nem is kértem volna, h leírd a pontos címed, csak h mihez van közel... határ út már ismerős nekem, odáig könnyen ki tudok jutni. de onnan tovább... eléggé homály... ha arra felé laksz.
De nesze ennyit leírok én is: újpesti víztoronynál lakom, onnan gyalog 1 perc, azaz pont ott.
De ha már sikerült beröffenteni, akkor mind1, is, majd tali citadellán.
Köcce, de ilyen formán akkor már nem kell, persze ha van kedved csevegni egyet, stb. akkor szívesen várlak. Kávét főzni nem tudok, de anyum istenit készít
xuan: a címemet meg nem írom le, mert ma ahogy a határ útról kikanyarodsz az EUROPARK elé, ott a visszafordítónál jól beparáztattam egy cigó bandát csak úgy futottak meg mutogattak (visszadhattam egy kis részt a bkv-n ezzel a néppel való együtt utazás által okozott sérelmeket)... mondjuk zöldem volt szóval amúgyis, meg amúgyis... szóval nem írom le, mert illetéktelen szemek elé kerülhet és még szeretném megtartani a házat, a kocsikat, motort, stb
No. Helyzetjelentés. Műxik a dolog. Persze nem egyedül. Igaziból kuvára féltem attól, ha ráugrok eltanyázok úgyh inkább szóltam nővéremnek. Szegényke mondjuk 0.01 lóerős, nem nagyon bírta a dolgot. Ekkor szerencsére befutott egy ismerős, aki segített a dologban. Béna voltam, Ő megoldotta. Pöfögött, röfögött kicsikét csúnya hangja volt, de ment. Először csak 2 henger, aztán 3 ééés 4. Voilá. Mondjuk amikor próbálgattam egyszer akkorát robbant a kipuff, hogy azt hittem megtámadták a CSK1-et a goauldok - ezt csak a csillagkapu fan-ok értik majd.
Sikerült. Majd megpróbálom holnap egyedül elindítani, normálisan. Ha nem megy akkor vagy ugrás és pöcröf, vagy a kevésbé jó kifejlet, idom és tükör szedegetés.
Köszönöm szépen a leírtakat. Az idei év a tartozásom visszafizetésére megy el, meg a mindenféle szerszámkészlet, bikázó kábel, másik akksi, stb. vásárlására. Nincs egy gyertyakulcsom se, még szerencse, h nem köpte be.
Azt tudom,hogy neked mondtam csak már volt itt Soroksár,Erzsébet,stb.!Adatlapomon van a számom,hívj fel és felugrok,ma motorral vagyok,5 perc!Egyébként én csak 1-esbe tudom betolni az eményet!A 2-höz már túl gyorsak kéne futni!
Én megse próbálnám tologatni. Őszintén szólva már itt az udvaron a megfordulás is nehézkes. Nyáron volt hogy segítséget kellett kérjek a családtól, mert anyám kapirgált a gaz között. Az első kerekem úgy megállt a friss földben, hogy nem bírtam kihúzni a vasat. Előre meg már ott volt a lugas.
A sebességbe rakod résznél a kettesre kell gondolni.(ha egyesbe rakod akkor jó eséllyel csak csúszni fog a hátsókerék ha kiengeded a kuplungot)
A kis köbcentis gépeknél egyszerűbb a dolog,a nagyobbaknál általában max. három(edzettebbek négy) tolási kísérlet után visszatolódik a garázsba és sörözés következik.(cigaretta nem,mert örül az ember ha levegőt tud venni)
Pontosabban merre? Ez nem mond sokat nekem, h 20. ker.. :D inkább, h bkv-val hogy jutok el, vagy pedig legalább utcanév, és akkor jövő héten, vagy ha van időm bkv-ni ezen a héten kiugorhatok arrafelé.. ha közel van.
Amúgy betolás:
Lejtőn a legegyszerűbb... ;) Tedd be kettesbe, kuplunggal gurulj lefelé, és ha van már sebesség, akkor ráadod a kuplungot. Ha elfogta a fordulatot, akkor behúz újra, és gázzal óvatosab játszani.
Ha nincs lejtő, akkor tolni kell, ugrani, be sebességbe, kuplung rá, és ha jól csináltad, akkor nem szeded össze a törött idomokat,
.............. idézve kedves kollégánkat.
