Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösszi már rakom össze most hagytam abba és valamit elszabtam a fejidom konzolon 3mm eltérés van és nem tudom hogyan sikerült ugy hogy most némi gondolkozásba kell esnem meg a tankom nem valami jó lett a többi az jó a tankon kibaszot velem a régi lakk de orvoslom valahogyan csak ilyenkor plusz egy egy nap mert egy amig gondolkozik az ember egy amig cselekszik
Ki más?
hát akkor még inkább jól jártál
de persze probálni lehet
fiuk higyétek már ell 4 t főtengelyt sose kőszőrütes ha magadnak akkarod a vassat nem a levegöbe beszélek már régebben is emlitettem a gyári felületett sosem tudják semiféle eljárásal helyreállitani volt már a körömben pár csinálták mezőszilason olyan gépmühelyük van keresetek rá a neten ell ál a lélegzete az emberenk semi régi gép minden zsir uj akkor volt taszáron a kacsónál ott töbször hajtokarral dugattyúval derékszögelésel is de a főtengelyel nem bir semmi a legszarabb 1500 km ig birta a legjobb sem ment ell 10 ezret egy autó az más aval 3-5ezer közt sétálsz ezeknél ez a fordulat alapjáratra jó
Mert frankó is 2perc hidegzuhany volt. Nem vagyok hirtelen haragu ember birka türelmem van. Nyeltem 1 et és kocc tovább az élet nem áll meg. Most újra motorozok meccsre járok élem életem vígan ők meg szenvednek megvan már a 2. gyerek és az anyjánál élnek és csak szívnak és szívanak.
tudod mit mondott Harley a filmben buszra nőre sose várj mindig jön a következö
, , neharagudj hogy nevetek de ezt olyan frankon irtad le hogy tényleg vicces "mikor közölte terhes de nem tőlem" bár benne lenni nem vicces dolog sajnos
Részvétem.
Én 4.5 éve jártam így kicsit öszevesztünk 1hónap mosolyszünet volt mikor közölte terhes de nem tőlem. Ja és mindezt 8 év eggyütlét után.
Sose bánd. A kutya többet ér...
Nekem olyan féktárcsám van,ami hüti magát,de nem úgy hogy ki van furkálva.:-)
Ez szar ügy, de eleve rosszul helyezkedtél, én is 40 körüljárok, a csajom meg 27 lesz. Engem nem fog egy öregebbért elhagyni.
De azért szurkolok, hogy erre neked ne 10 évet kelljen várnod.
A csajom közben mondja hogy a mostani 25-30 közötti pasik nem kicsit gázosak. Szóval Ő elégedett.
semmi gond, szétvágjuk karddal a gecibe, csávót, csajt, gyrekeket.
hú gyerekek az utóbbi pár napban annyit voltam itt veletek
h meg kell veletek osztanom egy hírt amit kb 10 perce tudok
a csajom 25 éves együtt lakunk lelépett egy 40 éves faszival akinek van két volt felesége és két gyermeke
úgy az állam a padlót veri kb
és még a kutyáját is itt hagyta
és ez nem vicc!
Hogy milyen?
mi az hogy ventilációs?
én vgyok a töki? :)
Van a tagnak blokk is bontva:
http://www.vatera.hu/fzr_1000_...
Neked is ventillációs féktárcsáid vannak?
szóköz nélkül próbáltam
Ez a gép az.:-)
ha beírod keresőbe FZR eztet kapod:
http://www.vatera.hu/yamaha_fz...

Szerintem is érdeme.s Elvben a főtengő jó benne, ha az a baja amit ír.
valami linket tudsz dobni, mert nem találom
A vaterán hirdetnek egy FZR 1000 exup-ot, 160ezer-Ft áron. Vedd meg a fötengelyt belóle.
ok köszi!
A kis FZR 20000 pörög!