Nos én nem értek hozzá. A motoros találkozóból 2 dolog lenne amit éveznék 1, motorok, 2, sör. viszont ami tuti őrületbe kergetne az a zene. Mert a motoros találkozó nem éppen az elektronikus zene melegágya. HAcsaknem a villanygitárt idevesszük.
Így elmondtam, hogy még sose voltam motoros találkozón, de v.színű nem is leszek...
Még 97 környékén volt hogy motorostalálkozón este a kempingben muszáj volt az idióta barmoknak a sátrak között egykerekezni üvöltő motorral mert ők ilyen b@szottul ügyes gyerekek,sikerült is az egyiknek belerombolni a GSX-R-rel a mellettünk levő sátorba amiben ketten aludtak.
A srácot aki a sátorban volt bordatöréssel vitték kórházba,a barátnőjének "csak" a csuklója törött el.
Ennek a f@szfejnek nem lett semmi baja és csak annyit fűzött hozzá hogy a gyengék elhullanak,az erősek még erősebbek lesznek.(jöttek érte a rendőrök)
A másik esetnél szintén egy ilyen gyökér villogott a tudásával(és a sz@rok mindenkire hozzáállásával)amikor felvonuláson egykerekezni és gyorsulgatni kell felkiáltással addig ügyeskedett amíg egykeréken fel nem lökte az előtte haladó srácot aki elesett és vagy még hatan estek el miatta.(a vétlen srác Hornetje csúnyán összetört,a vétkes meg a vállát vonogatta és közölte hogy csak a birkák mennek csendben egymás mögött)
Szóval nem szeretem az ilyet.
Tanulok, tanulok, de nem marad meg. Holnap vizsga, és az adózás sehol. Már pihentetésül megcsiszoltam a gitteléseket, megebédeltem, most megint nekihasalok,hátha.
Tegnap megvolt az első motorozás!75 km városi garázdálkodás!Átmentünk az összes hídon és használtuk a buszsávot!
Lemostam a motort,utánna szegény jó sokáig 3 hengerezett!
Nem az.Nem szoktam ekkora tömeggel együtt motorozni mert nem érzem jól magam benne.(valamint halmozottan jelennek meg ilyenkor az idióták)
Általában maximum 4-5 motorral szoktam együtt motorozni de többnyire inkább egyedül.
A fórum az más,ha ide sokan irkálnak egyszerre akkor kilépek és kész.(majd visszajövök amikor nincs itt senki)
ugyanugy nyitva hagytak az atlantist is,mint az SG-1-et. az universe meg arrol szol,h felkeverednek egy osurhajora,ami roja a koroket tobb ezer eve,nem tudjak iranyitani,es minden baj elofordul.termezsetesen tavol a foldtol. elsodleges cel: hazajutni. neha megall a hajo,akkor kilepnek idegen bolygora,szetneznek,majd mennek tovabb:) ja es mar nincs csk-1,se tealc,se senki. teljesen uj szereplok.
huh, baszki! akkor én tényleg le vagyok maradva...
komlyan az atlantist is befejezték? és akkor az universe miről szól? najó, lehet majd lemotorozok pár kölcsön dvd-ért hozzád. :D vagy megkérlek, h írj nekem pár részt egy adott mennyiségű sörért cserébe.
felreerted,nem a 3 elso evadot lattam,hanem a 3 elso sorozatot.a teljes sg1-et az atlantist,es most az universe elso 10 reszet,amit tavaly forgattak:) nalam nagyobb fan aligha van.megvan minden resze,legtobb feliratosan. kb 40 dvd
Én is nagy Stargate fan voltam../vagyok.
Netről szedd le, és nézd angolul, sokkal jobb, a nagy fizikus hablatyokat is meg lehet érteni. Meg sokkal jobb Tilk alakítása angolul.
A csk1-ből már végignéztem mind a 10 szériát még tavaly, az atlantist meg már nem bírom követni. :D Amúgy az eredeti utolsó része elég érdekes lett.. olyan "se vége" lett.
en 29 vagyok,discoba nem jarok,de kocsmaba igen:D csutortok pentek szombat.unnepeltunk,h mit ne kerdezzetek,azt mar elfelejtettem. de vegre egy kicsit kimozdultam,reg volt mar iylen...
ja akkor én valamit félre olvastam a K 5 -öst szerintem az jó rákel licitálni mert lehet 16 ért is meglehet szerezni az meg szerintem jó ár most hirtelenül jobbat nem tudok
FZR600R-es nyergek, félig kopott betétekkel. Darabja 15ért, vagy olcsóbban. Vagy drágábban...
280-as tárcsák FZR 400-asról, egyensek, nem ütnek, minimális kopáásal. Ár ugyanaz. Van még egy 1WG-s elsőlámpám, nagyon csúnya, de világot. Ajándékba odaadom valami apróságért cserébe .
Hát azt hiszem ennyi az alkatrész.
