Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk az olajfogyasztás azoknál is elöjön mind ezeknél nekem is csipeget kb 3 dl /1000km
Érezd magad leb*szva... ! Tényleg régen jártál erre!
LEsz biz. Lista készül, kijön és honnan. Majd eldöntjük, hogyha megvan hányan jönnek és merről, hogy hol legyen. Ami biztos, hogy Debrecentől Qva messze lesz.
Köszönöm. Ha lenne még ilyen képed esetleg karbiról, akármiről azt szívesen veszem!
Thunderace-é is jó bele? ezt jó hallani/olvasni
Sziasztok rég jártam erre felé most olvasgattam visszafele a fórumon!
Lesz FZR találkozó?
de ha nagyon jót szeretnél akkor neked már jó bele a 96-2000 év. közti tunderace főtengő is és az már erösitett hajtokaros is mert annál már a dugatyúk is kovácsoltak azért is jobb széria az már meg azoknál már nem verödik be a szelep olyan könnyen mint ezeknél még mert azt is átdolgozták azok a legjobban eltalált blokkok szerintem
mondom ha jó állapotu használt van eladó akkor is a bal oldalra kell főleg koncentrálni pesze a többit sem árt megnézzni
hahó 400 -asok keresek nem magamnak de kéne egy 400 as genesis 87-89 es karembátor sor lehetöleg jó nem szétbabrált állapotban ha valkainél lapul ne tartsa magában
nálam a bal szélső nyugvó csúnya. mondjuk a hajtókarnál sem épp szép
ha főtengöt vesztek mindig a bal oldali hajtókarcsapágyakat kell tűzetesen nézzni mert valami érdekes dolg folytán azokat eszi meg ha ha olajhiba van akkor visszont minden csapágyon láttni ugyis
A képen 1 1987-88 as évjáratú FZR 1000 genesis karburátorsor 2db szívónyílása látható amint valami szennyeződés rakódott le és szeretném kideríteni az okát.
Most írt vissza az ürge vaterán, azt írja 3LE az is (1989), 50e km van benne...
...egyedül élek, Yamahával járok, és macskám van... majdnem stimmel
kép aláiras? mit akkarsz! nem ismered meg egy kis réz egy kis aluminium meg némi vas hát more
nincs ezel semmi baj tisztitás azt kész
akkor nem vagyok egyedul ez van Anyámmal élek, yamahaval járok, macskám van, s ne legyek kemény? most butoroztam el 4.5 ev utan de itt a tavasz
Néztem, hívtam is... de nem vette fel. Ma meg nagyon nem is akartam zavarni, majd holnap...
Egyébként ezt írtam előbb (89-91). Az enyémhez '93as (3LE), jó lehet?
Kérek szépen képaláírást, hogy mi látható a képen
Néztem azt is, holnap mindenkit felhívok, akinek a hirdetésében szerepel az FZR 1000
Köszi szépen, holnap felhívom!
Részvét...próbálj meg továbblépni és nem gondolni Rá...tudom, hogy nem könnyű de nem nagyon tudsz úgysem mást tenni.
Hát voltmit letisztítani állt a sárban a karbisor
Régen volt letisztítva. Talán a benzingőz kijön valahol. Szerintem nem kell vele foglalkozni, le kell takarítani aszt kész ...
Most a vasra költök mindent közeledik az a 200e álomhatár eddig 30e
kell új fékbetét mert a drága tulajnál szétment a teló szimering és ráfolyt amúgy zsír új első betétek voltak. A fényképen a fekete kokszosodás mire vezethető vissza? henger karbi között
te is jól jártál akkor de van valami elönye is a dolognak nem segitenek elkölteni a pénzedet rád marad az is