Hát ezt azért még kinézem belőled.
De, lehet venni 700 Ft táján már bikázó kábelt. De, ha esetleg jársz Debrecenben adok egy bikázó kábelt. Sőt, ha elhozod a motort, be is indítjuk itt. Naa?
Esetleg valami vezetéked, valami vastagabb? rossz hosszabbító esetleg? Csak mert, biztonságosabb a bikázás, mint a tologatás...
Ha összehozol pár szálat a pozitívnak, és a negatívnak, az már kibírja az indítás amperjait.
Az eddigi idióta kérdéseimből és a mindenre rákérdezek mert kb. semmisemtudok kommentjeimből Te azt szűrted le Thomas, hogy Én ilyeneket fogok csinálni? azért köszi, hogy egyenrangú értelmes lényként tekintesz Rám
Esetleg valami vezetéked, valami vastagabb? rossz hosszabbító esetleg? Csak mert, biztonságosabb a bikázás, mint a tologatás...
Ha összehozol pár szálat a pozitívnak, és a negatívnak, az már kibírja az indítás amperjait.
Gyújtást ráadod. Ráülsz. Meglöketed magad, és mikor van lendület sebességbe rakod, és ráengeded a kuplungot. Ha elindult, vissza behúzod a kuplungot, és igyekszel megtartani a fordulatot, nem hagyod lefulladni.
Autód, és bikázó kábeled van?
De nesze ennyit leírok én is: újpesti víztoronynál lakom, onnan gyalog 1 perc, azaz pont ott.
De ha már sikerült beröffenteni, akkor mind1, is, majd tali citadellán.
xuan: a címemet meg nem írom le, mert ma ahogy a határ útról kikanyarodsz az EUROPARK elé, ott a visszafordítónál jól beparáztattam egy cigó bandát csak úgy futottak meg mutogattak (visszadhattam egy kis részt a bkv-n ezzel a néppel való együtt utazás által okozott sérelmeket)... mondjuk zöldem volt szóval amúgyis, meg amúgyis... szóval nem írom le, mert illetéktelen szemek elé kerülhet és még szeretném megtartani a házat, a kocsikat, motort, stb
Sikerült. Majd megpróbálom holnap egyedül elindítani, normálisan. Ha nem megy akkor vagy ugrás és pöcröf, vagy a kevésbé jó kifejlet, idom és tükör szedegetés.
Köszönöm szépen a leírtakat. Az idei év a tartozásom visszafizetésére megy el, meg a mindenféle szerszámkészlet, bikázó kábel, másik akksi, stb. vásárlására. Nincs egy gyertyakulcsom se, még szerencse, h nem köpte be.
Én a bikázást ajánlom inkább.
A kis köbcentis gépeknél egyszerűbb a dolog,a nagyobbaknál általában max. három(edzettebbek négy) tolási kísérlet után visszatolódik a garázsba és sörözés következik.(cigaretta nem,mert örül az ember ha levegőt tud venni)
Amúgy betolás:
Lejtőn a legegyszerűbb... ;) Tedd be kettesbe, kuplunggal gurulj lefelé, és ha van már sebesség, akkor ráadod a kuplungot. Ha elfogta a fordulatot, akkor behúz újra, és gázzal óvatosab játszani.
Ha nincs lejtő, akkor tolni kell, ugrani, be sebességbe, kuplung rá, és ha jól csináltad, akkor nem szeded össze a törött idomokat,
.............. idézve kedves kollégánkat.
- 1 Felöltözöl, lehetőleg protektorosba. Kesztyű-csimma-kalap
- 2 Sík betonos terep
innentől kétféleképp lehet
- 3 gyújtás rá, futás mellette, felugrás, kuplung, kettő, kuplung ki, mén
- 3 gyújtás rá, futás mellette, felugrás, nemsikerül, tanyázás feltápászkodás, idom és tükör darabok összeszedése
Ha van segítő, eccerűbb, ő tol, te ül. Ne parázz, én 42 évesen simán betoltam az 1000rest
De, lehet venni 700 Ft táján már bikázó kábelt. De, ha esetleg jársz Debrecenben adok egy bikázó kábelt. Sőt, ha elhozod a motort, be is indítjuk itt. Naa?
Autód, és bikázó kábeled van?