hát igen ez nem magyarország nálunk probálnál ilyent forgalomba helyezni amikor még aminek papirja van de másik országbol valo majdnem azt sem engedik lassan vagy össze vissza buzerálnak itt kimenél az utra helyben lelönének nem hiába élnek meg amerikában a saját motor és autó épitök mert ott lehet szerintem tök király egy ilyen
amugy el sem hinné az ember hogy mennyire gyenge a komolynak hit váz nagyon gyengus de mit várunk 200kg +/-környéke hirtelen beérkezésnél egy kocsiba vagy ami elé kerül
de olyant már láttam hogy karambol után a kormánynyak elment hátrafelé oldalra semmit csak hátra és utána hiába uj tello meg minden rövidebb lesz ugye felül 2-3 mm az alul a kerék tengelynél már 1 cm vagy több de nem kell aggodni elég sok ilyen motor fut az országban állitolag felmérés szerint 30% motor vázsérült az országban neten olvastam multkor
Itt is 13 fok volt egész du, csak olyan 5 körül kezdett esni.
Gyorsan hozzá kell fognom a motorhoz, mert még úgy van, ahogy letettem..
Első lépés elöl kerék ki, gumi csere (már megvan, Misi Pilot Power Race)
Meg sztem veszek bele xenyont, csak azért is
A hátát is át akartam szabni 1 üléses rövidre, de az asszony kitalálta, hogy mégis lehet, hogy felül, meg már időm sincs, itt a tavasz
Készítek majd képet a tükrökről,jól néznek ki.Mivel rövidebb szárú mint az eredeti,kicsit látszik bennük a vállam,de elmegy,és a csepp alakú carbon mintás tükrök nagyon dögösen mutatnak.És nem kell behajtanom,elférnek a kapuban és az eresz alatt(az a garázs)is!Még egy védő gumi sapka is van a tükörtalp és a szár csuklójára húzva,nem fog berozsdásodni a csavar.
Igen,ilyen Kft.-hez kell vinni,itt nem lesznek szőrszálhasogatóak .A kpm rendszerváltásig volt,aztán közlekedési felügyelet,most hetóság,de ugyanaz.És jól mondja Thomas,a rendeletei ha módosítva is,de most is hatályosak.
Gyorsan hozzá kell fognom a motorhoz, mert még úgy van, ahogy letettem..
Első lépés elöl kerék ki, gumi csere (már megvan, Misi Pilot Power Race)
Meg sztem veszek bele xenyont, csak azért is
A hátát is át akartam szabni 1 üléses rövidre, de az asszony kitalálta, hogy mégis lehet, hogy felül, meg már időm sincs, itt a tavasz
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
én ide szoktam vinni a gépeimet:
Autós Kft.
Cím: 7622 Pécs, Siklósi út 14-16.
Email:
autos-kft@autos-kft.t-online.hu
Telefon
szám:
(72) 511 311
Fax:
(72) 222 021
Weboldal: