Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én vettem.
Akitől vettem a gépet az gyerekkora óta ismeri Harmati Árpit(az idősebb ismerőseim egy része együtt esett-kelt Árpival annak idején amikor versenyezni kezdett)és az Ő OW 01-eséből (FZR 750R)megmaradt egy zsír új lánc és a generátor(mivel a versenygépre nem kellett,levették még újonnan)Ez van most a gépemen.(csekkoltam a sztorit,tényleg igaz)
Kíváncsiságból szétkaptam a generátort(ezt pluszba kaptam egy szatyorban)és láss csodát:zsír új volt belül,még a szénkefék szürke csíkja sem látszott a csúszógyűrűn.Egyből cseréltem is ki a másikkal.
Hello valaki tud segíteni e-bay rendelésnél?
Valakinek tapasztalata külföldi alkatrész rendeléssel?Kérem segítsen!

kicsit elszarakodtam vele mert egyszer elbasztam a fejidom konzolt és kezdhetem elöröl
hát csak leszolni szabad vazze nem haragszom meg ne aggodj de mondom annyi hogy kész az eleje eddig volt a durva munka most kezdödik a finom aztán a még finomabb menni már lehetne vele
Gyula? Mennem kell hozzá holnap, mert nem indul a motorja, és műszakira vinné. Az első szünetben betoljuk. Szar idő lesz rá.
Mentemcakát.
A mai vidám eszmecsere után milyen építő jellegű kritikára számítasz?
(egyébként tényleg kíváncsi vagyok hogy hogy haladsz)
ÁBRUS te amugy mennyiért vetted a primerláncot lehet irtad csak én nem figyeltem
Tényleg,emlékszem!
Mondtad hogy a hétvégére gyilkosság volt tervezve.
Holnap intézkedem.Valóban megterhelő egy telefon lesz.(Gyula,jöhet az FZR h.f tömítés,csörögj ha megvan)
bazdmeg szólhatál volna ráértem a hétvégén én is fotozhatam volna de csak evés után
na holnap én is teszek fel valami képet , hogy tanulmányozátok át mi nem szép rajta bár még se gittelve se festvel csak szerkezet kész
Én is fotóztam hétvégén.
azóta teljesen megváltozott a környék
hát a szépsége nem volt valami klafa levolt robbanval ahol mi bementünk de ez már1998ban volt
hát például a tunderace fötengelye könnyitett és kovácsolt dugattyus de paszol az fzr exupokba is a tiédbe is azt nem tudom
Igen ha megkérhetlek, és nem gond.
szép helyen van, arrafelé én meg horgásztam a Dunában
Szalámisat, tejfölös alappal.
Na mi legyen? Holnap rendeljem?
és vigyázz mert a váci börtönben vizsgáztam fegyver ez az de ez mellékes de nem mint börtöntöltelék
Abban biztos Te lennél az egyetlen! (tényleg,lehet hogy lenne is rá igény csak még nem tudják Gazdagék)
(azért megnéztem az R1-ét is de az tök más)
ti meg itt lapultok mint szar a fűben és rajtunk röhögtök mi ,
van ott tulipán?
Nem.
Ez Sárgablokk.
bár hogy tavaly 2 blokk félből volt muszály összeraknom a vasat igy lehet azért lesz csapágy bajom de még mükszik a karambolom ota