Azt hittem könnyebb lesz a feladat. A motor lengővillájához bármennyire is szeretnék nem tudok hozzáférni mert a hátulja 1be van és nem férek oda semmivel a pontos méréshez. Sajnálom ebbe nem tudok segíteni.
10-ért van itt hasonló ami sok érte alapból is. 4,5-5 e Ft sok érte? Komolyan nem tudom mit érhet. (csaknem új, ráadásul karcos is kicsit) A CMS még épp nem Tesco gazdaságos, de nem is egy ARAI mint a mostani sisakom. Ezért is szerettem volna ha az érdeklődő mond rá árat.
köszi a segítséget, hétvégén elvisszük szakemberhez, lesz szelepállítás, karbiszinkron stb
aztán ha így sem jó akkor hengert lekapjuk aztán egy gyűrűcsere, gondolom megáll 30 felé
"a villa ahol beillik a vázba hézagolással mindennel együtt 252mm"
Ez az exup mérete. Bakosi kollega már lemérte és köszönöm is. De a genesisé is kellene.
Halló. Ha van kedved, szedd le a karbisort, és cseréld ki a fúvókákat, én már végigjátszottam, 4- ből 2 egyforma is volt. Vettem egyformákat, és már jó is lett. Autósboltban kaptam talán 50 ft volt darabja. De a manual is írja mekkora kell bele.
A hajtómőolaj mint a váltóolaj. Van dobozos is 80w-90-es asszem az kell a robiba. A motorolajat én nem engedtem le beletöltöttem a régibe de az full szintetikus volt elötte is és amit töltöttem bele az is. De a legegyszerübb ha bemegy 1 motoros boltba ott biztos okosabbak nálam. Várjatok még meg 1-2 hozzászólást itt is hátha jobb ötleteket kaptok mint tőlem. Hirtelen ennyit tudtam segíteni.
Köszi, igen ilyen scooter expertje van. Azt kérdezte, hogy csak lefolyatja és mehet is bele az új? Meg, hogy a hajtóműolajat hova és mint kell, az ilyen tubusos.
most minden fúvóka 100as benne