Na megjött az akksi, bár leszólták a szerelők amit nem igazán értek. 12V 12Ah az szerintem egy ilyen 250 ccm-s kevés lóerős motornak bőven megfelelő....na de mindegy. Megpróbálnám akkor betolni. Ennek a menetét leírná valaki pls. De ilyen szájbarágósan, mert hülyegyerekvagyok.
Azt nem tom, működni xokott magátú.
A diagnosztikában viszont tudok segíteni. Ha összeraktad, látogasd meg ezt a webhelyet: http://www.vanenet.hu és az okos gép rögtön válaszol
Én nagyon szívesen mennék, de nem sikerült életet lehelni bele tegnap. A gumijaim még mindig elég szarok, csak akkor vállalnám be, ha pöpec idő lenne...xuan nem jársz véletlenül errefelé egyik nap? Hálás volnék ha esetleg segítenél életet lehelni a kisfrézimbe
Köszi hogy engednél belőle de szerintem még az is sok lenne. Ahogy nézegettem az árakat egy ideig még biztos nem lesz sport dob a vason. A télen így is rengetegbe volt a csinosítás. Gondoltam egy dobot még veszek de azt hittem olcsóbbak. Most már mésba is kell tolni egy kis lóvét. A suli is elkezdődött az meg elég drága mulatság.
xuanhai, te ismered a kínai vagy japán írásjeleket? van egy régi digit fényképezőm, és nem tudom átállítani angolra...aztán lehet nincs is benne angol...
hát én se úgy gondoltam, h aztán a felvonuláskor is menni a tömeggel... azt én se szeretem. Nem sportmotornak való, és főképp nem nekem.
Ha van rá mód felmegyek citadellára, és amikor elmegy a tömeg a zsarukkal együtt, akkor indulok lefelé.. mindenki után. De amíg fenn vagyunk, addig lehet nézelődni, dumálgatni.
No nem kötelező, aki szeretne, azzal találkozhatunk.
csinálj puskát hozzá ! Ha máshogy nem megy. ...
Én a filozófia történettel jártam így. Ki a tököm tudja megyjegyezni annak a sok hülye görögnek a nevét? Mind egyforma..
Nem vagyunk egyformák. Én szeretem a találkozókat, csak minél messzebb legyen. Új tájak, nekem sok zene is be jön, és szeretek sátorozni. persze a taplókat én sem szeretem.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy nem csinált valaki mostanában fzr1000(2GH) első teleszkópot! A rugók beszerelési iránya érdekelne hogy lent van-e a sűrűbb tekerésű rész vagy fent?
Köszi
A diagnosztikában viszont tudok segíteni. Ha összeraktad, látogasd meg ezt a webhelyet: http://www.vanenet.hu és az okos gép rögtön válaszol
Viszont a barátnőm megoldja neked simán.
Én sajnos nem ismerem az írásjeleket.
Ha van rá mód felmegyek citadellára, és amikor elmegy a tömeg a zsarukkal együtt, akkor indulok lefelé.. mindenki után. De amíg fenn vagyunk, addig lehet nézelődni, dumálgatni.
No nem kötelező, aki szeretne, azzal találkozhatunk.
kisdiák lettem így negyvenesen...
gondolkozom rajta.
Én a filozófia történettel jártam így. Ki a tököm tudja megyjegyezni annak a sok hülye görögnek a nevét? Mind egyforma..
Érdeklődnék hogy nem csinált valaki mostanában fzr1000(2GH) első teleszkópot! A rugók beszerelési iránya érdekelne hogy lent van-e a sűrűbb tekerésű rész vagy fent?
Köszi