Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok okoskodni,én nem értek ehhez csak hallottam ezekről a dolgokról. Akkor biztos félreértettem valamit. Bocsi
esetleg a 400as vázba beleillik a 600as blokk?
olyan böszme nagy a 400as blokkja kívülről
Ja, megy a napokba orvoshoz. Addigra megpróbálom feltenni/feltetetni a dörrentőt. Egyébként ez teljesítmény dob, nem lesz nagy hangja. És mivel állítanak majd a karbik sűber tűjén, kelleni fog egy szinkronizálás, és akkor ez is megoldódik. Igaz. Ezeket így én nem raktam össze fejbe.
Hát hallottam erről ezt-azt! Ha nyitott a rendszer akkor szinte biztos. Sztem úgyis kell egy szinkron tavasszal, legalábbis úgy mondtad hogy a tiéd sokat kap. Akkor meg hangolják össze okésan!
Nem kell ahhoz állítani semmit.
Kedden utalok. Szerintem csütörtökön. Hamar értesültök majd, mert rakok fel képeket. Jut eszembe... Új dörrentő nem úgy műxik, hogy csak feldobom, oszt csá... Ahhoz hozzá kell állítani a karbit is, igaz?
AZ ezredesre valami 7000ft volt tavaly a plexi. És több szinben is van.
Sziasztok, Fzr 600-ba (91) melyik modell szélesebb hátsó felnije jó?
Ja nekem se, valamelyik nap még bejött próbálgatni kell késsőbb, hátha meg csinálják.
linkeld be légyszi mert nem jön be ez így!
Plexit én a szatuna.hu-nál vettem negyed áron vannak ők gyártyák.
esetleg plexit nem tud valaki?
mert olyan 5 darabban van, majd csinálok pár képet róla
köszi! nem jutott eszembe a szinkronteszter név....
eddig csak 1 hengeres gépemin voltak/vannak
szóval akkor nem olyan bonyolultak ezek még, mert a másik gépet teljesen össze kell építeni ha nem szerzek blokkot valahol
Megjött már az új kémény?
Szerinted mennyire örülök neki itt rontják eme szép napos időben az életem.
Te inkább forgassál. Láttam egy filmet róla, hogy mitörténik ha megáll a föld forgása, úgyhogy !
A törökökkel megy vigyázz, ittne maradjanak vagy 150 évig. Lehet elnézték a dátumot? Március 15-öt Habsburgos volt, nem Törökös.
Én megyek kilopom a büfé ikarus busz alól a vízcsövet legyen légszűrő csonkom.
Áh, én inkább szavalnék egyet a múzeum lépcsőjén.
Jó reggelt! Menjünk a pilvaxba sörözni!
Boldog Petőfi napot! Reggelt !
Jó reggelt.
Úristen
Viccelsz? Ukrajnában volt egy story. Papa fordítva vette fel a dzsakijét, mert hüvös volt, és motorra ült. Motorral bukott, jöttek a zsaruk. Látták, hogy az egész teste kivan tekeredve, hisz fordítva van a feje, mint kellene. A halottszállító megérkezéséig vártak, de közben elunták magukat, és mivel zavarta őket a hátrafelé néző motoros, úgydöntöttek visszafordítják a fejét társadalmi munkában. A motoros még élt, csak nem volt eszméleténél. Visszafordították a fejét...
Ezt a hírt most találtam az egyik oldalon...

Halottnak hitte a motorost

El sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet!
hát akkor biztosan megprobálták megfurni és bele furtak valami üregbe ez nem tul jó főleg azért mert normálisan megjavítani (nem begányolni) a helyén nehézz lesz meg az is kérdés ahová be sikerült furni vagy mittudom én mit sikerült ott nem e valami sérült vagy akkármi