21 vagyok és már nem vagyok az a bulizós fajta. Asszonykámmal kettecskén mint az öregek Szombat este van és fáradt vagyok, a szar idő miatt ma 4 órát kellett gyalogolnom - bkv-znom. Ebbe a fantasztikus időbe...szétfagytam meg még meg is áztam kissé. Már nagyon várom, hogy a frézit beindíthassam és mehessünk. Jó lenne 1 misit nyerni, hogy kifizessem a tartozásom és rendbe hozhassam a mocit. Nincs is jobb mint együtt róni a köröket
Szép, de ez most meghaladja a keretet. Minden másra kell. Nálunk most kezdődik az év, el kell indítani a gazdaságot. Ha meglesz egy pár hónap múlva,(amit kétlek mert baszott szép,) visszatérünk a dologra.
A felnik 15"-osak. Alku nélkül 100-ba adná. A direktmogyó 25.
A netem meg szemétkedik. Hozzászólást elküldöm, frissítek nincs kint, küldök mégegyett, erre az megjelenik. Majd a másik is. Szemét fórummotor
A családban a kisfiú megkérdezi az apukájától mi az a politika?
Az apa szemléletesen elmagyarázza:
Én keresem a legtöbb pénzt a családban, tehát én vagyok a kapitaliznus.
Anya ügyel a pénz helyes elosztására, ő a kormány.
Nagyapa ügyel itthon a rendre, ő a szakszervezet.
A babysitter, aki vigyáz rád, a munkásosztály.
Te, aki körül mindenki forog, a nép vagy.
A kisöcséd pedig a jövőnk.
Lefekvés után a kisfiú észreveszi, hogy az öccse telepakolta a pelenkát.
Megy a hálószobába, ébreszti az anyját, de ő mélyen alszik. Továbbmegy a
babysitter szobájába, látja, hogy apja hancúrozik vele, nagyapja pedig az
ablakon át leselkedik.
Őt észre sem veszik. Visszamegy a szobájába és elalszik.
Másnap a vacsoránál az apa visszakérdez, hogy fia érti-e a politikát.
Ő válaszol:
Szerintem a kapitalizmus kihasználja a munkásosztályt, amit a szakszervezet tétlenül szemlél. A kormány alszik. A néppel senki nem törődik, miközben a jövőnk szarban van.
Fabiára MAK racing alufelni 90%-os gumikkal? Csinos, kevesett használt. Szintén Fabia Simota Racing direktszűrő spirexel is van. A kedves barátom árulja a Fabiáját de ezeket szériába nem adná vele
Hali. Ki is fúrtam, kafa lett. Így kellett volna kezdenem. Amit én csinálok, legalább jó. Tegnap voltam Szentesen, sok puhatestű testvér kint volt. Festeném is már, csak a cimbi még nem ért ide, pedig minden itt van. Jó lenne már hallani a hangját.
Akkor az most jó?(vagy rossz)
Holnap hosszúszabad leszek és akcióba lépek(hanyattdöntöm az asszonyt)
Volt egy kis fennforgás a héten de most már összepattintom a blokkot mert megvan hozzá minden.(lesznek fényképek is)
A felnik 15"-osak. Alku nélkül 100-ba adná. A direktmogyó 25.
A netem meg szemétkedik. Hozzászólást elküldöm, frissítek nincs kint, küldök mégegyett, erre az megjelenik. Majd a másik is. Szemét fórummotor
Az apa szemléletesen elmagyarázza:
Én keresem a legtöbb pénzt a családban, tehát én vagyok a kapitaliznus.
Anya ügyel a pénz helyes elosztására, ő a kormány.
Nagyapa ügyel itthon a rendre, ő a szakszervezet.
A babysitter, aki vigyáz rád, a munkásosztály.
Te, aki körül mindenki forog, a nép vagy.
A kisöcséd pedig a jövőnk.
Lefekvés után a kisfiú észreveszi, hogy az öccse telepakolta a pelenkát.
Megy a hálószobába, ébreszti az anyját, de ő mélyen alszik. Továbbmegy a
babysitter szobájába, látja, hogy apja hancúrozik vele, nagyapja pedig az
ablakon át leselkedik.
Őt észre sem veszik. Visszamegy a szobájába és elalszik.
Másnap a vacsoránál az apa visszakérdez, hogy fia érti-e a politikát.
Ő válaszol:
Szerintem a kapitalizmus kihasználja a munkásosztályt, amit a szakszervezet tétlenül szemlél. A kormány alszik. A néppel senki nem törődik, miközben a jövőnk szarban van.
Márkatárs megszívta?:
Holnap hosszúszabad leszek és akcióba lépek(hanyattdöntöm az asszonyt)
Volt egy kis fennforgás a héten de most már összepattintom a blokkot mert megvan hozzá minden.(lesznek fényképek is)