Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőőő
Joccakát!
Az az. Volna egy 89-es exup. A kerék jön belőle, csak érdekelne hogy a felfogatása ugyanaz lehet-e. mert ha az lenne jönne villástól, és úgy menne a sárgába.
Megoldjuk! Még 1X köszi
nincs mit..
ment a mail.. majd egyeztetünk.. nem lesz egyszerű
gondolkodom mlyen lengökart és visszaolvasok láttom a lengövillára gondolsz te nem ?
ha kell holnap lemérem a teljes szélleséget ,
mert van az ami sérült az on frankon lelehet mérni mert kint van csak a padláson
Húúú ez KIRÁLY! Pont jókor. Köszi! Szombat du kész lesz, küldj 1 elérhetőséget a bekessanyi@citromail-ra és hívlak!
hello ezt a mocit lattam elobe 700000 ft kertek akkor erte a borzen
http://lidl.hu/cps/rde/xchg/li...
egy megnézést megér szerintem
Sanyi!
lidl ben lesznek márc18-tól motoros cuccok.. kesztyű is 6e ért
A randa sárga tavaly elment,de a blokkja az kibaszott kemény volt.

Itt látható az új agyament gazdájával.
Bakker! Nekem még kesztyűm sincs! Be kell szerezni 1-et szombatig. Nálunk elég horror mint minden, de majd az apróban megnézem.
Én is ilyesmit tervezek, szombatra. Még ki sem próbáltam a karácsonyra kapott kesztyűm
(kiállítás téma)
Én agyalok rajta, úgyis van dolgom a faluba, fel kéne menni, és akkor péntekre teszem, oszt jól +nézem a kiállítást is. Talán. Még nem tom.
Péntek-szombat jó idő lesz 15 fok felett mondák! Ha minden összejön,szombaton rakom össze az enyémet. Persze ha nem hívnak be dolgozni.
Várjuk a min 12 fokot. Talán a héten meglesz.
Zsolti! Hogy áll a festése a gépnek?
Ja és az adatlapomon rajta van hogy vidéki csávó vagyok! Tehát így már nem is olyan gáz!
Ok! Már akasztom is föl magam! Csak 1 perc!
Nem tood véletlenül a lengőkart?
falsch-falscu-falsch ez pont akkora gyopárság mint a simson schwalbe-t úgy írni hogy svarbli, svarbe, etc.. főbelövés
Na pupák! lehet hogy nincs is komoly baja a gépednek,a kipu tőcsavar hiánya is érdekes hangokat adhat,nem beszélve arról hogy farsot szív a gép! Az exup meg ha csörög,lehet hogy elég kihézagolni,de perselyezés se nagy történet. Ne láss már mindent korom feketén !
Igen ez XI. kerületi motor de nem ismerem, ott születtem és élek.
itt vagyok nem vesztem ell most hagytam én is abba a szerelést de még lehet vissza megyek csak benézztem hozzátok