ja ne is mond már igy is fogyokurára kellet fognom magam mert a balesetem ota most probáltam felvenni a m. nadrágot és alig ér be derékban ugy ,hogy vissza kellet fognom magam mert nem akkarok ujat venni mivel 2 éves még csak
Holnap ha jó idő lesz csinálok egy múvit a mocc hangjáról. Nálam van kivételesen a fényképezőm azzal talán jobban lejön majd a hang gond. Jó ötletnek hangzik, okos Tomika!
ezt sem tölem kérdezted de elöször eldöntöd melyik tetszik a motorodhoz aztán veszel egyett a bontoban vagy ahol van és utána jön a legnagyobb munka mert a régi helyére nem megy fel
2 is van de hidd el Nekem, nem jó ezzal a családdal kezdeni. A nagy része vagy nemnormális, vagy teljesen "hülye" . Neten elvben megtalálhatod...a fiatalabbat, akivel még együtt lakom Őt bizti.
Szóval azt mondod, hogy egy telószámért cserébe kapok némi idomot mert akkor így már sok lesz a számládon!
Főleg az ilyen öreg gépeket mint az enyém is. Majdnem egyidősek vagyunk
te tomi azt irtad ,hogy a nővéred tolt meg ,hogy elinditsd a gépet tehát van nővéred az jó hány éves ? mert én ráérek megnézzni a gépedet csak a nővéred is othon legyen különben nem érek rá
fzr 250 nél vagy a tzr 125 nél is ugy van ,hogy 3 ezertöl van számozval a fordulatmérö mert ezek kicsi fordulaton eröhiányosak ezért hívják öket pörgös gépeknek mert ezeket fordulatbol kell használni
Szóval azt mondod, hogy egy telószámért cserébe kapok némi idomot mert akkor így már sok lesz a számládon!
Főleg az ilyen öreg gépeket mint az enyém is. Majdnem egyidősek vagyunk
Nem jó a fordulatméröd?
Nem jó a fordulatméröd?