Sziasztok. Bemutatom a szerzeményemet, meg a kiállítási sort. Nem fikázni, telefonos. Meg van lánc is, csak úgy elraktam nem találom.
Ja meg Ausztriai, szerintem szikla színház.
Én egy kemping biciklivel kavartam azidőtájt, aminek a hátsú "teleszkójához" gumival egy pár darab kártyalap volt felrakva úgy, hogy a másik vége érje a küllőket. Így menet közben kereplő hangja volt.
Azok a szép 80-as évek,akkor még nekem is 250-ETZ mocim volt. Esténként össze jött vagy 20-db MZ-ETZ,és jókat motoroztunk. Néha a rendörök haza zavartak,hogy nem lehet csoportosulni.:-)
Én nem így voltam. Már lemondtam a motorvásárlásról mikor stinte véletlenül megakadt a szemem egy hírdetésen. Friss műszaki, törzskönyv, erősen felnőtt korú vas erősen szép kék színnel 150k ért.
Ennyi pénzem még van rá, akkor csapjunk bele.
Csak a vásárlás után kezdtam olvasgatni a gépről, de eddig nem nagyon bántam meg.
Más: most rendeltem a szatunától egy plexit a vasra. a Jövő hét elején várható hogy megkapom, mert kék épp nem volt készleten.
Kiváncsi leszek a minőségére.
Ja meg Ausztriai, szerintem szikla színház.
Jajj a ringen megint visítoznak a lóerők. :(
Ennyi pénzem még van rá, akkor csapjunk bele.
Csak a vásárlás után kezdtam olvasgatni a gépről, de eddig nem nagyon bántam meg.
Más: most rendeltem a szatunától egy plexit a vasra. a Jövő hét elején várható hogy megkapom, mert kék épp nem volt készleten.
Kiváncsi leszek a minőségére.