mondjuk teljesen más ám az ezres mellegedésben mint a kissebbek u.öcsémnek ugye van a 400 as azt kb 15 perc mire bemelegszik ezek már nem itt van terhelés meg surlodás hamar elöjön a hőfok
Nem értek hozzá. Csak megjegyeztem, hogy feltételezhetően nem dísznek tanítják a kreszen... Persze ízlések és pofonok. (tapasztalatom szerint főleg pofonak. )
én szeretem télen is hangját jó nálam fütöt garázsban van tehát nem szolok egy szot sem de mért kinzás alapjáraton meg 3-4 ezeres fordulatig esetleg hát az minden csak nem kinzás nálam a kinzás az 7 ezertöl indul szeretem meg vigyázzok rá nagyon de ha elmegyek berepülni vele mert van olyan kedvem néha akkor 7 töl indul az erö de ott nagyon
Nekem meg úgy néz ki, mégsem rossz a régi akksim...Még jó, hogy nem savaztam fel az újat. (főleg hogy nem sósavval tudom hogy az nem jó bele)
P71 szerintem be kellett volna löknöd. Ráülsz, aszt megkéred a csajszit toljon meg, szerintem beindult volna.
Szerintem sincs sok értelme indítgatni. nem tesz neki jót ha éppcsak bemelegszik. Ha csak kicsit indítod be a kipufban lecsapódik a kondenzvíz, és rozsdál. Sokáig meg nem illik áltóhelyben alapjáraton járatni. Anno kresz-en nekem azt tanították, hogy melegíteni is óvatosan menet közben kell, nem pedig áltóhelyben. Bár ez az én véleményem. Nekem szar a karbi beállítása, sokat kap, így gáz és szivató nélkül indítom, de majd ha már lesz kint vagy 15 fok. Azalatt úgysem indulna be.
A tél elején 1 alkalommal elmentem motorozni még, amikor már csak 5 fok volt. Akkor úgy indult, hogy mellé dobtam egy olajradiátort egy fél órára, és hajszárítóval melegítettem a karbikat.
Ja, és ami nem utolsó: helybenjárásra benzinz pazarolni, mikor azt a verőfényes nyárban túrázáskor is el lehetne cseszni.. hmmm...
Nagyon tetszik! Jól összevágnak a színek! Csinos.
Megijesztettetek ezzel az indítással(az enyém 1,5 hónapja állt), lerongyoltam a garázsba és 2 kísérletre elindult a kicsike. Persze a garázsban a legnagyobb hidegekben sem süllyedt fagypont alá a hőmérséklet. Miért kell indítani a járgányokat? Sztem csak kínozva vannak,ha nem ül rá az ember és nem megy 1 kört vele.
Köszönöm Sanyi. Az a baj, hogy van valami töltőm, de kitudja, hogy jó-e egyáltalán. Elég régi és vacak és nem szívesen tenném kampóra a 13 ezres vadi új akksimat. Esetleg valami ötlet, hogyan tudom megnézni - mivel tudom megnézni, hogy jó-e az a töltő?
Sajnos most még az 5.000 forint is nagyon sok pénz számomra úgyhogy venni nem tudok semmiképp...
1 képet azért feltöltök, ha már motorozni nem tudtam
Na hagytam állni kicsit, most már pöfögött de nem indult be. Akksi lemerült a sok indítózástól. Feltöltetem valahol a napokba és addig megpróbálok egy gyertyakulcsot is szerezni... picsába...ma nagyon gurultam volna egy kört...
Hát pontos elképzelésem nincs csak picit hangosabbat szeretnék mert a gyári elég halk.
De túl hangos sem jó. Amit föltettél az biztos hangos annál hosszabb kellene.
Adatlapon van fénykép