hozzánk 1,5 hete látogatott be.
fél ház kipakol, és öcsém egy viperát uszított rá. Na nem a sziszegőst, hanem az acélt. Sikerült neki. Mármint öcsémnek.
Előbb-utóbb kénytelen leszel pedig egy porontyot kreálni abba gondolj bele, hogy minél tovább vársz, annál "messzebb" leszel a porontytól. Gondolj bele, amíg Te MZ szinten leszel, Ő Hayabusa. Úgy értem, hogy egészen más dolgokat fog majd Ő megélni mint Te. Ha most azonnal belekezdesz és minden jól megy, már akkor is 30 év lesz köztetek. Amikor Ő megszerzi az A-t akkor Te már 50 éves leszel - ha megéred persze . Ez azért elég kiábrándító, nem? és ez a legjobb eset!
nem kell inni vazzeg én is ha elmegyek nem iszom mert egyik hogy nem is alkoholozom másik meg nem is lehet a rendőr helyben lelő és ha arrol van szó nálam lehet állomásozni motorral jösz és anélkül mész
velemis. Egyebet nem csinálok, mint lagziba járok, meg babanézőbe. Mindig csesztetnek, hogy mivammá, meg gyerek.. Oszt mikor elmesélem, hogy én nem akarok gyereket még jó sokáig, hüledeznek. Olyankor kiszoktam fejteni, hogy a gyereknek apa kell, nem 200-al száguldó élő szervdonor. Nameg suli, meló, oszt kinek van ideje szaros pelenkákra?
egyébként csak tud ha indul a szezon itt nálunk a balcsin akkor én is kb 2-3 naponta megyek szorakozni de nyáron ami itt van hát nem is lehetne ithol maradni
tudjátok én mindig azt mondom akkor öreg az ember ha annak érzi magát és én még kb 20 évig nem fogom érezni amugy az ismeröseim is mind viccelödönek és komolytalanak tartanak és mindig azt mondják sosem fogok felnöni de hát ez van micsináljak
Akartam is kérdezni, hogy állnak az idomok? Festés? Az a baj, hogy nagyon nem tudom milyen állapotba van a frézim. Már nagyon indítanám, remélem menni fog...akksi feltöltve, a benzinnel még nem tudom mi lesz.
Jóccak, köszi