Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tróbálom
Méresd meg a lámpa szélességét (fent és lent is)és a magasságát és megnézem hogy hogyan fér el az RF helyén.
Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkééééééééééééééé
NEM!
Abba is picu a lámpa. Láti
Hát persze.
Sziasztok. Kérdezném hogy ez a fajta fejidom az oldalidommal ugyan olyan összefogatású-e mint a régi 2 lámpás. Tehát fel tudom -e rakni 1.-1-be.
tegyél rá transit tükröket
Az én tükrömön egy gumi takarja a talpat!Ha azt elhúzod ki bírod venni a csavart és hosszabb mehet bele!A Tiéd nem ilyen?
Az a baj, hogy ez talpas. Ami Nekem van. talpából csak a menetes szár lóg ki ami nagyjából fejidom anyagvastagsága plusz 1 cm. Tehát nem nagyon tudok alátenni semmit mert akkor már rögzíteni nem tudom. Meg hát szerintem 5 cm-vel kéne kijjebb lennie, hogy igazán jó legyen. Azért nem lehet forma 1-es autó se belőle, de inkább hasznos legyen mint szép.
kell alá egy kis távtartó "pogács", és máris látsz benne.
200 m ?
Olyat még nem láttam, hogy 200 m-en belül ennyien fújnak.
Olyat, hogy ennyien szívnak, azt már igen.
Páfrány utcai garázssoron dolgozik,de rajta kívűl még hárman is fújnak kb 200m-en belül.
nem ismerem...
Viszont a tükör kéne róla... nem hiszem el, hogy 10 ezer forint 1 pár tükör. Nekem kell másik tükör mert ezekbe semmit nem látok...oké, hogy úgy is inkább hátralesek, de az nem minden szögbe jön össze és jó lenne azért a tükör... nem tud valaki óccóé?
Úúú b@zmeg ez nagyon pöpec. Csak hát sajnos pont ez a típus nem tetszik...olyan mint egy meghízott R1 inkább éles vonalak, modern stílus, szögletesség. Ez jön be!
nesze te kis nyomi, lásd kivel van dolgod.
Már vártam, hogy valaki talál kivetni valót rajtam, ha még csak poénból is... Amúgy egész szépre meg lehetne csinálni a kis frézimet egy vadiúj gumiszettel, kicsit letisztogatni mindenhol és hát persze a vadi új idomszett...kéne egy rakat pénz...meg egy csomó tudás. Nincs valakinek ezekből?
A suzuki márkajel lene maradjon !
Valami hasonlót csinálj

Képet nem leoltani, nem vagyok photoshop guru!
Szokol Jenci