Ez csak amolyan vágy...most pont annyi a tartozásom mint amennyibe egy ilyen kerül úgyh csak álmodozom még egy pár hónapig. Majd meglátom, hogyan alakul ez az év... Idén még bizti marad a frézi...pusztán csak ismerkedek a gondolattal, hogy milyen lesz majd...meg hogy szabad-e egyáltalán olyat
Mit tudnátok mondani a K3-as 600-as GSX-R-erekről? Úgy hallottam, hogy ezek nagyon strapabíró kis gépek, ha valaki nem gyilkolja agyon akkor nagy gond nem lehet vele. Infókat!
Sziasztok!
FZR 1000 exup-omban telószimmeringet kell cserélnem(92-es évjárat). Csak az a gondom, hogy nem tudom mennyi olaj kell bele.
Tud valaki segíteni?
Előre is kösz.
Olcsó megoldásnak tűnik és ha hosszútávú akkor rendelek Tőled egyet Süt a nap...ez már 1 jó pont. Vajon mikor lesz már 10 fok? Az alatt nem szívesen csesztetném a frézim...
Sziasztok! Megoldva a légszűrőbetét csere!Az eredeti alaplap felhasználásával!Középről ki kell venni a régi papírszűrőt,(nálam ezt csak kitépni lehetett,úgy hogy a papír két végén félap van,Azt közép irányba begörbíteni,és a papírt kitépni.A fémhálóra vigyázni,az marad bent) Alul és felül 2db műanyag lap van azt is kiszedni,és az új papírszűrőt be lehet gyömöszkölni a helyére.(Én kicsit megvágtam a gumitalpat ,és nyomtam sziloplasztot alá.) Lefotóztam a betét dobozát,1250ft-ba kerül
Csak megnéznék egy ilyen YETI dolgot ha már ingyen van nézni ( de csak ha télleg ingyé lehet) mert hát mindig tanul az ember, ha meg motorról van szó, akármilyenről is, akkor én azt imádom. Szóval mennék és tudom, h Ádám is menne, de egyedül se Ő se Én nem megyek le (szerintem...) .
Természetesen Én is hol dőltem majdnem el, alig tudva felállítani a motort? 200 motorossal magam körül, motoros találkozón
Minap néztem egy régi filmet:: Edward D. Wood Jr.: 9-es terv a világűrből. (1959)
Mindenidők legrosszabb sci-fi filmje.
Ultrabutál madzagon lógatott csészealjakkal.
Eeeez!