Esetleg elfekvőben nem volna a blokkról robbantott ábrád, vagy valami használható képek?
Letöltöttem a service manualt, de abban nincs ilyen részletes infó.
Előbányászom a volt gazdi számát és megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet a két csavarral.
De mielőtt kibombáznám a blokkot és szétkapnám, meghallgattatom a hangját egy hozzáértő szakival.
Milyen olajat használsz? Én 20-50-re gondoltam.
kivülröl nem mert a henger talp tömités alatt van de észre fogod venni mert kiveszel minden csavart és nem akkar majd szét jönni a blokk akkor bent van
főleg ha még esetleg nem volt szétszedvel és a henger alatt ben van a 2db 8-as csavar akkor a hengerel kell kezdeni mivel alulrol nem lehet azt a 2 csavart kitekerni és igy nem jönn szét a 2db blokk fél ( szerintem kibaszásbol vannak oda rakval hogy ha már szét kell szedni akkor az egészet keljen )
az exupodnak vagy a perselye lesz kikopval vagy a servo átétele ami még esedékes rá ,hogy romlani szokot vagy csak a bowdenek vagy csak turbositani akkarták és ez volt náluk az elsö lépés ,hogy kivették
hát akkor azok valami ügyes gyerekek megint hogy kiveték anélkül a motorod also tartományban haldoklik de visszont akkor nem az adja a hangot visszont van rá esélyed hogy a primerlánc és hát ahoz szétbontás társul sajna de ha kiveték az exupot akkor visszont arra is van esélyed ,hogy az se lesz tul jó
Nem folyamatos a fémes csattogó hang, másodpercenként egyszer-kétszer szólal meg. 1500-as fordulat körül elhallgat. Mennyire kell belemászni a lánccseréhez? És mennyibe kerül?
Az exup szelepet állítólag kiszedték, most várom, hogy postán elküldjék, mivel vissza akarom rakni.
Sziasztok!
Az enyémen gyári a dob. Mitől lehet ilyesmi szép mély brummogást kihozni? (mélynyomóval hallgatva...:) Hol lehet venni eléhető áron, akár használtan, és milyen fajták jönnek számításba?
Letöltöttem a service manualt, de abban nincs ilyen részletes infó.
De mielőtt kibombáznám a blokkot és szétkapnám, meghallgattatom a hangját egy hozzáértő szakival.
Milyen olajat használsz? Én 20-50-re gondoltam.
Kívülről látszik az a két csavar?
Köszi az infókat.
Az exup szelepet állítólag kiszedték, most várom, hogy postán elküldjék, mivel vissza akarom rakni.
ilyet tudtok valahol eladót?
Szép a hangja...
Sziasztok!
Az enyémen gyári a dob. Mitől lehet ilyesmi szép mély brummogást kihozni? (mélynyomóval hallgatva...:) Hol lehet venni eléhető áron, akár használtan, és milyen fajták jönnek számításba?
Köszi!