hihetetlen szopás volt pontosan középre beállítani a kereket pedig az is aprilia volt. távtartókat esztergálni és féknyereg adapter is szopós volt. én is gondolkodom a cserén. 34-52e ft a hátso sport túra metzeller.
A kormányoszlop alsó csapágya ugye felfelé jönne le? mert nekem nem akarodzik. Véső felex vagy milyen segédeszköz alkalmazandó lebontásához?
pedig nem nagyon korlátozom merre böngésszek
Dugóhúzóval piszkálja az orrát.
Az apriliámba raktam előre supermoto szettet és hihetetlen szopás volt pontosan középre beállítani a kereket pedig az is aprilia volt. távtartókat esztergálni és féknyereg adapter is szopós volt. én is gondolkodom a cserén. 34-52e ft a hátso sport túra metzeller.
Húzd meg, kiderül.
Wc falán:
Ha ezt a kart megrántod, lemegy a szar meglátod.
Jut eszembe:
Mit kell csinálni ha egy karika és egy szeg repül feléd egy szőke nő irányából?
Futni, mert a gránát a kezében maradt.