Az tegnap volt amikor húztam fel a hengersort a dugattyúkra.
Egy életre bebizonyosodott hogy az egyhengeres himbás kétszelepes léghűtéses blokk a legkirályabb.
Ábrust már látom a lelki szemeim előtt ahogy tépi a haját és Zsolti verdájának felgyújtását tervezi, miközben az idegből összeszorított fogai között kiszűrődik:
NEM LAPKA !
most találtam megint párat ha nem megy akkor megyek agarázsba szétkapom agépet és hozzom abbol a vincsesztert hátha ugy megoldodik probálkozom ha nem jelentkezem akkor nagyon jól sikerült
Pár szívószelepnél kicsi volta hézag,mondom semmi gond,van nekem egy marék SZELEPHÉZAG ÁLLÍTÓ BETÉTEM,keresek bele vékonyabbat.
Kiveszem a 188-ast beteszek egy 185-öst,vez.tengelyek vissza,száz csavar lehúz,körbeforgatás,mérés,a szelephézag maradéka is eltűnt.
Gondolkozás,betétek nézegetése és megvilágosodás,majd a köszörülést elkövető anyjának szidalmazása.
1szerre csak 1 vírusirtó legyen rajta, mert képesek kölcsönösen kibaxni egymással, de veled mindenképp. AVG free az OK.
Vírusos gépre hiába telepítesz bármit, általában visszafertőz. Több megoldás is van: tasklistban kilőni a vírust, vagy másik gépbe áttenni a vinyót, bár ezeket neked nehéz otthon megoldani.
AVG-t küldd rá mindenképp, többx is, közben újraindítva.
azt már nézztem svchost.exe de ez 99 % -on fut állandoan már minden van UJ ÁVG UJ NOD talált is csak egyszerüen nem akkar jó leni ja és a csak emlitem hogy azután jelentkezet mikkor felmentem a motormatricák.hu oldalra és ráléptem a yamaha matricákra ki is irta hogy fertözés de már késö vagy nem tudom
nalátod ezaz, 12 éve voltál 22, én meg csak 7 éve voltam 22. Ezért vagy te vén, de nem baj, mert tűrhető képeket készítesz a síkköszörűn illesztett szelephézagoló alkatrészről
Egy életre bebizonyosodott hogy az egyhengeres himbás kétszelepes léghűtéses blokk a legkirályabb.