Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Nálunk 10 fok, a reggeli havazásnak nyoma sincs. Most fejeztük be az alapozását az idomoknak, és tanknak. Remélem jövő héten színe is lesz.
Jó,de az új aksi is lemerül,ha nem használod.
Mikor indult be a motorod utoljára azzal az aksival ami most benne van?
Szintén vadiúj, ráadásul jóval erősebb is mint ami kéne. Azzal is tuti nincs gond.
Akkumlátor milyen idös a mocidban?
Lehet hogy olyan gyenge az aksid,hogy csak tekeri,de már beinditani nem birja.
Új olaj, vadi új gyertyák. Ez van benne, tehát azzal gond nem lehet. Szerintem koszos lehet a gyertya. Ennek a gyertyatisztításnak a menetét le tudnátok írni? Hálásan köszönöm!
Az a baj, hogy töltőm sincs, a gyertyakulcs-al egyetemben....
Akkor próbáljam meg ,hogy most még hagyom 1 órát és utána újra próbálkozom? Olajcsere óta mentem vele 500 km-t kb...nem hiszem, hogy nagyon kéne a csere. Láncot letakarítottam - megint tanultam valamit, télen szépen kell eltenni, mert most nem is tudtam minden retket leszedni róla. Majd a napokban még1x nekiesek és utána rá a védőspray is.
Amúgy nem árt, ha a szezont új gyertyával,új olajszürövel, és olajcserével kezdjük.:-)
Igen,de amig pihen a moci,az akkumlátort fel rakhatod töltöre.
hát ez kinos én azért szoktam télen is megjáratni kb 2-3 hetente pedig az ennyém indul pöc röfre de ha sokat áll nekem is kinlodik egy picit hát álltalábban ezeknek szívatoval gáz nélkül kéne indulni (hidegben ) és ha elkapja akkor kb fél perc után egy pici gázal meg lehet járatni persze alacsony fordulaton de nem neked volt hogy sokat evet mert ha igen akkor már valoszinű tele let naftával és akkor nem érdemes kinozni mert ugy sem fog beindulni more ted ki napozni és várj vele de ne 10 percet hátha felébred
SOS

No. Gondoltam akkor megérett a meggy, megpróbálok életet lehelni a kis frézibe. Hát persze, hogy nem nagyon akar beindulni. Próbáltam szívatóval gáz nélkül, kis-közepes gázzal szívató nélkül, először adtam rá gyújtást szépen fel is töltötte a karbit benzinnel az AC, kerregett kicsit, de második gyújtásráadásra már nem is kerregett - ergo nem benzingond van. Alapvetően nincs gyertyakulcsom pedig bizti azt fogjátok mondani, hogy szedjem ki a gyertyákat nézzem meg az alját. Lehet kérek a szomszéd sráctól. Megpróbálhatnám betolni de attól valamilyen okból kifolyólag félek egy pöttyet. Mit tudtok ajánlani... most kicsit tologattam és egy kicsit pöffent a kipuff de ennyi. Lassan megeszi az akksimat a sok indítózás. Mit tegyek? Pls help meeeeee
nálunk szikrázo napsütés 11 fok ,
Milyen sportdobra gondoltál?
Itt azért ennyi nem esett, csak egy minimális. Épp hogy megmaradt az úton. De most 9fok van tehát teljesen felszáradt az út .
Megyek is a vasért.
Korán reggel felgurultam a hegyre,nálunk éjjel nagyobb esett,de csak fent. Most meg szikrázó napsütés,de nincs jó idő.
Sajnos nekem nem volt időm csinálni ezért az egyik motoros ezermester haveromza bíztam, így sajnos nem tudtam képeket csinálni.
De ha hazahozom a végeredményről máris lesz fönn kép.
Debrecen - 4 fok - fellhő - fúj a szél (hálisten szárítja a földet)
Ránkfér itt a teknőben. Tudtátok, hogy a Debreceni nagytemplom tornyának csúcsa egy magasságban van a látóképi csárda küszöbével? ( Debrecen- Látókép 20 km )
És a képek?
Nálunk is a Mátra lábánál esett egy kis hó, de már teljesen elolvadt. Annyira jó az idő hogy lehet haza tudom hozni havertól a vasat.
Végre kész lett. Váz és minden apróságok lefestve és az idomok is felkerültek.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó sport dobja?
Vasárnap délelőtt 11-kor nincsenek bulik....Ráadásul mankóval nem engednek be egy partyra sem, mert fegyvernek minősül.
Én már odadobok sok mindent 1 jó alvásért. Ha este 10 után még fent tudok maradni,akkor annak másnap iszom a levét rendesen!
Ma reggelre nálunk a Mecseken megint esett a hó!De lassan tavaszodik!
Fijjatalok, én csak nézem, hogy éccaka még ébren bírtok maradni... én lefexem a tikokkal, nemhogy buli... különben is, az asszony mit szóna hozzá
Aki meg 20on éves, az azonnal takarodjon bulizni, mert később sajnálni fogja, mikor már nem mehet - család, porontyok...
Ja, én is 28 évesen fialtam le, és most remekül tudok együtt motorozni a gyerekkel első nagy túráikra (25 km ) elkísértem őket - ők mentek 50es enduróval, robogóval, meg szimóval, én zártam a sort az 1000ressel
Szép napot mindenkinek.
Ezek a dobozok kerülnek fel az FZ750-re.
Ez meg a volt gépem,csak a dobozok maradtak meg róla.
Egeres reggelt Nektek kedves emberek, eszperente nyelven fecsegek mert kedvem remek.

SÜT A NAAAAAAAAP
VÁÁÁÁ nembírok aludni. Tuti arra kelnék, hogy a fülemet rágja az a szemét egér