Felszerelés:
39-es Trace csizma, új, kék színű, dobozában. 18e
XS-es AGV GP Pro, piros, dobozában, minden tartozékábal. 80 ruppó.
Mindekttő 0 km-es, szupervadi új, csak én próbáltam fel őket.
Rohadt jó kedvem van, mert ezen a héten elkezdődik a motoros szezon. Tegnap láttam pár gixert, meg zxr-t, és láttam egy, az egyik legnagyobb kedvencemet, egy SZR 660-at. Hihetetlen komoly, imádom. A tenyerem viszket, csillapításként elmentem gokartozni... eszméletlen móka.. de tudjátok, nem az igazi.
Jövő héten hétvégén márciusi citadella. Arra gondoltam, h bő 3 év után újra felnézek, és aki a közelben van, Pest környékén, azzal találkozhatnánk is egyet fenn a hegyen.
Az majd akkor jön ha az lesz látható a képen.
A tv fogyasztását meg nem méricskéltem de az van az adatai között hogy a max fogyasztása üzem közben 240W(ha folyamatosan egy teljesen fehér üres képet nézel)
Normál üzemi átlagfogyasztásra 140-170W-ot ad meg.
Így elmondtam, hogy még sose voltam motoros találkozón, de v.színű nem is leszek...
A srácot aki a sátorban volt bordatöréssel vitték kórházba,a barátnőjének "csak" a csuklója törött el.
Ennek a f@szfejnek nem lett semmi baja és csak annyit fűzött hozzá hogy a gyengék elhullanak,az erősek még erősebbek lesznek.(jöttek érte a rendőrök)
A másik esetnél szintén egy ilyen gyökér villogott a tudásával(és a sz@rok mindenkire hozzáállásával)amikor felvonuláson egykerekezni és gyorsulgatni kell felkiáltással addig ügyeskedett amíg egykeréken fel nem lökte az előtte haladó srácot aki elesett és vagy még hatan estek el miatta.(a vétlen srác Hornetje csúnyán összetört,a vétkes meg a vállát vonogatta és közölte hogy csak a birkák mennek csendben egymás mögött)
Szóval nem szeretem az ilyet.
Lemostam a motort,utánna szegény jó sokáig 3 hengerezett!
Általában maximum 4-5 motorral szoktam együtt motorozni de többnyire inkább egyedül.
A fórum az más,ha ide sokan irkálnak egyszerre akkor kilépek és kész.(majd visszajövök amikor nincs itt senki)
Buuukktaaa !
komlyan az atlantist is befejezték? és akkor az universe miről szól? najó, lehet majd lemotorozok pár kölcsön dvd-ért hozzád. :D vagy megkérlek, h írj nekem pár részt egy adott mennyiségű sörért cserébe.
Én is nagy Stargate fan voltam../vagyok.
Netről szedd le, és nézd angolul, sokkal jobb, a nagy fizikus hablatyokat is meg lehet érteni. Meg sokkal jobb Tilk alakítása angolul.
A csk1-ből már végignéztem mind a 10 szériát még tavaly, az atlantist meg már nem bírom követni. :D Amúgy az eredeti utolsó része elég érdekes lett.. olyan "se vége" lett.
De citadelláról vakai vmi vélemény?
Alkatrészekről csak otthonról tudok.
Ha valakit érdekel eladó pár dolog:
FZR600R-es nyergek, félig kopott betétekkel. Darabja 15ért, vagy olcsóbban. Vagy drágábban...
280-as tárcsák FZR 400-asról, egyensek, nem ütnek, minimális kopáásal. Ár ugyanaz. Van még egy 1WG-s elsőlámpám, nagyon csúnya, de világot. Ajándékba odaadom valami apróságért cserébe .
Hát azt hiszem ennyi az alkatrész.
Felszerelés:
39-es Trace csizma, új, kék színű, dobozában. 18e
XS-es AGV GP Pro, piros, dobozában, minden tartozékábal. 80 ruppó.
Mindekttő 0 km-es, szupervadi új, csak én próbáltam fel őket.
Képeket mindá rakok.
Rohadt jó kedvem van, mert ezen a héten elkezdődik a motoros szezon. Tegnap láttam pár gixert, meg zxr-t, és láttam egy, az egyik legnagyobb kedvencemet, egy SZR 660-at. Hihetetlen komoly, imádom. A tenyerem viszket, csillapításként elmentem gokartozni... eszméletlen móka.. de tudjátok, nem az igazi.
Jövő héten hétvégén márciusi citadella. Arra gondoltam, h bő 3 év után újra felnézek, és aki a közelben van, Pest környékén, azzal találkozhatnánk is egyet fenn a hegyen.
Ki mit gondol?
A tv fogyasztását meg nem méricskéltem de az van az adatai között hogy a max fogyasztása üzem közben 240W(ha folyamatosan egy teljesen fehér üres képet nézel)
Normál üzemi átlagfogyasztásra 140-170W-ot ad meg.