Huhhh! Találtam az első gumim mintája között egy gumidugó szerűséget ami kiemelkedik 1 kicsit.! Ez nem kifejezetten bizalomgerjesztő 1 első gumin ugye? Mit szóltok hozzá? Csere?
ÖÖööö. Az akkusav nem kénsav és desztvíz elegye?
Szerintem ne tölts bele sósavat. Én a multkor még a CORA-ban is láttam bekevert akkusavat. Autós boltban is kapsz. Én inkább vennék ... De, Te tudod...
Tegnap voltam az Elektro Worldben. (Debrecen másik vége)
Annyi motoros volt. Baker ! Csurgattam a nyálam rendesen..
Én meg most mankóval járok, oszt ráadásul ideiglenesen ki van vonva a vas. Hehh... KAFA!
nem rögtön a nyakban hanem ahogy elindul a váz töle de ha gondolod nálam van egy váz ami szintén ilyen csak még oldalra is elment tárolgatom de minek azt nekérdezt mert sokmindenre nem jó talán mert a padláson van és nincs kedvem lehozni ha gondolod teszek rola képet ha fent járok
Szerintem ne tölts bele sósavat. Én a multkor még a CORA-ban is láttam bekevert akkusavat. Autós boltban is kapsz. Én inkább vennék ... De, Te tudod...
Annyi motoros volt. Baker ! Csurgattam a nyálam rendesen..
Én meg most mankóval járok, oszt ráadásul ideiglenesen ki van vonva a vas. Hehh... KAFA!
nyáron még az út is szélesebb,ezért lehet több motorost látni az utakon.:-)
Kap 3db dobozt.:-)
Mostmeg a 12 fokban kilóg az orra a garázsból. Baker...
Mert a szokottnál is hidegebb volt.
Képeket is, hadlássuk a vasat.
Én kérek elnézést.
Akár csak a villanydrót a karón,nyáron lóg,télen meg feszes.:-)))
Pentuim Core 2 Duo 1.6 Processor,160GB Hard Drive, 2GB Ram, Wireless LAN, DVD Writer with Lightscribe Disc Labelling Technology, Dual Layer, 15,4" BrightView Wide Screen
extrák: ajándék laptop táska, bluetooth, kártyaolvasó
csere robogóra érdekel.
Itthon a garázsban is van pár fréziváz és itt sem volt egyforma hosszú a mérőszalag.(három váz három méret)