Jujjdejójujjdejó Már persze ha komolyan írtad egy olyan szépségesen modern farokidomot kérek valami fasza led-es (delegalábbismodernkinézetű) hátsólámpával. kösziii
Az ilyenek nem tetszenek,nem szeretném feleségnek.
Állandóan bizonygatnom kellene hogy én vagyok az okosabb és bölcsen el tudom kerülni a családi vitát.(na meg egy nővel nem illik kiabálni)
Sőt lenyúlom a fejidomodat is. Elég. az 5 is. Nagy lépés lesz az életemben. A mindenre jó 2-es. Lehet eddig azért nem törtem össze magam mert nem volt.1ből 3ba. nem húztad úgy.
Akkor jó. Mert akkor fogod tudni visszafizetni. Az a sok jó dolog ad erőt a pénz megkereséséhez Én egy kicsit bánom, de mindig a pozitív oldalát kell nézni a dolgoknak... szeretem a frézim! nagyon!
Hát, ahogy nézzük. A legutolsó időpontba, legjobb árfolyammal vettel fel frank hitelt. Szereztem egy nagyon jó álapotú házat, felújítottam, nemrég már adni akartak a Debrecentől 12 km-re lévő házért egy belvárosi kb. 9-10 millát érő lakást. Nekem a ház eddig 6,5 millába van. (illetékkel 7 milla). Volt 1-2 ismerős "panelpatkány" akit a lehány falú folyosóról a grafitizett lifből elvittem oda, és leültettem egy napernyő alá a teraszra, a domb tetején lévő háznál, oszt aszonta, hogy Ő odaköltözik a teraszomra egy sátorral.
Nem bántam meg, hogy ennyivel tartozom......
Állandóan bizonygatnom kellene hogy én vagyok az okosabb és bölcsen el tudom kerülni a családi vitát.(na meg egy nővel nem illik kiabálni)
Szántani lehetne vele.
Holnap ki is cserélem a szimmeringet, meg az olajat.
Mióta nem iszik a csákó tiszta zizi.
Nekem meg csak ez a feltöltési adat kellene , de az meg sürgős lenne.
Nekem is van mind2. NO FEHÉR:
Nem bántam meg, hogy ennyivel tartozom......