Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát éppen ágyhogy nem... A helikopter leszálló tulvégén tudtam megállni a kocsival, gyalgoltam vagy 500 m-t. Kikezdte a kezem a mankó. Akkor a kórházban a sok ide-oda, majd a Penny Marketben voltam, majd a Gustaban, utána a Góliátbútorban voltam éjjeli szekrényért, majd az kivittem a házamba. Mozgalmas nap Egyébként használom a lábam, mert vezetek, már vagy 2 hete. Sőt, hétfőn megyek dolgozi (vagy kedden, majd ahogy rendel a háziorvosom) Muszály, mert már a márciusi lakáshitel kifizetése necces lenne... ez van.
Tornáztasd a lábad (fekve) rendszeresen mert mire járhatsz addigra elgyengül teljesen és akkor meg azért nem fogsz tudni menni,nemhogy a motort elbírni.(amikor először ráállhattam azt hittem simán menni fog,aztán rájöttem hogy megint meg kell tanulnom járni mert nem bír el a lábam,ez viszont szintén több hétbe telik)
Tetszik a króm lámpa,nagyon elegáns. (kezdek elkurvulni)
"és 3 hét múlva menjek megint"(akkor majd elkezdheti terhelni de most még ne álljon rá)
Ismerős mondat,én is sokszor hallottam.(és sorra teltek a három-négy hetek de "még mindig ne álljon rá"
van egy odlal,ami le tudja rantani a youtubreol a videokat.most nem ugrik be melyik.amugy va nprogram is hozza.google: youtube+ video download.
Nekem is kijutott idén a mankózásból,2 hétig nem tudtam felkelni. Még wc-re is mankóval jártam. Együtt érzek veled, tudom milyen szar ágyhoz kötve lenni,sajnos nekem minden évben kb 2 hét evvel tellik. De ha felépülsz akkor aztáááán! GOOO!
Na joccakát! Holnap korán gálya
Ritkán mondok ilyet és azt sem hangosan de ez SZÉP!Tetszik!
Öregem... ez a komoly.
Én nem nagyon értek hozzá,DE sztem kifuj a kipuf rendszered valahol.
Én is.. de ma kicsit a doki elszomorított. Én azt hittem, hogy a műtét után 6 héttel azért már enged ráterhelni a lábamra. Aszongya szépen forr összefele a lábam... 15-20 kilóval már terhelhetem, és 3 hét múlva menjek megint. Itthon csak kíváncsiságból ráléptem jobbal a szoba mérlegre. Első lendülettel toltam bele 40 kilót. Aztán rájöttem, hogy a 15-20 semmi. Azt már 2 hete is ráterheltem, ha épp egyhelyben áltam. Úgyhogy, még vagy újabb 6 hét, mire járhatok mankó nélkül, és még onnan vagy 4 hét amíg a elbirom már a vas 200 kilóját is a lámpánál.
Adjuk össze: Május eleje.
Konklúzió: Ha kitaláljátok, hogy május előtt legyen FZR tali qvára megharagszom, és nemtok elmenni. (jobbanmondva max kocsival. Feldobom futóra a mocit. )
Helló! Nem tartom kevésnek, nagyon fulll a gép, imádom! Sokat veszekszem az feleségemmel, mert minden kis szabadidőt a mocival töltök.Mikor voltak a mínusz 10-16 fokok, betoltam a konyhába, fűtöttem (23 c) volt a mocira. Na, az asszony ezért is kiverte a balhét, de ő is sajnálta, így 20-24 napig maradhatott.
Már várom,kíváncsi vagyok rátok!
Viccelsz? Nagyon szívesen ! 1 Sör lesz. Majd az FZR találkozón megisszuk.
Köszönöm!

Megtekintve a videót és azt hosszan analizálva,a végkövetkeztetést levonva megállapítottam hogy ez elég szarul sikerült.
Néztem, én passzolok. Azt hittem hidegen kihagy egy henger, és ha nem egyenletesen jár, akkor kopog. Olyan volt az enyém is. De ez más, lehet valami berezonál hidegen azt hallod. Ha melegszik, tágul, és kuss van.
hát Tomi.... Ennek a motornak tényleg nincs egy egészséges hangja. Nemtom mi lehet.
google-ba rákeresel, hogy youtube downloader, és lesz 1000 progi amivel lehet...
Szia! Kihoztad a gépet ? Ma nagyon szép idő volt.Sok motorost láttam a városban.
Segítség! Adva van 1 vidi a YouTube-n,hogy tudom letölteni?
Nem vagyok valami nagy számgép zseni!
Ön nyert kedves Zsolt. A nyereménye pedig egy videó megnézése az Adatlapomon
Előtte nem........ Közben igen.