Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja igen tudom az rendes menetes nem forditott rajta egy tömités lesz ha kiveszed de valoszinü azért nem tudod kiveni és azért tekergeted végtelenségik mert ahoz kell egy hosszószáru nekem speciel50cm -es T-kulcs és 30 -as csavarfejet képzelj el a végén ami belepaszol belül és azzal kell lefogni aztán alul kicsavarni
Nem a keréktengelyt a mi tartja hanem a teló alján besüllyesztve van 1 10es imbuszos csavar ami a teló csúszó és álló szárát fogja össze.
melyikre gondolsz ami a keréktengely biztositására van?azt akerék felé huzzód rá kifelé pedig lazzitod
A féknyeregtartó helyzetétől függetlenül jobb menetes a rögzítő csavar. Néhányszor szétszedtem már a sajátomat...
Indítottad már?
Az apriliámnál ellentétesen kellett itt már tekerem 1 ideje és nincs reakció, lehet megyek bontóba 1 balos telóért?
A szakikhoz 1 sos kérdés a telószáron ha hátrafelé van a féknyeregtartó akkor az óramutató járásával megeggyezően vagy ellentétesen kell kicsavarni alul a 10 imbuszkolcsos csavart?
Hi!
Messze van már ez a gyáritól, sajna...de azért köszi!
B
Gyűlünk, gyűlünk...

Most már akár jöhetne a tavasz is

Jól néz ki ez a frézi, tetszik a gyári állapot.
aki ilyen szerelősebb annak érdemes venni olyan dugókulcs készletet ami a csavar "oldalát" fogja
nekem az elnyalt fejűeket is megfogja
és nem ellenfél a négyszög/háromszög/csillag fejű csavarok sem
f astra motorját is 1 készlettel szedtem ízekre
Szerintem, az én gépemen 17collos kerékre való áttétel van,és 18collos kerék van a gépem.
Ezért forog kevesett,és megyen olyan nagyon gyorsan.:-)))
De ugye a filmes szakma ászai a látványtechnikusok megoldották 3mp alatt. A titanicot elsüllyesztik 6x 1 évben mi az nekik 3 csavar. Holnap le is cserélem őket imbuszra. A crova volt az uccsó addig villás és csillaggal próbáltam, de jött a jó kis vízpumpa fogó 50cm nyéllel na annak megadta magát . Na most jön teló ki.
Sziasztok!
Bejegyzem én is magam a listára, és szivesen részt vennék bármilyen közös FZR-es megmozduláson is!

- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
- Snoopy:Dunaharaszti(Bp.)
- pumuckli : Makád ( Ráckeve mellett )
- a t i : Szigetszentmiklos pestmegye
- Fábi76: Szigetszentmiklós
- BVarga: Nógrád megye

Ui.: gépemre keresek első sárvédőhöz tartozó "teló-védőt" (fordított villás). Ha tudtok ilyesmiről, kérlek jelezzétek!
Előre is köszi!
B
de lagalább meleg helyen vagy ezt is érdemes értékelni
Ne nyúlj hozzá csak crovával!
Na most ba** meg az ideg szép idő na gondoltam kicserélem első teló szimeringeket mert izzad kicsit szedném le a féknyergeket nem bírom kiszedni a csavarokat 1jött ki a jobb féknyereg úszik a teló olajba a tököm is tiszta wd40 12 csavarfejek nyalódnak körbe itt van alábakolva a konyhába.
ezeket a "sport"szűrőket hogy kell takarítani?
eléggé teli van rakodva
Ha jól emlékszem 6000 körül volt mikor utoljára - fél éve kb. - néztem.
MRA plexi az 23000ft
Miért a" valaha " mennyi?
És még drágább mint valaha. Az enyémre 8500 a plexi
Működik a szatuna .hu!
A légszűrő befolyásolhatja de a kipuf jelentős mérttékben nem.
az majd kiderül, nekem a 4JH-n nagyon elszegényedett a K&N légszűrőtől és a rövid kiputól
Köszi szépen, lemegyek próbálkozok.