Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éniss
Tegnap a vidi láttán elsőre én is szabadonfutóra tippeltem,csak nem tudtam a 250-be van-e?A Wartburgnál könnyen ki tudtam szűrni,mert annak a szabadonfutója egy bowdennel kézzel zárható,ha behúztam és csönd lett,tudtam hogy az kopott el.
Csak ott ahol a laktanya raktárként üzemel.(pl:itt mezőfalva)
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Nálunk például nem secusok őriznek. Maradt minden a régiben
Jó reggelt ! Szar idő van ma ismét.
Én a Kinizsibe voltam a Budaörsi úton. A Petőfi laktanyától kb 2km a régi Balatoni út leágazásánál.
Még le sem feküdtem,most jöttem meg éjszakásból.
Látom Te is korán keltél ahoz képest, hogy szombat van...
Mostmár mindenhol csak vagyonőrök vannak Csak épp felfegyverezték őket rendesen.
budaőrsön a vasut mellet lévő rakéta ezrednél voltam hiradós de általában érden voltunk kint a hegyen a rakéta bázison utánunk még egy csapat volt aztán leszerelék a rakétákat is meg mindent most is őrzik de már csak vagyonőrők mért csak nem te is voltál ott ?
Szerintem jó a vasárnap!Inkább délután lenne jó mert a szombat este húzós! Holnap írok!
Nembaj, írtam az ügyfélszolgálatnak, elég volt mára ebből...mert mindjárt odacsapok a billentyűzetnek.
Snoopy sajnos a holnap nem jó, de ha esetleg vasárnap rá érnél akkor szívesen várlak! :)
Minden hiába...nem reagál semmire.
az jó ár volt...
Levelezőprogramok - POP3, SMTP és IMAP beállítások az Outlook-hoz

A levelek letöltésén túl már támogatjuk azok internetszolgáltatótól független küldését is. A belépési azonosítónál (email cím) mindig a teljes email címet kell használni, kiírva a @mailbox.hu utótagot is.

* Beérkező levelek kiszolgálója (POP3 kapcsolat): pop.gmail.com vagy pop.googlemail.com
* Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP kapcsolat): smtp.gmail.com vagy smtp.googlemail.com
* IMAP kiszolgáló: imap.gmail.com vagy imap.googlemail.com
2500korul darabja postaval egyutt angliabol
Nem tudjátok véletlenül, hogy csináltam egy mail címet a mailbox.hu-n, de a Windows mailomat nem tudom beállítani, hogy letöltse a leveleket. A bejövő kiszolgálóhoz próbáltam beírni, hogy mail.mailbox.hu, meg pop3.mailbox.hu, de egyikkel sem akar. Az előbbivel mintha, de túl sokáig gondolkodik és leáll. Küldeni asszem azt tudok....lehet, hogy a mailbox.hu-n kell beállítani valamit, de ott is engedélyeztem, hogy letöltse a leveleket...
Egy ilyenhez mit szólsz, ha minden kötél szakad....

1.) Hozza be motorját a YAMAHA CITY szervizébe ( ha kell elmegyünk érte ( külön dij))

2.) Motorját átvizsgáljuk egy 130 pontból álló „chek” lista alapján.

3.) Lecseréljük az olajat, és az olaj szűrőt .

4.) Hibalistát készítünk.

5.) Ha cserélni kell alkatrészeket most 15 % kedvezményt biztosítunk.

Árak:

motorkerékpárok:

-125 –ös 9900.-

-250 –es 13 900.-

-250-600-ig 16 900.-

-600-1000-ig 18 900.-

1000.-től 19 900.-

Robogók:

50-100ig 6900.-

-125-ös 11 900.-

-250-ös 12 900.-

-400-as 15 900.-

-500-as 18 900.-

Chopper:

-250-as 13 900.-

500-1000-ig 18 900.-

1000-töl 19 900.-
Szia. Nekem is ezek voltak a tünetek és nem tudtam rájönni mi a baj. A szabadonfutó kopott ki.
Én "csak" 100 ezret fizettem,de gari van a gépre! Ez így korrekt! Ne hagyd hogy lehúzzanak!
Ábrusnak igaza van! Vidd vissza a Kawához,és kérdezz rájuk! Hisz alíg mentél vele azóta hogy rendbe hozták! Te kifizetted,ők rendbe vágták! Akkor most mi ez? Mennyit használtad 300km? 250000-ért?
Ez nagyon bosszantó!
Akkor elmondom még 1x, hogy mi a helyzet. NEM a kuplungkosár csörgése zavar és NEM az exup szelep csörgése. Ezeket egy másik videón is megmutatom, hogy NEM ezekkel van a gond. Azzal a szabályos ütés hanggal van gond, ami azelőtt hallható mielőtt eléri a 3-4 ezres fordulatot...úgy látom, hogy nincs más, addig akkor nem használom amíg nem lesz pénz szerelőre. Fasza...kezdem elveszteni a reményt is, hogy valaha normális gépet tudok faragni ebből a motorból...lassanként egy használt K2-es GSX-R 600 áránál vagyok...