hát haver tartozik, megadja hátsó gumiban... pilot sport azt hiszem. elsőt meg veszek valahonnan.
Ha kell, szólj.. de el kell vinni külön gumishoz, h felrakja. nem úgy megy az ám... Fektibe fogjuk majd vinni vmikor jövő hét vége felé, bukógombát is rakatok majd rá helyben. Ha rá tudják faragni erre a vázra.
Az a gond hogy a barát aki fesst kamiont is ment. Nos adott egy Francia meló, és valami nagy gebasz. Tamás csörr,irány crosannt.
Vasárnapig biztos haza sem ér. De már én is várom nagyon. A szíve meg már nagyon közel van ahhoz hogy dobbanjon.
na ez meg nem jutott eszembe,akkor jovo heten ezert iszunk.most azert ittunk,mert kesz lettek a felnijeim:) hetvegen azert fogunk,mert megvettem a radiot az autoba
Ha kell, szólj.. de el kell vinni külön gumishoz, h felrakja. nem úgy megy az ám... Fektibe fogjuk majd vinni vmikor jövő hét vége felé, bukógombát is rakatok majd rá helyben. Ha rá tudják faragni erre a vázra.
Dobj egy linket a pontos tipusról, meg egy irányár is jól jönne.
Hétvégén lesznek rajta új gumik, azt lehet csapatni!
Vasárnapig biztos haza sem ér. De már én is várom nagyon. A szíve meg már nagyon közel van ahhoz hogy dobbanjon.
amugy meg egy "okos" vezető egyszer megmondta, hogy akinek nem tetszik: el lehet menni innen
És ezeket már megvettük 1x,átírattuk,biztosítjuk,Na ez a fasza!
Valóban szép idő van. Lehet, hogy gurulok is egyet csak nincs úticél.