Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én castrol20-50 et használok nekem ez vált be de ki mire esküszik itt a forumon képekröl majd körülnézzek
Esetleg elfekvőben nem volna a blokkról robbantott ábrád, vagy valami használható képek?
Letöltöttem a service manualt, de abban nincs ilyen részletes infó.
Előbányászom a volt gazdi számát és megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet a két csavarral.
De mielőtt kibombáznám a blokkot és szétkapnám, meghallgattatom a hangját egy hozzáértő szakival.
Milyen olajat használsz? Én 20-50-re gondoltam.
kivülröl nem mert a henger talp tömités alatt van de észre fogod venni mert kiveszel minden csavart és nem akkar majd szét jönni a blokk akkor bent van
Volt már bontva a blokk, de semmi garancia nincs arra, hogy azt a két csavart kihagyták volna.
Kívülről látszik az a két csavar?
igy legalább akkor kell hengertalp+hengerfej tömités is 10 -en egy pár ropi plusz
főleg ha még esetleg nem volt szétszedvel és a henger alatt ben van a 2db 8-as csavar akkor a hengerel kell kezdeni mivel alulrol nem lehet azt a 2 csavart kitekerni és igy nem jönn szét a 2db blokk fél ( szerintem kibaszásbol vannak oda rakval hogy ha már szét kell szedni akkor az egészet keljen )
Bakker, akkor nem fogok unatkozni.
Köszi az infókat.
félbe kel szét huzzni sajna és az uj elég huzzós 20 felet van
Mennyire kell szétbontani a primerlánc cseréjéhez a blokkot?
az exupodnak vagy a perselye lesz kikopval vagy a servo átétele ami még esedékes rá ,hogy romlani szokot vagy csak a bowdenek vagy csak turbositani akkarták és ez volt náluk az elsö lépés ,hogy kivették
hát akkor azok valami ügyes gyerekek megint hogy kiveték anélkül a motorod also tartományban haldoklik de visszont akkor nem az adja a hangot visszont van rá esélyed hogy a primerlánc és hát ahoz szétbontás társul sajna de ha kiveték az exupot akkor visszont arra is van esélyed ,hogy az se lesz tul jó
Nem folyamatos a fémes csattogó hang, másodpercenként egyszer-kétszer szólal meg. 1500-as fordulat körül elhallgat. Mennyire kell belemászni a lánccseréhez? És mennyibe kerül?
Az exup szelepet állítólag kiszedték, most várom, hogy postán elküldjék, mivel vissza akarom rakni.
az ilyen nekem sem való én egyszer csináltam és megsajnáltam azota sem többet ez van
vérzik a szívem ezt a motor gyilkost de a hangja az zsir
Esetleg csuklófájdalmak elkerülésére - jóféle az a kormány is rajta, igaz nem lesz túl szép tőle, inkább very kényelmes egy hosszú túra alatt...

ilyet tudtok valahol eladót?
http://www.youtube.com/watch?v...

Szép a hangja...

Sziasztok!
Az enyémen gyári a dob. Mitől lehet ilyesmi szép mély brummogást kihozni? (mélynyomóval hallgatva...:) Hol lehet venni eléhető áron, akár használtan, és milyen fajták jönnek számításba?

Köszi!
most már elvonási tüneteim vannak rég volt ilyen hosszú tél
extrém bénán váltogat vissza amúgy efféle volt az enyém is, bírtam. És az volt életem első normális motorja...
na ez az bár már tavasz lenne ilyenkor mindig megjön az élet kedvem
enyim jobban megy .főleg végre az tuti http://www.youtube.com/watch?v...
akkor aki esetleg jön az akaszon magára egy fzr -es táblát hogy megismerjük egymást