Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihi ezzel má megelőztek már csak robbantani tudnám
Ha már kint van a tengelyed pofon egyszerű.Hívd fel az ürgét és méresd meg vele a tengely hosszát és a nyugvó ill a hajtókar csapágy részeknél a tengely átmérőjét és a sonkák közötti távolságot.Ha néhány ezred különbség esetleg van az akkor is ugyan az.Csak a bontottnál ott van a gond hogy meg kéne mérni körkörösen a kopottságát.
Hu hú az nagyon sokba lenne neked.Nézegettem a szervízmanuáljaikat konkrét alkatrész számot nem dobott ki ,de a megadott méretarányok és a koptság ellenőrzéséhez megadott méretek ugyan azok voltak.Szerintem ugyan az.A faszi messze van tőled?
Tiédből mennyiért eladó a főtengely?
Mindjárt megnézem a szerviz manuálba a számát csak kidob valamit róla.A hengerfej egyébként ekte ugyan az valószínű a f.tengely is .
Csak de sajnos Már a tavalyi szezon végén csúnya hangja volt, és most néztük meg... A tengely bal vége csúnyán elkopott, valószínű hogy olajnyomás hiány miatt nem kapott kenést
Találtam blokkot (89-91-esként hirdeti az ürge), de nem tudom, hogy a főtengely ugyanaz-e mint ami az enyémbe való... erre kérnék egy kis segítséget
Áááááá, nem. xar idő volt, most meg szélvihar van. Ha beindítom, kerülnék is 1et
De rajtkész, amnnyi mindent meg akartam csinálni rajta, ehhez képest csak az első gumi lett lecserélve Nem szedtem szét -- nem kell összerakni !
Acélhoz és aluhoz 2500ft
http://www.szogker.hu/index.ph...
Vagy veszel diamantot és beragsztassz 1 új tőcsavart. De legközelebb kirobbantani tudod csak.
Sziasztok érdekelne ki milyen olajat ajánlana a gépembe mert olajcsere előtt állok.
sokat gondolkoztam rajta,de megfejtettem
leggyorsabb legeszerűbb legolcsóbb megoldás
1 -új menet
2-a csavarra passzos gumialátétami felfekszik a hengerfejre,majd egy fémalátét és ha sikerül jól összehúznom annak sok bár nyomást ki kell bírni
---elvileg---
Szia Ridi csak nem főtengelyes lett a sas?
Hali vettél már új hátsó tárcsát mert ha nem én lehet tudok adni tippet hol kapsz relatíve olcsón újat.
Sziasztok!

Nagy gondban vagyok... '93as 1000 EXUP-hoz (3LE) kéne nekem főtengely, minden hozzávalójával. Csak főtengely vagy komplett blokk is érdekel!
Ja látjátok a képen az első gumit az valami super rain eső gumi heidenau márka. Zsír új azzal vettem a vasat azt szerintetek száraz időben meddig tudnám használni? Nézem a moto gp-t sbk ott nem sokáig.
Budi, idomok, motoros újság...tudsz élni vazze
A konyha és a budi.
Fú de nagyon szép az a gép!
Köszönöm holnap veszek 30as anyát és kikapom gyosan nem férek el a konyhába. Na mindjárt dobok fel képet.
Még jó hogy nálam van minden szétszedve.
Sziasztok.
Ábrus azt javasolta hogy tegyem fel a most leszerelt hátsó tárcsám mert ezt már mutogatni lehet,megállni már nem lehet vele de dísznek elég pofás :)
Szárad már a mocid? Mikor rakod össze?
Ú tényleg hogy szopna lovat haverom gpz-jébe volt ilyen akkor a héten elviszem motorszerelőhöz mert nincs t-kulcsom de énis fasz vagyok mikor itt a robbantott ábra meg is nézhettem volna. Köszi mester.
tehát jó hír mivel talán nem szakitottad bele igy simán az a baj ahogy tekered alul belül is tekeredik vele