Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40ezer-HUF egy ilyen dob,de van 60ezer-HUF-os is.
Lehet...sajnos az akksit most lemerítettem szerintem, de holnap lehet még egyszer megpróbálom, de csak ha jó idő lesz. Na majd ezt a betolást is megpróbálom. Az akksinak nagyon nem tesz jót ha így lemerítem indítózással vagy azért nem vészes...
Kussba maradok látom még nincs vége a történetnek.
ábrus, a vezérműlánc az nem szokott elszakadni, van vele valami tennivaló? vagy ha már nem lehet feszíteni akkor cserés azt kész?
Ez még nap közben volt? Jó hogy nem hívtalak fel. Lett volna miamegaaztahogyagazdályarakja............
Alátét fel,aztán megint össze.(laza mozdulatokkal de feszült figyelemmel)
Aztán olajpumpa be:
Nem lehet, hogy ezt is csak viccből rakták bele a japcsik? El megy az nélküle is....
Aki nem tudná az a váltótengely fogaskerekei közé való(így jár aki három garnitúra szétszedett váltót tart az asztalon)mivel még friss az emlék ezért blokk újra szét
Van az asztal alatt egy nagy papírdoboz, sok yamaha alkatrésszel. Varázsdoboz. Legalábbis bízok benne........................................
Gondolod? odacsempészett valami tipusidegen alkatrészt az MZ-ből, hogy idegesítsen... de nagyon Yamahás azaz alátét...
Szerintem csak viccel...........
nagyon jók a képek ábrus. látom van minden, új fényképezőgép nagy felbontású, (plazma TV ), léptetővillás reggeli.....
Kimaradt?
És amikor szépen nyomatékkal összehúztam a blokk csavarjait és tenném be az olajszivattyút akkor meglátom(a fán a kerek hézagoló alátét) ezt:
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Az a paszta mire jó? Amit vittem nem?
Kép?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. 93-as a chry 92-es 1évet nyerek? Ebbe nem fér be 27 nagyláda. Amúgy nem rossz, de szerintem törött volt.
Zsolti!
Ügyfél van:http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/100/audi_100_2.
0-3616543
Egy ilyen kincset tényleg óvni kell nehogy ellopják! .
http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/100/audi_100_avant_
turbo-3145306
Budapesten biztos ami biztos!
ez is a baj ezekkel a gépekkel ,hogy nem igazán a városba meg a dugokba találták ki öket ezért jó a direkt kapcsolo a ventire lehet egy kicsit elöre gondolni