Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem jó már el is kezdek dolgozni rajta az enyém ráér
Itt még a Te 2 jóbarátod se segítene ebbe a csajba beletörne a nundzsakunindzsaizéd
Jujjdejójujjdejó Már persze ha komolyan írtad egy olyan szépségesen modern farokidomot kérek valami fasza led-es (delegalábbismodernkinézetű) hátsólámpával. kösziii
Az ilyenek nem tetszenek,nem szeretném feleségnek.
Állandóan bizonygatnom kellene hogy én vagyok az okosabb és bölcsen el tudom kerülni a családi vitát.(na meg egy nővel nem illik kiabálni)
köszi az oldalt tamáska nyertél egy idomot néztem van pár tényleg csak nem" hun "sajna de azért kösz
na láttod nem törted össze magad de igy legalább hozzászoktál a géphez és most jöhet a gyilkos 2-es
Neemisviselmegabezártság !
Hú!
Szántani lehetne vele.
Kösz.
Holnap ki is cserélem a szimmeringet, meg az olajat.
Kiskunhalasi találat Balla Yvett
Kormánybefogóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Szóval érts úgy ahogy akarod. Látom megvisel a bezártság.
magasító? Lovas-szekeret szerelsz?
Mérges vagyok. Felrakták a magasítót....... Szarul. Ferde kicsit, meg szerintem a csavar sem fér el.
Mióta nem iszik a csákó tiszta zizi.
Sőt lenyúlom a fejidomodat is. Elég. az 5 is. Nagy lépés lesz az életemben. A mindenre jó 2-es. Lehet eddig azért nem törtem össze magam mert nem volt.1ből 3ba. nem húztad úgy.
535cm3 SAE 10W
Rendben. Megbeszéltük.
kompromisszum kész vagyok. sárga-fekete ok !
akkor adj el nekem mosószert. 4.2literes ariel színes/fehér 3000ér
Leszedtem már másik oldalról, de ilyen részletes adatok nincsenek benne.
Nekem meg csak ez a feltöltési adat kellene , de az meg sürgős lenne.
Nem vonzódom a férfi testnyílásokhoz citrom-fekete?
a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkitsem érdekel a másiké.
Nekem is van mind2. NO FEHÉR:
Akkor jó. Mert akkor fogod tudni visszafizetni. Az a sok jó dolog ad erőt a pénz megkereséséhez Én egy kicsit bánom, de mindig a pozitív oldalát kell nézni a dolgoknak... szeretem a frézim! nagyon!
Hát, ahogy nézzük. A legutolsó időpontba, legjobb árfolyammal vettel fel frank hitelt. Szereztem egy nagyon jó álapotú házat, felújítottam, nemrég már adni akartak a Debrecentől 12 km-re lévő házért egy belvárosi kb. 9-10 millát érő lakást. Nekem a ház eddig 6,5 millába van. (illetékkel 7 milla). Volt 1-2 ismerős "panelpatkány" akit a lehány falú folyosóról a grafitizett lifből elvittem oda, és leültettem egy napernyő alá a teraszra, a domb tetején lévő háznál, oszt aszonta, hogy Ő odaköltözik a teraszomra egy sátorral.
Nem bántam meg, hogy ennyivel tartozom......
Csak az a kis kék minta nem kéne rá!