hát igen ez olyan ha valamiért szarakodik vagy netán le robbansz valamivel mindegy mivel álltalábban az biztos ,hogy buszmegállo elött vagy főutcai keresztezödésébben csak hogy még idegesebb legyen az ember
Bp villamos megállóba a sínen 80 ember előtt dobtam egy tigris bukfencet és talpra érkeztem emberek 10 pontból 9 adtak mert beléptem ere csak annyit mondtam .hogy (majdnem elestem)
semmi huncutság csak jó időben nézzelödtem a másik amit összetörtem az gsxr1000 2004-es lámpa volt és azt 15 ért vettem fülsérülten de amit majd az idén teszünk be a 400 as fzr be az 5 ezer volt dobok egy képet rola ha tudok
jó vidám szín egyébként nem tervezem zuzálni a gépet, oldal idomot és a fejidomot szegeltem én is meg egy kis festés .legnehezebb a fehér metál festék kikevertetése volt flakonba
igen minden az eredeti csak szét vágtam a fejidomot és szerencsém ,hogy már (Valaki cserélte elöttem valoszinü mert összetörte ) üvegszállas volt a fejidomom mert a müanyaghoz nem tudsz párositani gyantát a lámpát tavaly vettem mikor összetörtem az ennyémet 12 ropi volt amugy de híányzott 2 füle de az nekem nem számitott mivel ugy sem gyári tartohoz illeszted
Estét.
Megrendeltem a tömítést,kb:1,5-2 hét mire itt lesz.Utólagos engedelmeddel rendeltem kuplungrugókat is.(3990 Ft)
A váltó fogaskerekeit ma legóztam össze azokból amit hoztál de majd jössz,aztán eldöntöd hogy melyik megoldás legyen.
Megrendeltem a tömítést,kb:1,5-2 hét mire itt lesz.Utólagos engedelmeddel rendeltem kuplungrugókat is.(3990 Ft)
A váltó fogaskerekeit ma legóztam össze azokból amit hoztál de majd jössz,aztán eldöntöd hogy melyik megoldás legyen.
Most suli, nem kacsa. Pedig jobban fizet.