Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csattogás talán a hengerektől jön. TALÁN. De pontosan nem tudom beazonosítani...elvinném Én, hogy megnézzék, csak nagyon drága ám az Ő szemük-idejük, Én pedig nagyon üres pénztárcával éldegélek most. Persze az sem jobb, ha most 10 lenne, később meg 100 lesz...

Ezt az alapjárati fordulatszámot nem igazán értem...3000 alatt van, mert a mutató meg se moccan. De az alapjárati fordulatszámot igencsak változtatja, főleg amíg hideg...hol magasabb, hol alacsonyabb.
Alapjárata mennyi a fordulat melegen?
Honnan hallatszik a csattogás?
Nem okoskodni akarok de sztem mutasd meg vagy Bagolynak,vagy Ábrusnak nehogy valami baja legyen. Ők majd megmondják hogy mi az ábra,lehet-e így használni vagy inkább rakd félre. Lehet hogy csak valami apróság van vele,nehogy rá mennyen a kis Frézi!
Ma is gurultam egy 100-ast. Reggel - még úgy is, hogy este esett és már nem volt letakarva, szabad ég alatt állt - 6 fokba szívatóval pöcröf elindult, járattam egy adagot de még mindig az van, hogy ha hideg akkor szabályosan csattog, kattog. Mintha száraz lenne belül. Pedig olaj van és nem is olyan koszos még. Valaki, valami ötlet? mondjuk az sem túl jó, hogy hidegen 4-5 ezertől indul el a gépezet...utána már jobb, de hidegen SZAR. Értemén, hogy 20 éves de remélem nincs nagy gond.

Gumis ismerős valakinek XX.kerület - Soroksár, Erzsébet közelébe?
ez csak egy hasonlat volt:) ha a kukaba teszed,akokr onnan meg visszamaszhat.mintha ki se torolted volna.legjobb valoban egy masik gepbol lenne,v egy live CD-vel,de ha ez nem elerheto,akkor jon jol a shift+F8
na tör4öltem most nekiállitom megint a virus keresöt 1-3 ba mért nem jó a kettes vagy csak akinél nem jó ,
c:\windows\temp
c:\Doc and settings\usernev\local settings\temp
c:\Doc and settings\usernev\local settings\temporary internet files

e 3 konytar tartalmat kell kitorolni shift+f8-cal total commanderben, v asszem shift+del filekezeloben. igy nem a kukaba rakja,hanem direktbe torli,mintha 1-esbol kihuzatas utan egybol 3-asba rakod,mert ugye ugyis szar a 2-es fokozat
a gyors csak felszinesen nezi.regeditet,nehany fontosabb fajlt.a teljes vizsgalat meg mindent.ha agyors talal,erdemes a teljeset is vegigfuttatni.az sokkal lassabb:)
milyen tempek ezt hol találom hogy töröljem vagy hol keresem ?S.O.S de már jobb let mint tegnap volt kb 20 virust leltem
Sziasztok!
Keresek Fzr1000 első felnit,féktárcsát,gyújtótrafót.
Ha valaki tud segíteni az ügyben,léci írjon.
Köszönöm!
Laci
Esett ez a qrva eső egész nap, pedig egy próba indítást terveztem mára (ma semmi dolgom) és kipróbálni az új gumim és kesztyűm
Kíváncsi vok, hogy indul a gép 4 havi állás után.
De ez marad 7végére, úgy tűnik.
Közben látom, felraktam. A fríben nincs rezidens védelem, de az nem is kell. Talált a gépemen 5 bejegyzést, amit gyanúsnak vélt, kiqrtam, biztos ami fix
Jó gyorsan végigment, eddig és spybootsd-t használtam, az lassabb.
ha jol lattam,annyi az elteres,h a full az tud online vedelmet nyujtani.a freeware meg scak keres es irt.a crack-ekre figyelni kell,mert azokat is megtalalja
Mi az eltér a free meg a full közt? Irtani tud a free?
malwarebytes. a legjobb feregirto amit valaha hasznaltam. a malwarebytes.org-ro lletoltheto ingyenesen. ja es megegyszer koszi a felniket,asszonynak is tetszik mondtam neki kipolirozom tukorre,es ebbe nnezem a lanyok bugyijat.ezt mar nem talalta viccesnek
hiaba torlod visszamaszik.epp ezt ecseteltem tegnap Zsoltnak:) sajatgep jobbgomb tulajdonsagok rendszervisszaallitas kikapcsolasa, tempek torlese.ezzel kezdd.ha ez nincs meg,johet akarmilyen hiperszuper virusirto,visszamaszik...
ja ign,az enyem futott garazsban all,akksi kiveve,csempezet padloburkolat,spotfenyek kicsit ki van nyalva a segge a motornak
a kigyoknak botfegyveruk van, nem robban,csak energianyalabot lovel ki
ugy latszik a kicsikenek a sok allas nem tesz jot.az enyem nincs beinditva januar 2-a ota.
Menjél csak Xuan,majd Adam jól elpüföl!
nekem tegnapom volt jó, 24órás műszak utáűn 8-8ig, átautózni sz.sz.miklósra oktatásra fél2ig.. és még onnan haza, hát nemmondom.
mondom, nekem péntek a jó. ráadásul én 24órázok előtte, szal..
majd ha aktuális lesz megadom az edző számát ha kőő

hát, ha nem zavar a sok nyavajgásom, és h egy menetet nem tudok leboxolni.. akár megjétszhatjuk.. barátnőm is oda jár a gildába, akkor bemegyek vele valamelyik nap, amikor megbeszékljük.
tuudtam h kifogás lesz. faszom