Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez? már nem csak dübeleket gyártanak?
benzinnel. Lehet, hogy a tápszivattyú a tankra van szerelve alul, akkor a karbiról kell lehúzni a csövet és az elektromos csatlakozót is szét kell húzni. Kiöntöd ami kijön fölül aztán kész vége lehet menni aludni
Durva!
Akkor csak azt mondjátok meg, hogy mivel mossam ki a tankot, milyen anyaggal. Az oké, hogy kiöntöm a benne levő folyadékot, de valamivel kiöblíteném, hogy az aljára rakódott szennyeződés is kijöjjön.

Meg még egy kérdés. Kiszedem a menetes szárat amivel rögzítve van a tank kormány felőli része. ekkor már le tudom emelni, ha jól emlékszem de még ott van a rögzítés a csővel, ugyebár mert hát onnan kell jönnie a benzincsaphoz. A csapot elzárom és lehúzom a csövet, ennyi? Az a kevés benzin ami a csőbe van az meg max, kifolyik...mire figyeljek ha leszedem a tankot, jó lenne letakarni egy fóliával esetleg?
Üdv mindenkinek! Sürgősen eladó lenne a az fzr400r-m!
motorikusan felújítva- új láncszett-olaj-olajszürő.légszürő kb. 1000km A motor esztétikailag rendben van, a gyári kipufogó átalakítva sport-ra! Nekem már benne van kb 500ezrem!

Költözés miatt el kell adnom! :( az ára 320.000 de egy kicsit még engedem.ha gyorsan elviszed!
mit akarsz azzal a tankkal meg velem? ki kell önteni ami kijön, a többit meg megfogja a szűrő aztán kész, ezért ne legyen álmatlan éjszakája senkinek
Tehát azt mondod, nem lesz gond vele. Nem viszem oda ahol macera van vele...majd körbelesek mi van itt a környéken, még csak 10 hónapja költöztem ide - még idegen a környék. Ez a tank dolog nem hagy csak nyugodni. Beszéltem erről a dologról valakivel és azt mondta, hogy nem feltétlenül jó ötlet ez a rázós téma. Szerintem az lesz, hogy Bagoly-t megkérem pucolja ki Nekem, csinálja meg rendesen és mondjon egy árat. Már persze ha xuanhai kocsija és a sok-sok szar mellett még befér az én hőn szeretett frézim tankja...
Ha tudok segítek,csak látatlanba gumit venni lehet hogy gáz 1 kicsit.
TV állvány...........
(tányéros Diginek a beltéri egysége)
Az mi az a TV alatt?
Miféle hűtő?
"És azokat is megértem, akiknek bűnözniük kell a megélhetésért"
Kíváncsi vagy az én véleményemre?
Nagyon köszönöm hogy utánanéztél,de már rendeződött az olajkérdés.Szabó motorsportnál van egy ismerős,és tudott hozni 20w Motul-t(Tegnap este hozta).Mégegyszer köszi hogy megnézted,igazán jó érzés hogy próbáltál segíteni.Sztem nagyon jó kis közösség ez!
Nálam az ár volt a legfontosabb szempont.(aki ismer tudja)
Körülnéztem hogy mi az ami most "trendi"(utálom ezt a kifejezést)és mi az ami nem rég még az volt.
Na az utóbbi nekem tökéletesen megfelel.
Full HD-t nem is akartam mert utánatúrva a témának világos volt hogy (nekem) teljesen felesleges.
Most már kész vagyok a TV állvány átalakításával,a kábelek toldozgatásával(van ami még nem végleges) a takarítással és az asszony is lenyugodott már.(tiszta hülye ha valami átalakítás van,pedig nem is neki kell csinálni)Miatta lett megvéve,én nagyon ritkán TV-zek.
Most már boldog.
futomu,fekek,indexek,vilagitas,feklampa. nekem be se kellett inditani.2 eve volt 7-8ezer penz pont a tied:) de ha a kpm-hez viszed sokkal olcsobb,ott viszont mindent megneznek rajta,es 2 hetre elore be kell jelentkezni.
Hamarosan lejár a kis frézi műszakija. Mire kell számolnom? Pénzben - tudásban. Mit néznek a motoron, stb. (köszi előre is)

xuan: nem kell védened a romákat és a cigányokat...a 99% alja, vipera elé való nép és igencsak valószínű, hogy azok törték fel a kocsit ha csak rongáltak és nem vittek el értéket... részvét.. jól kezdődik az év
meg nezelodom,mert az 2 teli volt. bizok morahalomban.ha meg nem jon ossze,veszek reszletre ujat
Annyi a posta, mint a gumi. Hacsak nem beszélsz Sanyival, leküldi busszal piciért.
Nemjó felboríjja a gyerek. Szeretnék majd én is, de had nőjjön még picit. Addigra olcsóbb lesz a lcd is.
Akkó lángosozunk.
ja a TV-vel
nem szeretnem festeni,lakkozni akarom mindenfelekepp.akkor a peremet inkabb megcsiszolom kezzel, vmi finom vizes csiszolopapirral, v felpolirozom. a hetfo tokeletes lesz,akkor hetvegen szetnezek a morahalmi vasarban gumiugyben.pecsen mar atalaltam 2-t
koszi elore is!
Nennnyó
Sárgával? Tv-vel? Magasítóval? Hűtővel?
Hétfőre megvan ha minden jól megy. Aztat mondta, ha megfújja a peremet, festeni kell. Akarod?,
Ui:Én is a nunit szeretem. Nekünk már 2 kocsinkat törtek fel, és egyszer a sajátot feltörettük, mert anyámék kocsijával mentünk tovább, az övékét feltörték és elvitték a cuccomat 8 ker. Vittek mindent, kulcsot ruhát sajtot, meg amit találtak. Nem tom érthető-e amit írtam, bogozzátok.