Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igazábbol teljesen összintén olyanra szeretném vissza fényezni mint régen volt nem azért mert a forgalmiban bent van a szine mert ott csak az van ,hogy piros hanem tetszet és hozzám nőt az a szin valamiért ezért a villa csellokat is feketére szeretném majd de még kiderül
én ne tudom de átlagban minden 2 honapban rendelek valamit mondjuk nekem a gls vagy a dhl szokta hozzni de ott súlyra van
Milyen színben képzeled el ha kész lesz?(amúgy tényleg jó lesz)
rárá, jaa.. Szólj ha mobilizálódott. Az akku nem nehezebb mint 10-12 kg. 20-ig csomagként viszi a posta, de... Nemszeretik, sőt esszem tiltott. Fejreállítják, oszt folyik a sav.
lehet szinezni is gyantát és akkor mindjá a szine is tetszett volna de nem volt ithon pignetem sajna sebaj majd szines ceruzával beszinezem
Halló kacsaszállító!
Hát megnéztem de nekem nem tetszik a fejidom színe.
Valahogy csak megoldjuk, most Te úgyis ráérsz..
Még a készüléken van némi munka, mert nem mobil, de utána eljuttatom valahogy. Az a baj, arra semmi dolgom, utoljára a Nightwish koncerten voltam egy jó éve.
Az akku nehéz, azt postázgatni drága lenne.
Nekem van itthon két teljesen jó aksim,azokon kipróbálhatjuk hogy mennyit javít(vagy ront) rajtuk.
nálam is van 1 motor és 1 autó még nem rosszak annyira de nem is tul jok egyik 4 másik 5 éves az autó 10 voltot tart már csak sajna
próbáljam neked eljuttatni az akkut, vagy esetleg el tudod küldeni?
Debunkó vagyok ! Segítesz?
Úgy tűnik... eddig 1 döglött meg végleg, az kattogott már töltés közben is, és nem tartja a feszkót 2 napig se. De a többi, úgy tűnik, javult inkább.
Ezek már mind egyszer kidobott akksik, nem tudom, mennyit javít egy nem teljesen xaron
nem! eltaláltam! Vetetek magamnak lottót. Sajna nem tudok kimozdulni mankóval ebben a jeges havas dzsuvában.
ugy találtad el én azt hitem régebben irtam itt és onnan tudtad akkor lottot a hétre
igen arany mért és azon belül apro nagyobb vagy még nagyobb vagy .......még
akkor eltaláltam. Te, lottóznom kellene.
hiába ugy csusztam el és ugy csusztam bele a kocsiba akkor is 20 ropi volt mert igy volt a papiron leirval "közuti szabályok enyhe megsértése"10-30 ropi a bünti én kaptam egy átlagot
arany? Zsír!
hát a lényeg +15 fok alatt nem lehet nekiállni én itt veszem az anyagot siófokon itt 1000 ft /1kg de pesten csak 700 ft mert régebben még onnan rendeltem a szővet vagy a paplan meg kg ra van 450töl csillagos égig a szénszálmintás és az arany szinű a drágább
bírság? Meg is b@szott a rendőr, mert eltaknyoltál, és elüttetted magad.
Neem az útviszonyknak megfelelően estél a kocsi kerekei alá, 20 rongy ! muhahaaaa.
mivan tamáska szeretnél menni a ringre
űűŰŰ. Szeretném 1x kipróbálni. Majd a nyáron ha lesz kis időm.. Mostmár lesz helyem a garázsban, oszt lehet nekilátok.
Alapok mennek a netről. Csak azt nem tudom az ilyen dolgokat honnan lehet beszerezni... De majd azt akkor megbeszéljük, ha segítesz persze...
inkább vigyázz ne törd össze mert én tavaly ittam a levét pénzben, kárban, birságban , de segitek én ha kell
Ádám-nak írtam
nem vagyok én fejlesztö csak a magunkét probáljuk sufnituningosra csinálni hát ha sikerül