Mijafxnak neked 15e-es rúter? Az csak Linksys lehet, vagy ha nem, akkor átqrtak, mert a többi fele péz
A Linksys meg 5 év garos, és kicserélik.
Ha mégis kell, TP-linket vegyél, az olcsó, de bevált.
Én mára már kidolgoztam magam.(megmértem a lámpa helyét),meg rájöttem hogy hiába préseltem le tegnap a váltótengelyedről a szimering futógyűrűjét,meg félig az alatta lévő csapágyat(a hidraulikus prés alatt 6,5 tonnás terhelésnél mozdultak meg egyáltalán) mondván megindult, most már itthon is le tudom húzni a tengely végéről csapágylehúzóval de hát holnap séta vissza a hidraulikus préshez,mert csak eltörném a lehúzómat mert b.szik lejönni még melegen is.
Zsoltinak küldtem ezt a demo videót hogy lássa "élőben" hogy milyen volt a vas amikor még ezek az idomok voltak rajta és gondoltam lehet hogy itt mást is érdekel.
Én az RF lámpa beszerzési nehézségei miatt(meg bárhol megálltam "jééé ez a K.Viktor FZR-je!" kijelentések miatt)alakítottam félig Hondává de ha találtam volna lámpát hozzá akkor maradt volna úgy.
Nem az alsó szélessége 15?(a felső meg 24?)
*ha kijön belőle a füst, már nem működik utána
A Linksys meg 5 év garos, és kicserélik.
Ha mégis kell, TP-linket vegyél, az olcsó, de bevált.
Semmi javítani való, semmi keresés.
Én az RF lámpa beszerzési nehézségei miatt(meg bárhol megálltam "jééé ez a K.Viktor FZR-je!" kijelentések miatt)alakítottam félig Hondává de ha találtam volna lámpát hozzá akkor maradt volna úgy.
Nesze neked rf