Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhhh! Találtam az első gumim mintája között egy gumidugó szerűséget ami kiemelkedik 1 kicsit.! Ez nem kifejezetten bizalomgerjesztő 1 első gumin ugye? Mit szóltok hozzá? Csere?
Fagyállót se tegyek bele hideg téli napokra?
Azzal jól ki is baxnál vele
Szerintem ez kell az akkumlátorba.
Nem teszek bele sósavat, csak kiváncsi voltam figyeltek-e. Néztem autósboltban, benzinkúton, de nem volt,majd még azért keresgélek...
Nincs is wiki nevű barátnőm A zasszony szét is csapná a fejem
Benzinkútnál nézted az akkumlátorsavat?
konkrétan 37%-os. Utánaolvastam. Google a barátod, Wiki pedig a barátnőd ahogy mondani szokták.
Thomasnak igaza van, az akkusav szerintem is kénsavoldat. Sósavat én se raknék bele, de ez csak egy erős tipp
ÖÖööö. Az akkusav nem kénsav és desztvíz elegye?
Szerintem ne tölts bele sósavat. Én a multkor még a CORA-ban is láttam bekevert akkusavat. Autós boltban is kapsz. Én inkább vennék ... De, Te tudod...
Megvettem a héten az akksi-hapsit, csak savat nem kaptam sehol. De nem baj, van itthon valahol sósav, mindjárt felsavazom.
Tegnap voltam az Elektro Worldben. (Debrecen másik vége)
Annyi motoros volt. Baker ! Csurgattam a nyálam rendesen..
Én meg most mankóval járok, oszt ráadásul ideiglenesen ki van vonva a vas. Hehh... KAFA!
neehhheeeee....
Tudod Thomas,
nyáron még az út is szélesebb,ezért lehet több motorost látni az utakon.:-)
Lesznek képek is,de még a mühelybe van a gépem,és most túrásitás alatt van.
Kap 3db dobozt.:-)
Jah.
Mostmeg a 12 fokban kilóg az orra a garázsból. Baker...
Akkor azért púposodott felfelé a múlt hetekben..
Mert a szokottnál is hidegebb volt.
Áhááá.. kitöltötted az adatlapodat. Helyes-Helyes kedves János.
Képeket is, hadlássuk a vasat.

Én kérek elnézést.
Nyáron hosszabb a váz mint télen.
Akár csak a villanydrót a karón,nyáron lóg,télen meg feszes.:-)))
Márkatársnak ócsón eladó egy vatta új DT5470 típusú Hewlett Packard márkájú laptop.
Pentuim Core 2 Duo 1.6 Processor,160GB Hard Drive, 2GB Ram, Wireless LAN, DVD Writer with Lightscribe Disc Labelling Technology, Dual Layer, 15,4" BrightView Wide Screen
extrák: ajándék laptop táska, bluetooth, kártyaolvasó
csere robogóra érdekel.
Megjött a befogóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Hát nem az.
Itthon a garázsban is van pár fréziváz és itt sem volt egyforma hosszú a mérőszalag.(három váz három méret)
http://www.youtube.com/watch?v... 1, 2 türkkőt mondtam a srácnak azóta elég ügyes (ez a hang)
nem rögtön a nyakban hanem ahogy elindul a váz töle de ha gondolod nálam van egy váz ami szintén ilyen csak még oldalra is elment tárolgatom de minek azt nekérdezt mert sokmindenre nem jó talán mert a padláson van és nincs kedvem lehozni ha gondolod teszek rola képet ha fent járok