Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Élni fogok a felajánlással ha aktuális lesz. Amikor vettem nem volt hozzá a gyári...
Nekem 1000-em van de ha segít tudok képet csinálni.
köszi azért az infót de nekem nem olyan müszerfalam van mint a tieden. De még mindig kiváncsi volnék az aksis dobozra mert nekem hilya .)
Nekem megnézték!Még meg is hallgatták!
Tudok adni kölcsön gyárit!
Hello,

Lassan nekem is vizsgás lesz a motor, mennyire nézik a kipufugót h gyári-e vagy van benne E betű ?
Szerintem te maradj a motorokon meg a buszokon mert a bicikli nem neked való annak idején autó most meg kátyú!Biztos nem mutatsz rajtuk szépen azért dobnak le.
megvan a ruzsainak a szama!benne volt a deliaproban, 7 masikkal egyutt.ma telefonalas lesz
Eladó az fzr400 am!
320.000ft
az apróban megtalálod!
sürgős!
203717381
képeim között találsz.
Hali mindenkinek valaki tudna küldeni képet fzr 600 89 es körlámpás mociról kéne nekem a müszerfalazatról mert re3ndeltem az ebayn de nem toom hova kell rakni a müszerfalat
Na meg nincs aksis dobozom benne nem tudom hogy nézhet ki mert a sárvédöm egyrésze is lóg biztos össze volt akasztva az aksis dobozzal
Nagyon megköszönném a képeket meg az infókat nagy segitség volna
Elöre is köszy nektek
Én gyalog törtem magam össze.
Tanúlság: A legbiztonságosabb motoron. (főleg most, hogy a garázsban van. )
Jól sejtem hogy bicajjal mostanában nem vagy túl szerencsés?
Persze jó lesz bele ez is,nem gond.(nekem talán 9Ah-s van benne,bár a k.drága fajta)
Még jó,hogy nem motorral gurultál.
Télleg?
jó a nyíl
nagy benga lábad van
hát igen ez az amitöl tartok minden tavaszal a jó magyar utjaink kb 1 honap és minden tele lesz lyukakal
Még jó hogy nem hült le az idő hirtelen. Most is ott lennél odafagyva valahol
Sziasztok! Tudom hogy nem a témába vág,de úgy gondoltam megosztom veletek mi történt velem alig 1 órája. Akkorát estem bringával mint az állat. Gondoltam átgurulok 1 nagy pocsolyán szépen lassan (Mivel kikerülni nem lehetett mert szegélytől-szegélyig víz)láb felhúz és fele útnál eltűnik az első kerék 1kb 30cm mély lyukban. Sanyika kormányon át bele a vízbe,persze még a bringa is átrepült felettem. Első defekt,+külső csere,otthontól kb 3km-re nyakig sárosan vizesen. Hát ez is egy nap volt.
hát igen és még ,hogy szaporodnak mig te egyet ,kettöt válalsz ezek 8 at min
Basszus ilyen állatok márpedig nincsenek!
Ezektől a Bolygó neve:halál szörnyei is visítva menekülnének!
(és ezeket engedik emberek közé menni,mi több szaporodni)
királyok