Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nod32 - Spyware Terminator - avast! ezek a legjobbak...ha ezekkel nem tudod eltüntetni szerintem format..
Bagoly mondja verébnek... Izé Ábrusnak..
szerintem amin berakod az ételt, italt, azzal beszélsz stb. az orrod alatt található nyílás a fejeden. No az a szád.
ÜüüüÜÜüü üü üü ü Én énén Én Tudom !
mindenhez
Gratulálok,egy megégett léptetővilla máris a Tiéd.Már csak azt mondd meg hogy mi az a szám.
Mihez?
A jobb oldali és a mérete miatt...a tetejéből ( a kép teteje felőli része pontosabban) le van kopva-vágva-csiszolva egy pár mm.
ha vénemberek vesznek körül
ez ma a szavad lyjlyárása
mondtam már, hogy kibaxott öreg vagy?
hát én mindenképen kusolok mert a faxom tele van a gépemel ugyan is a proci full 100% -on dönget és nem találom a virusomat és olyan lassu a gép mint a tetű örültem hogy ide is tudtam irni kb ez amit beirtam az 10 percbe került tehát keresek tovább csak azt nem tudom mivel már de szét tudnám ba....ni a fejét aki megcsinálja ezeket a rohadt virusokat
950e. Friss műszaki, jó gumi, szal 900 marad. 500 körül max egy pályamotor, a többi lent ill beforog a cégbe
"meg szem lézereztetésre "
Ott én is voltam kb:12-éve
Melyik és miért?(van egy kazal kép meg még lesz is úgyhogy lesz feliratozás is)
igen, le lett véve és ki lett vonva a forgalomból. Előszedem a dobozból, friss műszaki, biztosítás, visszahelyezés és hívom a leendő tulajt. Ja igen, gumi is kell rá, az mondjuk fájó pont ill. 35000 pont De marad E85 átalakító elektronikára is az árából, meg szem lézereztetésre
Mennyiért vitték el?(+10%-ot hazudhatsz)
még nem 100%, GSX-R is szóba jöhet, mert sok van belőle, de R6 a cél
A 2 micsoda közül az egyik hibás - nem jó. Köszönöm, a váltót meghagyom másnak, én csak képaláírást kérek szépen
olyan már volt, nem kell több :-)
Neem,az kosz.
Ezt a szelepszárra húzod rá,tehát a belseje és a teteje közötti vastagság számít.(egyébként mikromérő kellene hozzá,a tolómérő nem jó)
Új rendszámot? Mert? Megszabadkérdezni, hogy....
Mi lenne... R6
Az a barna bigyula?
Diszkrimináció!Egyből kizártad az FZR-t!