Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De lehet mégis érdekel, milyen széles?
olyan nekem is van, de a szándék a lényeg
18-as lesz ha kell picié.
Na na na. Sárga nem randa. Szerintem most így marad, és a télen majd lefestem.
Egy ilyen nekem is kellene, de nem ilyen randa színben.
Sziasztok. Bemutatom a szerzeményemet, meg a kiállítási sort. Nem fikázni, telefonos. Meg van lánc is, csak úgy elraktam nem találom.
Ja meg Ausztriai, szerintem szikla színház.
Sanyi! nem dolgozol most?
Igen
Szia Gyula! Köszi! Vasárnap megyünk Szegedre, a nagyobbik lányomnak lesz 1 kis iskolai ünnepsége!
Ja nekem 41es telóm van most nézem ez 250 frézi
2dl száranként? nekem sokkal több jött ki 1 ből.
Szerintem csak 390ml az, és összesen.
Bocsi 4dl. Tehát a kettőbe,vagy 1 szárba értendő
VALAKI! A gépkönyvben szereplő teleszkópolaj mennyiség 3900ml száranként értendő,vagy párban?
Én egy kemping biciklivel kavartam azidőtájt, aminek a hátsú "teleszkójához" gumival egy pár darab kártyalap volt felrakva úgy, hogy a másik vége érje a küllőket. Így menet közben kereplő hangja volt.
Én 1 P21-el probáltam motorozni ez idő tájt,több kevesebb sikerrel. Nagyon messze azért nem merészkedtem vele!
Készül már a teló szétszedő célszerszámom este vagy reggel neki is állok akkor jön meg. Foltbenzinnel ki lehet mosni a telót belül?

Jajj a ringen megint visítoznak a lóerők. :(
arra énis mert ha jó rendelek 1 lilát mert az enyém erősen homályos de nem törött lehet csak simán fel kéne polírozni?
85-ben 350-es jávával vertem az etz-ket.
80-as évek? Nekem akkor még lábbalhajtósom (sem) volt...
Minőségre én is. Majd írj róla !
Azok a szép 80-as évek,akkor még nekem is 250-ETZ mocim volt. Esténként össze jött vagy 20-db MZ-ETZ,és jókat motoroztunk. Néha a rendörök haza zavartak,hogy nem lehet csoportosulni.:-)
Én nem így voltam. Már lemondtam a motorvásárlásról mikor stinte véletlenül megakadt a szemem egy hírdetésen. Friss műszaki, törzskönyv, erősen felnőtt korú vas erősen szép kék színnel 150k ért.
Ennyi pénzem még van rá, akkor csapjunk bele.
Csak a vásárlás után kezdtam olvasgatni a gépről, de eddig nem nagyon bántam meg.

Más: most rendeltem a szatunától egy plexit a vasra. a Jövő hét elején várható hogy megkapom, mert kék épp nem volt készleten.
Kiváncsi leszek a minőségére.
Üdv Valamelyik nap rájuk csörgök, köszi a tippet! Az Öhlins-nek mi lett a sorsa? Beépítetted végül?
Köszönöm a tippet, megfontolom! Ha nem sikerül szereznem valószínű ez lesz a megoldás!