ja igen tudom az rendes menetes nem forditott rajta egy tömités lesz ha kiveszed de valoszinü azért nem tudod kiveni és azért tekergeted végtelenségik mert ahoz kell egy hosszószáru nekem speciel50cm -es T-kulcs és 30 -as csavarfejet képzelj el a végén ami belepaszol belül és azzal kell lefogni aztán alul kicsavarni
A szakikhoz 1 sos kérdés a telószáron ha hátrafelé van a féknyeregtartó akkor az óramutató járásával megeggyezően vagy ellentétesen kell kicsavarni alul a 10 imbuszkolcsos csavart?
aki ilyen szerelősebb annak érdemes venni olyan dugókulcs készletet ami a csavar "oldalát" fogja
nekem az elnyalt fejűeket is megfogja
és nem ellenfél a négyszög/háromszög/csillag fejű csavarok sem
f astra motorját is 1 készlettel szedtem ízekre
De ugye a filmes szakma ászai a látványtechnikusok megoldották 3mp alatt. A titanicot elsüllyesztik 6x 1 évben mi az nekik 3 csavar. Holnap le is cserélem őket imbuszra. A crova volt az uccsó addig villás és csillaggal próbáltam, de jött a jó kis vízpumpa fogó 50cm nyéllel na annak megadta magát . Na most jön teló ki.
Na most ba** meg az ideg szép idő na gondoltam kicserélem első teló szimeringeket mert izzad kicsit szedném le a féknyergeket nem bírom kiszedni a csavarokat 1jött ki a jobb féknyereg úszik a teló olajba a tököm is tiszta wd40 12 csavarfejek nyalódnak körbe itt van alábakolva a konyhába.
Messze van már ez a gyáritól, sajna...de azért köszi!
B
Most már akár jöhetne a tavasz is
Jól néz ki ez a frézi, tetszik a gyári állapot.
nekem az elnyalt fejűeket is megfogja
és nem ellenfél a négyszög/háromszög/csillag fejű csavarok sem
f astra motorját is 1 készlettel szedtem ízekre
Ezért forog kevesett,és megyen olyan nagyon gyorsan.:-)))
Bejegyzem én is magam a listára, és szivesen részt vennék bármilyen közös FZR-es megmozduláson is!
- csövi Szigetmonostor (Bp. mellett)
- olivér02 Kaposvár
- Ultras12=Antal Tamás BP-Mogyoród
- speppi Szank /kiskunhalas mellet/
- rena Balatonakarattya
- Hai: Újpest... 100 km-es körzete.
- bakosi : siófok és 6km -es körzete
- Thomas007 : Debrecen
- ábrus :Nagyvenyim (Dunaújváros mellett)
- robertgida Debrecen
- Ferenc Szeged haladunk delre:)
- jaszipapa: Tiszaalpár (Kecskemét)
- daogyula : Szeged
- mlas: Szentes (Szeged fölött 50km)
- emre: Kaposvár
- P071: Budapest - PestErzsébet
- adamfzr Bp.
- bekessanyi-Pécs
- Royal03 :Üllés (mindentől messze)
- kinetic Vésztő (Békéscsaba)
- Snoopy:Dunaharaszti(Bp.)
- pumuckli : Makád ( Ráckeve mellett )
- a t i : Szigetszentmiklos pestmegye
- Fábi76: Szigetszentmiklós
- BVarga: Nógrád megye
Ui.: gépemre keresek első sárvédőhöz tartozó "teló-védőt" (fordított villás). Ha tudtok ilyesmiről, kérlek jelezzétek!
Előre is köszi!
B
eléggé teli van rakodva