Én sokat nézem, a hálóban van, azon alszok el legjobban. A leghasznosabb a kikapcs. időzítő benne
Meg szeretek filmeket nézni, ill. csak azt. Netről töltöm, aztán amíg más rendes ember josibarátot meg barátokköztet néz, én inkább filmeket.
Ja, és vigyázzatok, le nem essen, mert agyonüti magát, van vagy 20 kiló, nekem falikonzolon van.
Hát ja.
Leveskanalazás közben nehéz kombinálni a kettőt.
Ahol ültem (sarokülő heverő) onnan nézhető.(gondolom,mert még be sem kapcsoltam csak az asszony nézte eddig)
Bár szerintem is magas.
Hétfő magasságában kész a felni. Felvilágosítottak engem is hogy nem lesz fényes. Te ezt tudtad? Hasonló lesz mint a tankom.(nem a tied nem lesz gittes)
Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Elgondolásom szerint a nagy tartály ami a tökömet szétnyomja minden egyes satuzáskor az egy váz, amiben belül lötyög a benzin. Ennek a váznak az alján van egy szűrő amin fenn akad a szennyeződés, ez alatt a szűrő alatt "helyezkedik el" a cső ami a tiszta - "szűrt" benzint a benzincsaphoz vezeti. Persze lehet, hogy ez egy baromság, de én így képzeltem el és révén, hogy az interneten nem találtam képet a tank felépítéséről ez maradt...
nalam nem volt semmi.annyit mondtak,h "ugye tudja,h ez nem eredeti hatsolampa?" kozoltem vele,h az az,csak nem europai,hanem japan szabvany.benne van a "stanley" felirat. erre meg pokhendiskedett,h akkor most meghuzza.de vegul atengedte. szoval ha nem hozzaerto a vizsgaztato,es bele mer kotni,mondjad neki,h ez eredeti,ha nem hiszi,nezzen utana...
Hirtelen nem értettem hogy milyen hűtő van az asztal alatt,de aztán felderengett hogy az ÉN asztalom alatti halomban levő Frézihűtőre gondolsz.
Hát de miért?Mi baja a hűtődnek?(azon kívül hogy tele van nyomkodva mindenféle pasztával és úgy néz ki mintha átment volna rajta egy szép nyári hétvégén az M7-es komplett forgalma)
Eddig nem folyott,nem?(még)
De valóban ott az a hűtő.(kellene?)
emlitettel ha jol emlexem ruzsan,meg az 5-os uton is vmi gumist. tudsz esetleg telszamot is hozzajuk? keresem,de nem talalom...