Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én speciel nem értek semmihez csak csinálom nem nehéz egtanulni csak elöször mig gyakorol az ember addig nem árt egy gumi kesztyű mert észre sem vetted és már a nyakadban is lesz belöle meg a paplanokal van még macera mer nagyon éles ollóval lehet csak cafat mentesen vágni és kb 1m vágás után már kiveszi az élét az űveg de ezt hosszú itt elmesélni hogy van mert kb 10 fajta üveg szővet meg paplan van és nem mindegy mit hová hasznász és számitani kell a hőmérsékletett is mert anyi butanox és curox kell a gyantához és ez csak a keverés ha egyedi formát csinálsz akkor főleg kinlodás ha van negatívod akkor könnyebb csak negatív álltalábban szériákhoz van de mondom ez hosszú de lehet szénszálmintás dolgokat is csinálni belöle olyan lesz mint a karbon ha szépen dolgozol
nekem irtad
ha letöröm akkor rendelek tőled egy egyedi külsőt
nem akarsz elmenni fejlesztő mérnöknek
Ha esetleg elvinnél töki, mit kérnél érte? szombathely közelébe van a Pannónia-ring ha jól tudom (persze lehet h nem) ez esetben az út benzinköltsége Tőletek nagyjából 7-8 rugó oda-vissza. (200 km kb.)
Ez a komoly cucc, ez gondolom azért 2 lehetőséget ad az akkunak. Megdöglesz végleg, vagy működni fogsz....
Ez is használ, csak ez nem dolgozik olyan brutálisan, mert az akksi saját energiáját használja.
Az enyémben láttad, mekkora trafó van Az a brutalforce
Ez a kis kütyü inkább állagmegóvásra való, ilyet is csinálok.
Igen az hengeres alakú 2kr
eredmény?
Öcsém golfja most jött haza a szerelőtől. Aszonta a szerelő első körben, hogy vagy szerezzünk kölcsön egy normális akkut, vagy vegyünk egyet, de nem szívja fel a gázolajat sem, és már le is merül. 1 kis retkes bilincs miatt állt meg a kocsi. (jobbanmondva nem indult) + egyúttal gázolaj szűrőt is cseréltettünk. Most van egy beteg akkunk pluszban. MEgkék vele bűvölni...
Nem, csak találtam, hátha ......... Mlas ollegával mi gyakoroltunk az enyémen.
ilyet használsz?
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Nini.
Akksi még jó. Pedig reggel elég hideg volt-17.
Ádám faterja ért hozzá Mi is csináltatni akarunk majd Vele idomot ... bár a Miénkre 40-ből komplett szett-et lehet venni...
Videót kérünk a hangjáról!

Értesz a műgyantázáshoz? hmm.
Nagy cucc? Mi kő hozzá? Bonyolult megtanulni?
Nekem tetszik! ez a motor minden esésnél egyre nagyobb lesz Jó, 5-ös...csak a faridomról tüntesd el gyorsan az R1 feliratot

Thomas: a vidi utolsó jelenetén besírtam
a durva munkák talán befejezödtek
amit igértem
luraiferi kókányolt magának valamit, csak az 3kr-es, és abban asszem másféle a szűrő
Ha sikerül amit terveztem akkor cserélhtő szűrő lesz aminek az ára 900ft!
ha sikerülne kitalálni valamit akkor én is rendelek tőled azt a 14ezret én is nagyon sokallom gondolkoztam sportlégszűrőn, csak valahogy ellenérzéseim voltak vele mindig
Na azt hiszem kreálok egy légszűrőbetétet.Nem néz ki gázos dolognak,kell egy műanyag alaplapnak ez már meg is van csak ki kell vágni méretre.Holnap irány egy autósbolt.Nézek egy betétet amit bele tudok süllyeszteni az alaplapba.Kell még 1 keret ami lefogatja,azt is meg lehet csinálni műanyagból.