Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Axor dob?
Adatlapon van fénykép
mondjuk teljesen más ám az ezres mellegedésben mint a kissebbek u.öcsémnek ugye van a 400 as azt kb 15 perc mire bemelegszik ezek már nem itt van terhelés meg surlodás hamar elöjön a hőfok
Nem értek hozzá. Csak megjegyeztem, hogy feltételezhetően nem dísznek tanítják a kreszen... Persze ízlések és pofonok. (tapasztalatom szerint főleg pofonak. )
egyébként viccet fére téve meglökvel könnyen indulnak ha az akksival pöfög akkor 1-2méter alat beindul tolva
Hát ha elindítom, akkor még azt is meg szoktam várni amíg a venti is bekapcsol legalább 1x. Mondjuk nem szoktam indítgatni.
meg én ha elinditotom akkor legalább addig hagyom mig ki nem nyit a termo
Sztem szárazon eláll az akku, hisz a boltban s így tárolják. Kenyeret nem kér, olcsóbb meg úgy sem lesz!
én szeretem télen is hangját jó nálam fütöt garázsban van tehát nem szolok egy szot sem de mért kinzás alapjáraton meg 3-4 ezeres fordulatig esetleg hát az minden csak nem kinzás nálam a kinzás az 7 ezertöl indul szeretem meg vigyázzok rá nagyon de ha elmegyek berepülni vele mert van olyan kedvem néha akkor 7 töl indul az erö de ott nagyon
Nekem meg úgy néz ki, mégsem rossz a régi akksim...Még jó, hogy nem savaztam fel az újat. (főleg hogy nem sósavval tudom hogy az nem jó bele)
P71 szerintem be kellett volna löknöd. Ráülsz, aszt megkéred a csajszit toljon meg, szerintem beindult volna.
Szerintem sincs sok értelme indítgatni. nem tesz neki jót ha éppcsak bemelegszik. Ha csak kicsit indítod be a kipufban lecsapódik a kondenzvíz, és rozsdál. Sokáig meg nem illik áltóhelyben alapjáraton járatni. Anno kresz-en nekem azt tanították, hogy melegíteni is óvatosan menet közben kell, nem pedig áltóhelyben. Bár ez az én véleményem. Nekem szar a karbi beállítása, sokat kap, így gáz és szivató nélkül indítom, de majd ha már lesz kint vagy 15 fok. Azalatt úgysem indulna be.
A tél elején 1 alkalommal elmentem motorozni még, amikor már csak 5 fok volt. Akkor úgy indult, hogy mellé dobtam egy olajradiátort egy fél órára, és hajszárítóval melegítettem a karbikat.
Ja, és ami nem utolsó: helybenjárásra benzinz pazarolni, mikor azt a verőfényes nyárban túrázáskor is el lehetne cseszni.. hmmm...
van valami mérőműszered ?tedd rá, és mérd meg mekkora a töltőáram, és amikor elérte az akku feszültsége a 14,3 V-ot, akkor vedd le.
Nagyon tetszik! Jól összevágnak a színek! Csinos.
Megijesztettetek ezzel az indítással(az enyém 1,5 hónapja állt), lerongyoltam a garázsba és 2 kísérletre elindult a kicsike. Persze a garázsban a legnagyobb hidegekben sem süllyedt fagypont alá a hőmérséklet. Miért kell indítani a járgányokat? Sztem csak kínozva vannak,ha nem ül rá az ember és nem megy 1 kört vele.
Köszi szépen.
Gyönyörű a vas, grat hozzá Nagyon szép állapotba van!
Na hazahoztam a vasat. Jó volt már egy kicsit gurulni.
Itt vannak a képek hogy milyen lett, és az is hogy milyen állapotban volt télen.
Köszönöm Sanyi. Az a baj, hogy van valami töltőm, de kitudja, hogy jó-e egyáltalán. Elég régi és vacak és nem szívesen tenném kampóra a 13 ezres vadi új akksimat. Esetleg valami ötlet, hogyan tudom megnézni - mivel tudom megnézni, hogy jó-e az a töltő?

Sajnos most még az 5.000 forint is nagyon sok pénz számomra úgyhogy venni nem tudok semmiképp...

1 képet azért feltöltök, ha már motorozni nem tudtam
Sőt. az uccsó km-eken már a láncsprayt is sajnáltam rá.
Tőlem Vésztő kb 200km-re van.
Amugy mennyiért csinálják a dobokat?
Az Én láncom jó állapotban van. Origi itt a dobozában. Én már nem tisztogattam.
Itt találtam néhány akkutöltőt,nem vészes áron,Tudom ha nincs,akkor a kevés is sok,de érdemes beruházni rá.
http://www.flexiobt.hu/index.p...
Na hagytam állni kicsit, most már pöfögött de nem indult be. Akksi lemerült a sok indítózástól. Feltöltetem valahol a napokba és addig megpróbálok egy gyertyakulcsot is szerezni... picsába...ma nagyon gurultam volna egy kört...
Ilyen dobot gyártanak Vésztőn.
Dió! Miért árulod a géped?
Hát pontos elképzelésem nincs csak picit hangosabbat szeretnék mert a gyári elég halk.
De túl hangos sem jó. Amit föltettél az biztos hangos annál hosszabb kellene.
Feltöltöttem 2 hete kb. Utoljára 2 hónapja kb...kicsit több talán.