Hazajövök (tervezett gyárleállós,nemalvós) éjszakásból,előző nap este előrelátóan ugye még ide is írom hogy az vagyok,nehogy Valaki felhívjon délelőtt fél tízkor hogy "csak nem éjszakás vagy?"mert alszom.
Semmi gond,nincs telefon,nem csinál kútgyűrűt a szomszéd,nem csenget a postás,a vízóra leolvasó,nem rajoskodnak a bokszosok a kockával az utcán,én pedig alszom.Eddig.
Arra ébredek hogy valahol ordít a riasztó.Fejet felkapva szidom valamelyik hülye szomszédot mert egy rendes betörő nem lehet ilyen faragatlan hogy ilyenkor felébreszt.Várom hogy végre kinyomják de nem,ez csak szól tovább.
Basszameg akció lenne?Ugrás ki az ágyból kotorászás a két sai után mert még ott ügyelnek az éjjeliszekrény mellett,bár ekkor hallom hogy az asszony rombol végig a folyosón,közben megszólal a telefonom is.
Ó b+ ezek mi vagyunk!
Nézem de nem látom hogy hol van az a nyomorult kettőskereszt de persze a csillagot nyomom,gondoskodva arról hogy menjen a riasztás apámnak is.(fel is hívott egyből hogy mi van)
10:00-kor asszonyom (a drága) nemrég felkelve nekiáll a mosott ruhákat pakolászni és "én csak beraktam a székre a ruhákat mozdulattal" belépett a mozgásérzékelő elé,persze a riasztó meg még éjszakai programon volt(a szobákra egyből üvölt,nem pittyeg)
Visszaalvás esélytelen.Friss vagyok mint a tavaszi szellő.
3 éve nem edzettem kesztyűben... szerintem 1 súlycsoportban se vagyunk, se 1 edzettségi szinten... meg nyáron kórházba is kerültem, úgyh előszőr meg kell erősödnöm.
Lenézek március közepén akkor a 13-ba. Köszi szépen a tájékoztatást.
15.kerben amúgy hol van az edzés? utca vagy tel?
gécirombolódániel barátom ott edz, ő szereti, azt megnézheted, de 13ból nincs messze a 15keres edzés sem, ott a kezdőben szintén sokfélefajta arc van, lehet hobbiskodni. de gyere boxolni flóriánra pénteken velem pl. elmókáznánk, után kicsit emelgetünk súlyt csak amennyi jól esik, aztán szauna. Na? gyere máán
háát, jártam a ksi-be boxolni, a BRSZKI-hez karatézni, óbudára kempózni, thabox volt a legtöbb, lényegében jópár éve azt nyomom főleg, az van a szív utcában oktogonnál, meg 15kerben m3as mellett kicsivel, a flóriánra meg a gildába járok boxolgatni mikor arra van csak időm, ott jó vegyes a társaság, talál párt mindneki.
Najó, megigérem mindenkinek, mesélek majd. Ha tényleg érdekel mindenkit az eddigi utam, sorsom.
Érdekes dolgok vannak, az biztos, de megtapasztalni, és megérteni mindent csak úgy lehetne, ha szerveznénk egy össznépi FZR túrát Vietnamba...
Március közepén kezdem a jogsim! remélem 2 hét alatt meglesz. És akkor száguldozhatunk... fzr talikra.
adamfzr!
Hova jártál/ vagy jársz edzésre? Nekem is jó lenne már, ha közelben van valami, és nem a világ végén. És kinél jártál, ha megkérdezhetem..
Pont ma beszéltem Vele. Kocsit szeretne, azért árulja, de ennyiért szerintem nem fog elkélni...én mondtam Neki, hogy remélem nem adja el, mert FZR talira simán el kéne jönnie...de mindegy.
Ma sikerült életet lehelni a gépbe, mikor gurulunk már egyet?
Sziasztok. Látom már megint a sárga van porondon. És a vírusok.
SIKERÜLT A VIZSGA. Feri ha itt vagye írd már le annak azt a nevét amit mondtál. Józsibá, Ez egy nagy kib@szás de mentségemre legyen mondva, nem tudtam. Írd a listát és viszem.
Semmi gond,nincs telefon,nem csinál kútgyűrűt a szomszéd,nem csenget a postás,a vízóra leolvasó,nem rajoskodnak a bokszosok a kockával az utcán,én pedig alszom.Eddig.
Arra ébredek hogy valahol ordít a riasztó.Fejet felkapva szidom valamelyik hülye szomszédot mert egy rendes betörő nem lehet ilyen faragatlan hogy ilyenkor felébreszt.Várom hogy végre kinyomják de nem,ez csak szól tovább.
Basszameg akció lenne?Ugrás ki az ágyból kotorászás a két sai után mert még ott ügyelnek az éjjeliszekrény mellett,bár ekkor hallom hogy az asszony rombol végig a folyosón,közben megszólal a telefonom is.
Ó b+ ezek mi vagyunk!
Nézem de nem látom hogy hol van az a nyomorult kettőskereszt de persze a csillagot nyomom,gondoskodva arról hogy menjen a riasztás apámnak is.(fel is hívott egyből hogy mi van)
10:00-kor asszonyom (a drága) nemrég felkelve nekiáll a mosott ruhákat pakolászni és "én csak beraktam a székre a ruhákat mozdulattal" belépett a mozgásérzékelő elé,persze a riasztó meg még éjszakai programon volt(a szobákra egyből üvölt,nem pittyeg)
Visszaalvás esélytelen.Friss vagyok mint a tavaszi szellő.