Hol a hiba a képen?
Aki megmondja az választhat egyet Zsolti cipősdobozából ami tele van kopott váltó fogaskerekekkel!(van kettes is!)
Bagoly és Bakos Pisti hallgat. (ők ki vannak zárva)
"mert senki nem kiváncsi rá"
Hát ezt elég rosszul gondolod.
Engem komolyan érdekelne hogy pl: mennyiben más itt élni,milyenek az ottani viszonyok,meg milliónyi mindennapi apróság amit ott másképp csinálnak,stb.(valószínűleg sosem jutok el oda pedig mindig is érdekelt a távol-kelet)
Mongol ismerőseim vannak de az megint más terület.
Japánban sem jártam még...pl.(meg máshol se nagyon arra felé)
kicsit utánaolvastam Vietnámnak.
Elég hiányos infóim voltak. Annyit tudtam, hogy kommunista állam, és hogy Kambodzsával határos. Rémlett valami Vörös Khemerek kapcsán is... Kiokosodtam.
Érdekelne. de, előbb írd meg mék rész. Megvan belőle egy rakás.
Help me emberek:
Addot egy akku töltő ami 15 AH-tól való, és adott egy aku ami 12 AH.
Hátrány ha azzal töltöm? Megdeglik? Elvben tavaly lemerítettem az akkut a motorba ezzel már feltöltöttem, de ha árt neki, inkább nem kínoznám.
nem, én még otthon születtem, de igazából itt cseperedtem már. oviban is idejártam már.
Aztán 2002-ben, mikor voltam egy nyarat otthon, akkor fogott meg a 2 kerék. Azelőtt is akartam már mindig is, de otthon kaptam a seggem alá egy innova szerű kínai csodát, 120 ccm, körváltó... azzal keltem, és feküdtem, úgyh azutáni évben le is tettem az A1-et, és ledolgoztam egy félévet a Frecciámért.
De többet nem mesélek az életemről, mert senki nem kiváncsi rá, és nem akarom traktálni a kedves FZR-es kollégákat.
De 1 vmit azért még leírok! Az 5. sebességnek volt egy külön kiadása (vagy lehet a top gearnek), majdnem másfél órás adás, kurvajófejek a csávók..... elmennek Vietnamba, és végigjárják robogóháton az országot déltől északig.
Aki kíváncsi rá, megnézheti, ha nem találja én is elküldhetem..
Nincs valakinek itt a közelben gumis ismerőse? Sürgősen kéne 2 új gumedli Nekem. 100/80 - 130/70 - 17 ha tudtok esetleg valakit aki helyben fel is tenné megköszönném.
Na kimankóztam a motorhoz.
kiszedtem az akkut (nekem egész télen benne volt, és a motor utoljára novemberben brummogott. Fedett helyen, de fűtés nélkül van) Kulcsot elfordítottam előtte, szépen megtöltöttem a karbikat, de az akku 1-et fordított csak az önindítón. Akku 1-ik cellája csak félig volt, és a többi sem állt a helyzet magaslatán. Szépen pótoltam a dolgokat desztvízzel. Most itt a szobában épp 2 ampert vesz fel a Yuasa márkájú akku.
Lehet rápróbálok egy indításra holnap. Most még van időm, mert elvben a jövőhéttől már meló.
Ezotikus csávóként könnyű cicózni a csajokkal...
Én is minden nap szétnézek onnan. A tv híradó hátterébe az szokott menni ha jól rémlik.
És te Vietnámban születtél, eszméletlen jó a nyelv érzéked, és ezt a nehéz nyelvet sikerüllt tökéletesen elsajátítani, vagy már itt cseperedtél?
szerencsére már én is tudom röfögtetni a kicsikétt:D:D egésssz mérges lett:P:D amugy miylen gyertya valo bele?szerintem veszek 4uj gyertyát mert még szerintem nem nagyon volt benne cserélve:D:D
mégis miről meséljek?
a citadelláról? az egy nagy szobor köré épített emlékmű. mögötte van valami középkori kőből készített építmény, és vannak fémből ágyúk is. Meg csomó pénznyelő távcső, mert a panoráma be kell valljam, még az én vietnami szememnek is gyönyörű. Egyik kedvenc helyem Bp-en, sokszor megyek fel oda egyedül is, szép nyári estéken.
És nem utolsósorban, sok a jócsaj turista, lehet velük cicózni.
Tessék csak megnézni a legelső képen hogy milyen a belseje.