de én is már jártam 12 Ah -al kb 1.5 évig és attol függetlenül még jó volt ugy hogy nem kell azért megijedni töle ha indul tökéletesen a motor és nem kell agyon kinozni akkor nem lesz vele baj vagy visszaviszed és átcserélteted
megneztem,van kulon keszletuk 3000 penzert+ postakoltseg. + meg hasznalati utasitas is. profi felnipolirozo leszek.zsolttal osszeallunk,es ceget alapitunk.o lefuvatja,en kipolirozom
én csinálom de ez olyan mint a mügyanta hogy kb 2 oldalt tudnék irni rola ugy hogy inkább itvan ahonét én rendelem a csiszolopasztákat meg a korongokat (ha viszanézel nem tudom hány oldalt akkor amit feltettem képet azon már a váz meg a kerekek polirozval van csak retkes egy kicsit mindenhez más rud kell és más fordulat ezért nem olyan franko a furó mert a müanyagokhoz kisebb a fémekhez nagy fordulat kell de itvan minden itt mindent megtalálsz ja és mindenhez külön rongykorongot használj és elöször a sürü majd a végéhez a ritkán varrotatt és azon kivül is minden anyaghoz másikat ne sporolj rajta mert én is akkartam de nem érdemes http://polirozas.lapunk.hu/?mo...
polirozott mar itt vki? hogy kell azt,es legfokepp mivel? talaltam filckorongot, baranyborkorongot, szivacskorongot, mi kell ehhez? egy furogepre gondoltam,h ahhoz veszek tepozaras korongot,es adjad neki.
vazzeg voltál a yetin mert a buzi időjárás véget én nem mertem elindulni tehát már megint lemaradtam többet nem tervezem mert akkor álltalábban oda szoktam érni minden hová ha
lehet,h most sokan megkoveznek,de sztem tul van lihegve ez a gumi dolog.te, vagy en, vagy a motorosok donto tobbsege soha nem fogja kihasznalni a gumi lehetosegeit. gondolom te se dontod a motort kanyarban ugy,h leerjen a labtartod:) ha ram hallgatsz azt veszed meg,amelyik az olcsobb
Nézzétek végig.